• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ιταλία Ρώμη - Αξιοθέατα, Διαμονή, Μετακινήσεις, Φαγητό

NTINA

Member
Επόμενο Ταξίδι
Άγραφα
Ταξίδι-Όνειρο
Γουατεμάλα
Έξω ακριβώς από το Βατικανό κυκλοφορούν αρκετοί και μάλιστα σε ότι γλώσσα
επιλέξεις.Το ποσό κυμαίνεται από 40 έως 50 ευρώ το άτομο.
Μια ελληνίδα που συναντήσαμε εμείς ,το κατέβασε στα 35 ευρώ.
Αν και κατά τη γνώμη μου δε χρειάζεται ξενάγηση αν πας λίγο διαβασμένος θα τα καταφέρεις μια χαρά και χωρίς ξεναγό.;)
Κλείσε τα εισιτήρια μέσω internet για ν αποφύγεις τις Τεράστιες ουρές και χάσεις χρόνο.

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Κι εγώ σκέφτηκα να πάρω ξεναγό αλλά λες να μας πάρει 40-50 ευρώ το άτομο αν είμαστε 2 άτομα ;;; Είναι πολλά τα λεφτά νομι΄ζω.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Γνωρίζει κανείς που θα μπορούσα να βρω ξεναγό για το Βατικανό?
στο σαιτ του.
Guided tours
Κι εγώ σκέφτηκα να πάρω ξεναγό αλλά λες να μας πάρει 40-50 ευρώ το άτομο αν είμαστε 2 άτομα ;;; Είναι πολλά τα λεφτά νομι΄ζω.
πανάκριβα. κλείσε από το σαιτ του.

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Samion, είσαι ο άνθρωπος μου για τη Ρώμη, τέλος ! Μόνο εσένα εμπιστεύομαι !

elenara88

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική, Περού, Ινδία
Καλησπερα εχει χρησιμοποιησει καποιος Parking στεγασμενο στην Ρωμη εκτος ZTL? ξερετε καποιο που να δεχεται και προκρατηση ? ευχαριστω πολυ!

elenara88

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική, Περού, Ινδία
ευχαριστω παρα πολυ:D θα μεινω κοντα στην Republicca μεχρι που φτανει η ΖΤL προς τα κει ?:roll:

alekastyl

Member
Έξω ακριβώς από το Βατικανό κυκλοφορούν αρκετοί και μάλιστα σε ότι γλώσσα
επιλέξεις.Το ποσό κυμαίνεται από 40 έως 50 ευρώ το άτομο.
Μια ελληνίδα που συναντήσαμε εμείς ,το κατέβασε στα 35 ευρώ.
Αν και κατά τη γνώμη μου δε χρειάζεται ξενάγηση αν πας λίγο διαβασμένος θα τα καταφέρεις μια χαρά και χωρίς ξεναγό.;)
Κλείσε τα εισιτήρια μέσω internet για ν αποφύγεις τις Τεράστιες ουρές και χάσεις χρόνο.
40 εώς 50 ευρώ το άτομο??Δεν πάμε καλά!!Ξεναγός μου φαίνεται έπρεπε να γινόμουν !

harilander

Member
Επόμενο Ταξίδι
βλέπουμε...
Ταξίδι-Όνειρο
χώρα του ποτέ
40 εώς 50 ευρώ το άτομο??Δεν πάμε καλά!!Ξεναγός μου φαίνεται έπρεπε να γινόμουν !
off topic
και γω θέλω, μου αρέσει αλλα θέλει πολύ διάβασμα.Πριν απο λίγο φιλος μου ξεναγός μου είπε οτι πήρε απο ζευγάρι Αμερικανών 350€ για ξενάγηση σε Ακρόπολη, Σούνιο!:shock:

lilipoupoli

Member
Επόμενο Ταξίδι
βενετια
Ταξίδι-Όνειρο
παρισι
Όταν είχα πάει τον Σεπτέμβριο είχα μείνει σε δωμάτιο σε διαμέρισμα κοντά στον Άγιο Πέτρο. Το είχα ανακαλύψει από το ακόλουθο site:
Sleeping Rome
και συγκεκριμένα είχα μείνει στο:
Roma - Bed and Breakfast - RMBB31-32-33-34 - SAN PIETRO
το οποίο βλέπω οτι έχει και διαθεσιμότητα τις ημέρες που ενδιαφέρεσαι με κόστος 80 Ευρώ την βραδιά. Είναι σε πολύ καλή περιοχή, τα δωμάτια είναι συμπαθητικά και καθαρά και η ιδιοκτήτρια φιλική και εξυπηρετική.
Ακόμα και στο ίδιο να μην μείνεις ρίξε μια ματιά στο site γιατί νομίζω οτι θα βρείς κάτι μέσα στο budget που αναφέρεις.
είναι καλό ευχαριστώ. θέλω όμως αν μπορεις παρακαλώ και άλλες λεπτομέρεις. Εχει μπάνιο μέσα στο δωμάτιο τι είναι το ( en-suite bathroom) που λέει τι εννοεί. Πόσο κοντα είναι σε μετρό και τέτοια? από έκει πάω εύκολα και με τα πόδια για να δω ρώμη?

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα