• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ιταλία Ρώμη - Αξιοθέατα, Διαμονή, Μετακινήσεις, Φαγητό

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Τα ειχα πει παλι. Η φτηνη σαμπανια κανει κακο κ φαινεται. Στη Ρωμη πινουμε οτι κ ο Πλινιος ο Πρεσβυτερος. Prosecco. Καμια επισκεψη στην πολη δεν ειναι ολοκληρωμενη χωρις αυτο.

Thanos92

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη & Ανδόρα
Εχεις ιδεα για τι νουμερα μιλαμε? Ως εθνικοτητα δεν ειμαστε ουτε καν στην 1η 20δα των τουριστων. Θα ασχοληθουν με μας για ιστορικους λογους? Συγκρίνεις με κινεζους που πανε ανα εκατομμύριο κ πανω? Σαν να παραπονιεται ο τσεχος που δεν βρισκει μενου στα τσεχικα στην Αστυπαλαια...
Μακαρι να ηταν ετσι οπως τα λες. Αλλο η ιστορία ομως κ αλλο το σημερα.
Γιαυτό ρώτησα γιατί δεν ήξερα... Σε ευχαριστώ που με κάλυψες..

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Τα ειχα πει παλι. Η φτηνη σαμπανια κανει κακο κ φαινεται. Στη Ρωμη πινουμε οτι κ ο Πλινιος ο Πρεσβυτερος. Prosecco. Καμια επισκεψη στην πολη δεν ειναι ολοκληρωμενη χωρις αυτο.
Ασε ρε, και ποιος μου λεει πως δεν θα μου ριξουν δηλητηριο στο prosecco. Αφου δεν μας γουσταρουν λεμε.

coco

Member
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ταξίδι-Όνειρο
ρωσια
Παντως ειχε παρει το ματι μου μια ελληνικη επιγραφη μεσα στο αγιο πετρο,κατι για καλο ποιμενα ελεγε αν θυμαμαι καλα!

coco

Member
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ταξίδι-Όνειρο
ρωσια
Α να χαθεις,πνιγηκα!!!!!

jimp

Member
Άλλες δύο τρεις προτάσεις

Παγωτό, Frigidarium~>
https://www.tripadvisor.com.gr/Rest...iews-La_Gelateria_Frigidarium-Rome_Lazio.html

Κάτι γρήγορο στο χέρι στο Campo de Fiori, Baccanale, μην καθίσετε στο εστιατόριο, στον κάθετο που οδηγεί στην πλατεία φτιάχνει πολύ γευστικά και χορταστικα panini.

Βρεθήκατε στην περιοχή του Βατικανού, όλα πανάκριβα και τουριστικά, για πίτσα (και κομμάτι αλλά και ολόκληρη στο χέρι) στο Amalfi~> https://www.tripadvisor.com/Restaur...ws-Amalfi_Ristorante_Pizzeria-Rome_Lazio.html

maria91

Member
Μπήκα να δω που βρίσκονται οι πιτσαρίες που προτείνει ο @jimp και δεν άντεξα να μην το ποστάρω :haha:

View attachment 254641
Nταααααξ απο την Ανδρο ειναι παιδια,εκει τωρα μαθανε να τρωνε πιτσες!(και οχι δε το λεω ειρωνικα,το εννοω!):haha:

Mary09

Member
Παιδιά καλησπέρα! έχω διαβάσει αρκετές από τις ιστορίες σας εδώ μέσα και με βοηθήσανε πολύ μπορώ να πω. Ετοιμάζομαι για ταξιδάκι στη Ρώμη μέσα Δεκέμβρη με το αγόρι μου. Έχουμε ψάξει πάρα πολύ για το πού θα μείνουμε. Ουσιαστικά αυτό που θέλουμε είναι ένα δωμάτιο καθαρό(στο booking τα πιο πολλά αρνητικά σχόλια είναι για τη καθαριότητα) και σχετικά κεντρικά. Δεν μας πειράζει αν περπατήσουμε λιγάκι παραπάνω ή αν πάρουμε συγκοινωνία. Το θέμα είναι ότι φτάνουμε βραδάκι οπότε για check in από όσο το ψάξαμε βολεύουν μόνο τα ξενοδοχεία και όχι τα b&b. Επίσης έχουμε περιορισμένο budget(έως 60€/βράδυ). Είμαστε ανάμεσα σε δωμάτια στη περιοχή Monti, στο Prati, ένα κοντά στη piazza de popolo και έχουμε βρει και ένα στη via veneto ψηλά.

Τι θα μας προτείνατε εσείς?

ευχαριστώ! :)

Thanos92

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη & Ανδόρα
Παιδιά καλησπέρα! έχω διαβάσει αρκετές από τις ιστορίες σας εδώ μέσα και με βοηθήσανε πολύ μπορώ να πω. Ετοιμάζομαι για ταξιδάκι στη Ρώμη μέσα Δεκέμβρη με το αγόρι μου. Έχουμε ψάξει πάρα πολύ για το πού θα μείνουμε. Ουσιαστικά αυτό που θέλουμε είναι ένα δωμάτιο καθαρό(στο booking τα πιο πολλά αρνητικά σχόλια είναι για τη καθαριότητα) και σχετικά κεντρικά. Δεν μας πειράζει αν περπατήσουμε λιγάκι παραπάνω ή αν πάρουμε συγκοινωνία. Το θέμα είναι ότι φτάνουμε βραδάκι οπότε για check in από όσο το ψάξαμε βολεύουν μόνο τα ξενοδοχεία και όχι τα b&b. Επίσης έχουμε περιορισμένο budget(έως 60€/βράδυ). Είμαστε ανάμεσα σε δωμάτια στη περιοχή Monti, στο Prati, ένα κοντά στη piazza de popolo και έχουμε βρει και ένα στη via veneto ψηλά.

Τι θα μας προτείνατε εσείς?

ευχαριστώ! :)
Εμείς μένουμε στο Opera Suites. Δείτε το. Εξαιρετικό.. Σε καλή τοποθεσία.. Από Fontana di Trevi 8 λεπτά.. Αλλά δεν το καταλαβαίνεις..Σίγουρα οι ποιο έμπειροι θα σου πουν αλλά. Πάντως εμείς μείναμε απόλυτα ευχαριστημένοι και είναι πεντακάθαρα.

Thanos92

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη & Ανδόρα
Πάντως η ώρα είναι 5:40 και το μέτρο δεν έχει ανοξεί...

ΣΗΜΕΊΩΣΗ: 5:30 ανοίγουν μόνο οι κεντρικοί είσοδοι. Σε 2 εξόδους ήταν κλειστό έως τις 6 πάρα. Και κατεβήκαμε στην spagna και ήταν ανοιχτό κανονικά... Ότι να ναι αλλα τέλος πάντων.

Καλημέρα.

Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος