ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες .. προβλεπω να ειναι δυσκολη η επιλογη
με το ΥΓ σου συμφωνω με τα υπόλοιπα όχι τόσο. το περπάτημα το καθορίζεις εσύ. το μετρο ειναι εξυπηρετικοτατο. εδω παμε Ρωμη για ωρες τι λες τωρα? και βεβαια παιρνεις μια καλη ιδέα σε 3-4 μέρες.
ζούσα κι ανέπνεα για την στιγμή που θα του προτείνεις πτήση... (η Α3 είναι λίγο νωρίς, η ΟΑ μπερδεμένη διοικητικά... με λεωφορείο δε πάμε, κλείσε με AZ να νιώσεις την εμπειρία στους αιθέρες) σκέφτομαι εδώ και ένα χρόνο γιατί το κάνεις αυτό και κατέληξα στο εξήςμε το ΥΓ σου συμφωνω με τα υπόλοιπα όχι τόσο. το περπάτημα το καθορίζεις εσύ. το μετρο ειναι εξυπηρετικοτατο. εδω παμε Ρωμη για ωρες τι λες τωρα? και βεβαια παιρνεις μια καλη ιδέα σε 3-4 μέρες.
και να πω κι εγώ την άποψή μου..
Ρώμη εννοείται. μα γίνεται να επιλέξει καποιος την Πόλη? δεν βλέπω κανένα μα κανένα λόγο. όποιος βρει έστω κι ένα τομέα, μα μόνο ένα, που υπερτερεί η Πολη κερδίζει καφε. (στο Sant Eustacchio φυσικά)
ακόμα και οικονομικά συμφέρει η Ρώμη. με τις πολύμηνες προσφορές της ΑΖ με τα 126 Ε και τα >1000 ξενοδοχεία, πανσιον..
Χαχαχα, έλα μια χαρά είναι η ΑΖ αρκεί να μη βιάζεσαι, να μη φας το φαγητό της και να μην πάρεις βαλίτσα.ζούσα κι ανέπνεα για την στιγμή που θα του προτείνεις πτήση... (η Α3 είναι λίγο νωρίς, η ΟΑ μπερδεμένη διοικητικά... με λεωφορείο δε πάμε, κλείσε με AZ να νιώσεις την εμπειρία στους αιθέρες) σκέφτομαι εδώ και ένα χρόνο γιατί το κάνεις αυτό και κατέληξα στο εξής
ΝΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΠΛΟΙΑ άλλη εξήγηση δεν έχω, να πουν και οι υπόλοιποι την γνώμη τους παρακαλώ εγώ την είπα......
μην αναμασας μυθους..Χαχαχα, έλα μια χαρά είναι η ΑΖ αρκεί να μη βιάζεσαι, να μη φας το φαγητό της και να μην πάρεις βαλίτσα.
εγώ παντα πλοιο προτείνω σαν 1η επιλογή..ζούσα κι ανέπνεα για την στιγμή που θα του προτείνεις πτήση... (η Α3 είναι λίγο νωρίς, η ΟΑ μπερδεμένη διοικητικά... με λεωφορείο δε πάμε, κλείσε με AZ να νιώσεις την εμπειρία στους αιθέρες) σκέφτομαι εδώ και ένα χρόνο γιατί το κάνεις αυτό και κατέληξα στο εξής
ΝΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΠΛΟΙΑ άλλη εξήγηση δεν έχω, να πουν και οι υπόλοιποι την γνώμη τους παρακαλώ εγώ την είπα......
Οχι, δεν αναμασώ κανένα μύθο. Για τις καθυστερήσεις και το φαγητό το λέω από προσωπική εμπειρία, όχι κάτι τραγικό φυσικά αλλά όχι και ό,τι καλύτερο.μην αναμασας μυθους..
ειναι η 1η εταιρεια στην Ευρωπη το 2010 στην ακριβεια πτησεων.
και καλά θα κάνεις! μην τρελλαθούμε κιολας τελείως..
ποιος είναι ο κύριος? έγιναν όλοι ειδικοί...
πέραν του σαιτ αυτού το χάος.