• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ιταλία Ρώμη - Αξιοθέατα, Διαμονή, Μετακινήσεις, Φαγητό

Thanos92

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη & Ανδόρα
Την Δευτέρα πετάμε στης 8:15. Θέλουμε να πάρουμε το μέτρο και να πάμε Anagnina. Τι ώρα λέτε είναι καλά να ξεκινήσουμε και θα έχει ανοίξει την ώρα που θέλουμε να το πάρουμε?

jimp

Member
Την Δευτέρα πετάμε στης 8:15. Θέλουμε να πάρουμε το μέτρο και να πάμε Anagnina. Τι ώρα λέτε είναι καλά να ξεκινήσουμε και θα έχει ανοίξει την ώρα που θέλουμε να το πάρουμε?
Να πάρεις μέτρο μέχρι τον σταθμό Cinecitta και από εκεί με το ίδιο εισιτήριο το λεωφορείο 520, έχει συχνότερα σε σχέση με αυτό που φεύγει απο Anagnina.

Το μετρό ξεκινάει στις 05:30.

Thanos92

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη & Ανδόρα
Να πάρεις μέτρο μέχρι τον σταθμό Cinecitta και από εκεί με το ίδιο εισιτήριο το λεωφορείο 520, έχει συχνότερα σε σχέση με αυτό που φεύγει απο Anagnina.

Το μετρό ξεκινάει στις 05:30.
Άρα άμα πάμε να το πάρουμε στις 5:30 είναι καλά η νωρίς?

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο

Thanos92

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη & Ανδόρα
Καλησπέρες μέσα από το Πάνθεον. Θα ήθελα κάποιος που είναι γνώστης και ξέρει ποιο πολλά από τι εμείς να μας λύσει μια απορία. Για ποιον λόγο σε όσα αξιοθέατα και αν πήγαμε πουθενά δεν υπάρχει η ελληνική γλώσσα? Σε καμία επιγραφή σε καμία φωνητική εντολή σε τίποτα. Δηλαδή οι Κινέζοι η δεν ξέρω και εγώ τι είναι ποιο σπουδαίοι από εμάς σωστά? Μας σνομπάρουν? Δεν μας γουστάρουν? Ξέρω ότι μάλλον ανοίγω μεγάλη κουβέντα αλλά πραγματικά μας λυπεί όλο αυτό. Εν το μεταξύ αν διαβάζει κανείς τις αγγλικές επιγραφές για Ελλάδα όλο μιλάει... Κρίμα.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Καλησπέρες μέσα από το Πάνθεον. Θα ήθελα κάποιος που είναι γνώστης και ξέρει ποιο πολλά από τι εμείς να μας λύσει μια απορία. Για ποιον λόγο σε όσα αξιοθέατα και αν πήγαμε πουθενά δεν υπάρχει η ελληνική γλώσσα? Σε καμία επιγραφή σε καμία φωνητική εντολή σε τίποτα. Δηλαδή οι Κινέζοι η δεν ξέρω και εγώ τι είναι ποιο σπουδαίοι από εμάς σωστά? Μας σνομπάρουν? Δεν μας γουστάρουν? Ξέρω ότι μάλλον ανοίγω μεγάλη κουβέντα αλλά πραγματικά μας λυπεί όλο αυτό. Εν το μεταξύ αν διαβάζει κανείς τις αγγλικές επιγραφές για Ελλάδα όλο μιλάει... Κρίμα.
Εχεις ιδεα για τι νουμερα μιλαμε? Ως εθνικοτητα δεν ειμαστε ουτε καν στην 1η 20δα των τουριστων. Θα ασχοληθουν με μας για ιστορικους λογους? Συγκρίνεις με κινεζους που πανε ανα εκατομμύριο κ πανω? Σαν να παραπονιεται ο τσεχος που δεν βρισκει μενου στα τσεχικα στην Αστυπαλαια...
Μακαρι να ηταν ετσι οπως τα λες. Αλλο η ιστορία ομως κ αλλο το σημερα.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Τους ειπαμε οχι το '40 κι απο τοτε δεν μας γουσταρουν. Ειναι προφανες.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα