• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ιταλία Ρώμη - Αξιοθέατα, Διαμονή, Μετακινήσεις, Φαγητό

alekastyl

Member
δεν νομιζω να έχει ακριβύνει τόσο!!!
πριν 3 χρονια δωσαμε γυρω στα 30 ευρω 5 ατομα για αεροδρομιο απο την περιοχη του βατικανού οπου βρισκόταν το ξενοδοχείο...ηταν ενα μικρο ταξι..το ενα ατομο(νεαρο) το πηραμε αγκαλια..οταν φτασαμε στην ρωμη ειχαμε κλεισει απο ιντερνετ ταξι για το ξενοδοχειο και πληρωσαμε γυρω 40 ευρώ αν θυμαμαι καλα τα 5 ατομα..
Οκ τότε θα πάρουμε κ εμείς ταξί αν είναι απο το αεροδρόμιο γιατί δεν παίζει αλλιώς να βρούμε το ξενοδοχείο.Επίσης, καμιά ιδεά κανείς για club?Το Gilda που βρήκα φαίνεται καλό..

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Διαβάζοντας προηγούνενα μηνύματα δεν έχω καταλάβει ακόμη αν η μεταφορά με ταξί από το αεροδρόμιο (π.χ.Ciampino) ειναι 30 ευρώ σύνολο ή 30 το άτομο.
η ταρίφα είναι φιξ, αν θέλεις φυσικά και για κέντρο μόνο, στα 30 Ε όλοι + βαλίτσες.​
Οκ τότε θα πάρουμε κ εμείς ταξί αν είναι απο το αεροδρόμιο γιατί δεν παίζει αλλιώς να βρούμε το ξενοδοχείο.Επίσης, καμιά ιδεά κανείς για club?Το Gilda που βρήκα φαίνεται καλό..
από το Φιουμιτσίνο η ταρίφα είναι 40 Ε.
για κλαμπ (ποστ ν.31):
http://www.travelstories.gr/%E5%F5%F1%FE%F0%E7/24273-%F1%FE%EC%E7-3.html
βάλε κ το Qube το πιο προχωρημένο της Ρώμης αυτή την εποχή.

alekastyl

Member
η ταρίφα είναι φιξ, αν θέλεις φυσικά και για κέντρο μόνο, στα 30 Ε όλοι + βαλίτσες.​

από το Φιουμιτσίνο η ταρίφα είναι 40 Ε.
για κλαμπ (ποστ ν.31):
http://www.travelstories.gr/%E5%F5%F1%FE%F0%E7/24273-%F1%FE%EC%E7-3.html
βάλε κ το Qube το πιο προχωρημένο της Ρώμης αυτή την εποχή.
Πολύ καλο φαίνεται!Το μόνο κακό είναι ότι στα περισσότερα έχει είσοδο 30 ευρώ χωρίς ποτό φυσικά...

lilipoupoli

Member
Επόμενο Ταξίδι
βενετια
Ταξίδι-Όνειρο
παρισι
Καλημέρα σας. Είμαι νέο μέλος σας. Αν και από πάντα σας διαβάζω όλους και ενημερώνομαι για τα ταξίδια σας και πάντα βρίσκω αυτό που θέλω. Σήμερα όμως αποφάσισα να γραφτώ και επίσημα και να επικαλεστώ τη βοηθειά σας please!!!!
Φεύγω για Ρώμη με τον άντρα μου στις 17 Μαίου για 2 μόνο μέρες. Βρήκα στη RYANAIR για ρώμη με 12ευρώ πανε έλα. Όμως τα οικονομικά μου τελευταία είναι καπώς μπλιαχ... και δεν θέλω να χάσω και αυτό το ταξίδι όπως΄έχασα το προηγούμενο (θας σας το πω μια άλλη φορά). Δεν βρίσκω ξενοδοχείο μέχρι 100 ευρώ όλα είναι φωτιά.
Αν μπορέσω να βρω δωμάτιο μέχρι 100 τότε θα τα καταφέρω να πάω
Θέλω τη βοήθειά σας
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

danev

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αυστρια-Τσεχια-Σλοβακια.
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΟΡΒΗΓΙΚΑ ΦΙΟΡΔ
Ελπιζω να μην εννοεις 100 Ε. για δύο βράδια????????
Γιατι ετυχε να ψαξω και εγώ και ζηταγαν την μάνα τους και τον πατερα τους.......
Περιορίσου γυρω από την περιοχή του Σιδ. Σταθμου (τερμινι) και καλου κακού φτιάξε και μια φανουροπιττα !!!!
Οπως και ναχει, ελπίζω για 50-100 Ευρώ να μην χάσεις το ταξιδι σου για δευτερη φορά.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Καλύτερα αντί να ψάχνετε για ξενοδοχείο να νοικιάσετε ένα δωμάτιο σε διαμερισματάκι. Φτηνότερα θα σας έρθει και μπορείτε να βρείτε και σε καλή περιοχή (π.χ Βατικανό), αποφεύγοντας το άχρωμο Τέρμινι με πολύ κάτω από 100?. Και ανάλογα με το ποιο θα επιλέξετε, μπορεί να είναι και καλύτερο από ξενοδοχείο.

sapienza

Member
Επόμενο Ταξίδι
Roma
Ταξίδι-Όνειρο
Costiera Amalfitana
Δεν μας είπες αν πας πρώτη φορά στη Ρώμη..Αν πας για 2 μέρες και θες να προλάβεις να δεις κάποια βασικά ορόσημα,δώσε όσο το δυνατόν μπορείς παραπάνω για να μείνεις σχετικά κεντρικά..
Μια οικονομική λύση είναι τα B&B, πρώτη φορά θα προτίνω ένα που δεν έχω μείνει προσωπικά,αλλα είχα την τύχη να γνωρίσω την ιδιοκτήτρια του(φοβερό άτομο) και έχω διαβάσει τα καλύτερα για τη φιλοξενεία της!!!(Οικογενειακό περιβάλλον-το προτιμούν αρκετοί Ιταλοί)..Το συγκεκριμένο βρίσκεται κοντά στον Αγιο Πέτρο και έχει αρκετά καλές τιμές..Αν θες ρίξε μια ματιά..
Bed and Breakfast near Olimpic Stadium

spiderman

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Όταν είχα πάει τον Σεπτέμβριο είχα μείνει σε δωμάτιο σε διαμέρισμα κοντά στον Άγιο Πέτρο. Το είχα ανακαλύψει από το ακόλουθο site:
Sleeping Rome
και συγκεκριμένα είχα μείνει στο:
Roma - Bed and Breakfast - RMBB31-32-33-34 - SAN PIETRO
το οποίο βλέπω οτι έχει και διαθεσιμότητα τις ημέρες που ενδιαφέρεσαι με κόστος 80 Ευρώ την βραδιά. Είναι σε πολύ καλή περιοχή, τα δωμάτια είναι συμπαθητικά και καθαρά και η ιδιοκτήτρια φιλική και εξυπηρετική.
Ακόμα και στο ίδιο να μην μείνεις ρίξε μια ματιά στο site γιατί νομίζω οτι θα βρείς κάτι μέσα στο budget που αναφέρεις.

hera

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική..
Στο airport shuttle rome | Airport Shuttle Rome, Civitavecchia transfer Cruise port, Fiumicino, Ciampino θα βρεις καλές τιμές. Σε παίρνουν και σε αφήνουν στην πόρτα του ξενοδοχείου. Είναι ευγενικοί και τυπικοί. Τα 2 άτομα θα σου στοιχίσουν 31 euro μετά των αποσκευών, ενώ με το ταίνο θα δώσετε 24 euro μέχρι το Termini συν λοτι περπάτημα, ή οποιοδήποτε άλλο μέσο χρησιμοποιήσετε.

gg_nefeli

Member
Πηγα τον φεβρουαριο Ρωμη κ εμεινα σε ενα ξενοδοχειο κοντα στο Τερμινι.Το εκλεισα απο το booking και ενω δεν ειναι κ πολυ φτηνο κατα καιρους βγαζει προσφορες καλες.Εμεινα πολυ ευχαριστημενη.Τσεκαρε το μηπως εχει κ για Μαιο!

Booking.com: Hotel Romantica, Ρώμη, - 627 Σχόλια πελατών. Κάντε κράτηση σε ξενοδοχείο τώρα!

Αν και συνηθως ειναι πληρες,πιστευω θα βρεις για 2 βραδυα που θες.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom