• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γενικά Ρώμη ή Κωνσταντινούπολη;

sapienza

Member
Επόμενο Ταξίδι
Roma
Ταξίδι-Όνειρο
Costiera Amalfitana
Δε θέλω να πω τη γνώμη μου για τον κύριο, αλλά μην ακούς τον καθένα. Έκανες την καλύτερη επιλογή. Πίστεψέ με, θα κρίνεις και μόνη σου όταν δεις και τις δύο.

Όχι όχι να την πείς!!!Αν το είπε ο εν λόγω κύριος κάτι παραπάνω θα ξέρει!!!

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Οχι, δεν αναμασώ κανένα μύθο.
Τέλος πάντων, δεν είχα σκοπό να προσβάλω την εταιρεία, χιούμορ έκανα, σόρρυ για το οφ τόπικ. Κατά τα άλλα συμφωνώ μαζί σου, δαγκωτό Ρώμη, σε ΟΛΑ όσα είπες με βρίσκεις σύμφωνη.
κι εγώ χιούμορ κάνω δεν θα σκοτωθούμε..:haha:
αλλά όταν λέμε ονόματα εταιρειων εκτός από την προσωπική εμπειρία είναι χρησιμα και τα στοιχεία. είναι λοιπόν 1η στην Ευρώπη σε ακρίβεια πτησεων και τον Ιανουάριο και το Φεβρουάριο του 2010. κάποιοι θα ξαναπούν ότι είχε σύμμαχο τον καλό καιρό (που δεν είχε η Λουφτ-21η..) αλλά τα στοιχεία είναι στοιχεία. είναι η καλύτερη εταιρεία στη γραμμή που μας ενδιαφέρει και από τις φθηνότερες.
Il Tempo - Alitalia, numeri da record La pi? puntuale dell'Ue
http://ricerca.repubblica.it/repubb...litalia-ha-retto-bene-meglio-degli-altri.html

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
λοιπόν τέλος αποφασίστηκε θα πας ρώμη με αλιτάλια, μη στεναχωριέσαι θα σου βρούμε και ξεν/χείο... καλή σου μέρα (κάνε μιά ασφάλεια για την αποσκεύη και μη βάλεις τπτ μέσα έτσι κατά 47.6% το ταξίδι θα σου βγει σχεδόν τζάμπα!!!!)

Evmenis

Member
Επόμενο Ταξίδι
london baby
αυτη η ιστορια με τις βαλιτσες στιν αλιταλια εχει γινει ανεκδοτο.εχει κανεις προσφατη εμπειρια με χασιμο βαλιτσας μετα την ιδιωτικοποιηση της?παλια ξερω οτι ηταν σχεδον ρουτινα να εχεις θεμα με τις βαλιτσες.
οχι τιποτα αλλο αλλα πεταω και εγω με αλιταλια τον αυγουστο

nera_gr

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη!
Ταξίδι-Όνειρο
Κεντρική Αφρική
αυτη η ιστορια με τις βαλιτσες στιν αλιταλια εχει γινει ανεκδοτο.εχει κανεις προσφατη εμπειρια με χασιμο βαλιτσας μετα την ιδιωτικοποιηση της?παλια ξερω οτι ηταν σχεδον ρουτινα να εχεις θεμα με τις βαλιτσες.
οχι τιποτα αλλο αλλα πεταω και εγω με αλιταλια τον αυγουστο
Εγώ είχα εμπειρίες ως και το χειμώνα του '08, μετά έφυγα από τη θέση και έχασα επαφή. Θέλω να πιστεύω ότι έφτιαξαν τα πράγματα. Μην ανησυχείς πάντως, εξάλλου μπορεί να λέμε απώλεια αποσκευής, συνήθως όμως πρόκειται για μια απλή καθυστέρηση μιας μέρας.

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
λοιπόν τέλος αποφασίστηκε θα πας ρώμη με αλιτάλια, μη στεναχωριέσαι θα σου βρούμε και ξεν/χείο... καλή σου μέρα (κάνε μιά ασφάλεια για την αποσκεύη και μη βάλεις τπτ μέσα έτσι κατά 47.6% το ταξίδι θα σου βγει σχεδόν τζάμπα!!!!)
Χαχαχαχα οκ χαιρομαι που αποφασιστηκε :D απο αυτα που ακουω,θα παρω χειραποσκευη στο τελος,τωρα που λενε να καταργησουνε και τον αθλιο νομο περι υρων στο αεροπλανο(δεν ξερω αν εχει καταργηθει ηδη,οποιος ξερει ας ενημερωσει) ..
Και για ξενοδοχειο προς ποια περιοχη να κινηθω,καλη θα ητανε καμια συμβουλη ... :D :D

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Μην ακους τις σειρηνες της Πολης.Και η δικη μου ψηφος παει πρωτα στη Ρωμη.
Για να στο λεει τοσος κοσμος...

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Μην ακους τις σειρηνες της Πολης.Και η δικη μου ψηφος παει πρωτα στη Ρωμη.
Για να στο λεει τοσος κοσμος...
μεχρι στιγμης πρεπει να ειναι κοντα στο 5-0 το σκορ υπερ της Ρωμης ...

sdoe21

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Ρώμη, χωρίς 2η σκέψη!!

Δεν είναι απλά μια πόλη...είναι η ΠΟΛΗ των πόλεων....έχει τα πάντα!

erminathess

Member
Ταξίδι-Όνειρο
αργεντινη,μεξικο
Δε λεω, ωραια η Ρωμη, κ εγω αν δεν ειχα παει σε καμια απο τις δυο πολεις πρωτα στη Ρωμη θα διαλεγα να παω
Εντελως διαφορετικο το στυλ της καθε πολης, και οι δυο αγαπημενες
Αλλα και η Πολη εχει τη δικη της γοητεια κ ιδιαιτερα το καλοκαιρι με ολα αυτα τα καταπληκτικα bar-restaurant με την υπεροχη θεα ειναι απολαυστικη
κ αυτος ο Βοσπορος δε συγκρινεται..
Πηγαινετε Ρωμη και εχετε στο μυαλο σας την Πολη για την επομενη σας αποδραση

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou