στο σαιτ του.Γνωρίζει κανείς που θα μπορούσα να βρω ξεναγό για το Βατικανό?
πανάκριβα. κλείσε από το σαιτ του.Κι εγώ σκέφτηκα να πάρω ξεναγό αλλά λες να μας πάρει 40-50 ευρώ το άτομο αν είμαστε 2 άτομα ;;; Είναι πολλά τα λεφτά νομι΄ζω.
40 εώς 50 ευρώ το άτομο??Δεν πάμε καλά!!Ξεναγός μου φαίνεται έπρεπε να γινόμουν !Έξω ακριβώς από το Βατικανό κυκλοφορούν αρκετοί και μάλιστα σε ότι γλώσσα
επιλέξεις.Το ποσό κυμαίνεται από 40 έως 50 ευρώ το άτομο.
Μια ελληνίδα που συναντήσαμε εμείς ,το κατέβασε στα 35 ευρώ.
Αν και κατά τη γνώμη μου δε χρειάζεται ξενάγηση αν πας λίγο διαβασμένος θα τα καταφέρεις μια χαρά και χωρίς ξεναγό.
Κλείσε τα εισιτήρια μέσω internet για ν αποφύγεις τις Τεράστιες ουρές και χάσεις χρόνο.
off topic40 εώς 50 ευρώ το άτομο??Δεν πάμε καλά!!Ξεναγός μου φαίνεται έπρεπε να γινόμουν !
είναι καλό ευχαριστώ. θέλω όμως αν μπορεις παρακαλώ και άλλες λεπτομέρεις. Εχει μπάνιο μέσα στο δωμάτιο τι είναι το ( en-suite bathroom) που λέει τι εννοεί. Πόσο κοντα είναι σε μετρό και τέτοια? από έκει πάω εύκολα και με τα πόδια για να δω ρώμη?Όταν είχα πάει τον Σεπτέμβριο είχα μείνει σε δωμάτιο σε διαμέρισμα κοντά στον Άγιο Πέτρο. Το είχα ανακαλύψει από το ακόλουθο site:
Sleeping Rome
και συγκεκριμένα είχα μείνει στο:
Roma - Bed and Breakfast - RMBB31-32-33-34 - SAN PIETRO
το οποίο βλέπω οτι έχει και διαθεσιμότητα τις ημέρες που ενδιαφέρεσαι με κόστος 80 Ευρώ την βραδιά. Είναι σε πολύ καλή περιοχή, τα δωμάτια είναι συμπαθητικά και καθαρά και η ιδιοκτήτρια φιλική και εξυπηρετική.
Ακόμα και στο ίδιο να μην μείνεις ρίξε μια ματιά στο site γιατί νομίζω οτι θα βρείς κάτι μέσα στο budget που αναφέρεις.