Να πάρεις μέτρο μέχρι τον σταθμό Cinecitta και από εκεί με το ίδιο εισιτήριο το λεωφορείο 520, έχει συχνότερα σε σχέση με αυτό που φεύγει απο Anagnina.Την Δευτέρα πετάμε στης 8:15. Θέλουμε να πάρουμε το μέτρο και να πάμε Anagnina. Τι ώρα λέτε είναι καλά να ξεκινήσουμε και θα έχει ανοίξει την ώρα που θέλουμε να το πάρουμε?
Άρα άμα πάμε να το πάρουμε στις 5:30 είναι καλά η νωρίς?Να πάρεις μέτρο μέχρι τον σταθμό Cinecitta και από εκεί με το ίδιο εισιτήριο το λεωφορείο 520, έχει συχνότερα σε σχέση με αυτό που φεύγει απο Anagnina.
Το μετρό ξεκινάει στις 05:30.
Καλά πιστεύω είναι, ειδικά αν έχετε να δώσετε και τίποτα βαλίτσες.Άρα άμα πάμε να το πάρουμε στις 5:30 είναι καλά η νωρίς?
Οχι τις περνουμε μαζί μας πάνω...Καλά πιστεύω είναι, ειδικά αν έχετε να δώσετε και τίποτα βαλίτσες.
Ε οκ, και αργότερα να φύγετε δεξ νομίζω να έχετε πρόβλημα. Εσύ ξέρεις τι θες.Οχι τις περνουμε μαζί μας πάνω...
Συμφωνω. Ως προς το αλλο επιπεδο...Μπήκα να δω που βρίσκονται οι πιτσαρίες που προτείνει ο @jimp και δεν άντεξα να μην το ποστάρω
View attachment 254641
Εχεις ιδεα για τι νουμερα μιλαμε? Ως εθνικοτητα δεν ειμαστε ουτε καν στην 1η 20δα των τουριστων. Θα ασχοληθουν με μας για ιστορικους λογους? Συγκρίνεις με κινεζους που πανε ανα εκατομμύριο κ πανω? Σαν να παραπονιεται ο τσεχος που δεν βρισκει μενου στα τσεχικα στην Αστυπαλαια...Καλησπέρες μέσα από το Πάνθεον. Θα ήθελα κάποιος που είναι γνώστης και ξέρει ποιο πολλά από τι εμείς να μας λύσει μια απορία. Για ποιον λόγο σε όσα αξιοθέατα και αν πήγαμε πουθενά δεν υπάρχει η ελληνική γλώσσα? Σε καμία επιγραφή σε καμία φωνητική εντολή σε τίποτα. Δηλαδή οι Κινέζοι η δεν ξέρω και εγώ τι είναι ποιο σπουδαίοι από εμάς σωστά? Μας σνομπάρουν? Δεν μας γουστάρουν? Ξέρω ότι μάλλον ανοίγω μεγάλη κουβέντα αλλά πραγματικά μας λυπεί όλο αυτό. Εν το μεταξύ αν διαβάζει κανείς τις αγγλικές επιγραφές για Ελλάδα όλο μιλάει... Κρίμα.