κοιτάω το mercure κ έχει κανονικά διαθεσιμότητα για τα επόμενα 3 ΣΚ. με αλμυρές τιμές βεβαια αφού μιλάμε για Πάσχα κ Πρωτομαγιά. μήπως να μας πεις ακριβώς ημερομηνιες μπα κ σε βοηθήσουμε?Καλημέρα,σκεφτόμαστε με την παρέα μου(3 άτομα σύνολο) να πάμε κ εμείς Ρώμη για 3ήμερο σε 3 εβδομάδες περίπου.Μου έκανε εντύπωση ότι μερικά από τα ξενοδοχεία που αναφέρετε στο θέμα δεν έχουν διαθέσιμα δωμάτια για τότε.Έψαξα για το B&B 22 και το Mercure αλλά τίποτα..θέλουμε σχετικά κεντρικό ξενοδοχείο γιατί ουσιαστικά έχουμε 2 μέρες γεμάτες κ δε θέλουμε να ταλαιπωρηθούμε πολύ με μετακινήσεις (καλά όχι ότι είναι και τρελή κούραση) και να έχουμε αμεσότητα στους πιο must προορισμούς.Άρα, τι προτίνετε συγκεκριμένα για ξενοδοχείο?Όσο για τα υπόλοιπα έχω ψιλοβγάλει μια άκρη!
Ναι φυσικά 5-8 Μαίου θέλουμε να πάμε κ επίσης δεν έχω καταλήξει ποια είναι η καλύτερη περιοχή για την περίπτωσή μας.κοιτάω το mercure κ έχει κανονικά διαθεσιμότητα για τα επόμενα 3 ΣΚ. με αλμυρές τιμές βεβαια αφού μιλάμε για Πάσχα κ Πρωτομαγιά. μήπως να μας πεις ακριβώς ημερομηνιες μπα κ σε βοηθήσουμε?
Χωρίς καμία πλάκα, αν πάτε εκείνες τις ημερομηνίες, χάνετε το φάιναλ φορ. Αν τυχόν ο σύζυγος είναι Παναθιηναϊκός και μπασκετόφιλος, παίζει να σε καρυδώσει, κοιτάξτε και άλλες ημερομηνίες αν είναι έτσι.Ναι φυσικά 5-8 Μαίου θέλουμε να πάμε κ επίσης δεν έχω καταλήξει ποια είναι η καλύτερη περιοχή για την περίπτωσή μας.
ε τότε κλείσε σε παρακαλώ οπωσδήποτε στην Amy. επικοινωνησε με μειλ κατά προτίμηση. δεν έχει τιβι και έτσι θα απολαύσεις την πόλη χωρίς ένα καταστενοχωρημένο σύζυγο.Αν τυχόν ο σύζυγος είναι Παναθιηναϊκός και μπασκετόφιλος,
Κόιταξα αλλά τίποτα λέει δεν έχει για τότε...Μου κάνει τρελή εντύπωση που σε πολλά ξενοδοχεία δεν έχει τίποτα εκείνες τις μερες.Βέβαια έλεγε στο booking.com ότι τότε είναι το open cup tennis.Ευτυχώς δεν έχουμε θέμα με μπάσκετ κλπ για τον τελικό που αναφέρατε και δεν έχω σύζυγο!Είμαστε γύρω στα 23-24 και πιο πολύ θέλουμε να πάμε για βόλτα γι'αυτό και ψάχνουμε κέντρο για αμεσότητα.Λίγο απογοήτευση οι τιμές..δε δίνουμε 200+ με τίποτα μέχρι 150 καλά ειναι πιστεύω.ε τότε κλείσε σε παρακαλώ οπωσδήποτε στην Amy. επικοινωνησε με μειλ κατά προτίμηση. δεν έχει τιβι και έτσι θα απολαύσεις την πόλη χωρίς ένα καταστενοχωρημένο σύζυγο.
La Casa di Amy Rome ? Official Website ? 3 Star B&B Rome
Οκ θα εστιάσω εκεί αν είναι.Πάντως γενικά υπάρχουν πολλά ξενοδοχεία και πολλές περιοχές.Αφού είστε 23-24 πηγαίνετε Termini, οικονομικά, μετρό έχει,δεν είναι μακριά..Και λίγο περπάτημα να έχετε,νέοι είστε...