Στην ντι σπάνια. Ένα άλλο είδα δίπλα από το Pane e Salame.Σε ποιο Pompi πήγατε @Thanos92 σε αυτό στη ρε ντι Ρομα που έχει κ να κάτσεις η στη πιάτσα ντι σπάνια;
Το κλασσικό Πομπι είναι στη Ρε ντι ρομα με τρομερό χώρο για πρωινό και ενδεικνυται κ για απεριτιβο..Έχω φάει κ σε αυτό στη σπάνια έχει τα μισά πράγματα αλλά καμια σχέση δεν έχει ποιοτικά με το άλλο...Καλά να περάσεις @Thanos92Στην ντι σπάνια. Ένα άλλο είδα δίπλα από το Pane e Salame.
Xαίρομαι που σου έφτιαξα τη διάθεση.. κι εννοείται οτι Ρώμη θα πηγαίνουμε και θα ξαναπηγαίνουμε οπότε μας δίνεται η ευκαιρίαΚαλο! Μ' εκανες κ γελασα σε μια δυσκολη μερα...
Αν περνανε δυσκολα, μια υποθετικη χωρα, με συμβολο τη μπανανα, με 2πλασια ανεργια κ το μισο μεσο εισοδημα κ πολιτικους πιθήκους πως περναει?
Διαβαζετε ξενο τυπο προσεκτικα. Κ πηγαινετε Ρωμη.
Καλα να περασεις Thanos.
Να και αλλη μία επιπλέον εκκρεμότητα που άφησα.. εγώ ήξερα μονο το Pompi στη SpagnaΤο κλασσικό Πομπι είναι στη Ρε ντι ρομα με τρομερό χώρο για πρωινό και ενδεικνυται κ για απεριτιβο..Έχω φάει κ σε αυτό στη σπάνια έχει τα μισά πράγματα αλλά καμια σχέση δεν έχει ποιοτικά με το άλλο...Καλά να περάσεις @Thanos92
Εμείς ως τώρα σε:Περίεργο, απ'το μεσημέρι στη Ρώμη, δεν πλήρωσα πουθενά με μετρητά, ούτε για ενα αναψυκτικό 1.20 ευρώ.
Μια φορα πηγα σουπερ μαρκετ(μπορει και 2)και μου φανηκαν σαφως πιο φθηνα απο Ελλαδα...μηπως πηγες σε σουπερ μεσα στο καρακεντρο;;λογικο να κοπανανε...και για μπουκαλια 6αδα νερο σε σουπερ μεσα στο τερμινι σε τιμες ελλαδας πληρωσα...οσο για την καρτα εμεις 2-3 φορες σε μαγαζια που ψωνισα πραγματα ταξης 20-25ε μια χαρα μου την δεκτηκαν!Γενικά κάρτα έδωσα μόνο σε super market (πανακριβα σε σχέση με Ελλάδα)
Βρε που βρίσκεις στην Ελλάδα την οδοντόκρεμα 2.5€ την λακ 5€ και τα σαμπουάν μαλλιών 5€? Πλέον στην Ελλάδα αυτά τα βρίσκει σε τέτοιες τιμές αλλά χ2. Χωρίς να ξέρω απλά ρωτάω.. Στην Ιταλία έχουν άλλους μισθούς σωστά?Μια φορα πηγα σουπερ μαρκετ(μπορει και 2)και μου φανηκαν σαφως πιο φθηνα απο Ελλαδα...μηπως πηγες σε σουπερ μεσα στο καρακεντρο;;λογικο να κοπανανε...και για μπουκαλια 6αδα νερο σε σουπερ μεσα στο τερμινι σε τιμες ελλαδας πληρωσα...οσο για την καρτα εμεις 2-3 φορες σε μαγαζια που ψωνισα πραγματα ταξης 20-25ε μια χαρα μου την δεκτηκαν!
Εχεις δει τι λέω? Το θέμα είναι τι λογαριασμό έκανες...Πριν 3 βδομάδες ήμουν Ρώμη, πήγα κ στο Pompi ( στης ντι σπάνια δυστυχώς μόνο), δε πληρώσαμε ΠΟΥΘΕΝΑ με τίποτα άλλο εκτός απο την πιστωτική μας.
Με 100€ μετρητά πήγα ιταλία........
Χαλάρωσε παλικάρι. Στο Pompi ένα, ένα γλυκό έπαιρνα. Άντε κ ένα κανόλο μινι. Γύρο στα 7ευρό έκανα κάθε φορά.Εχεις δει τι λέω? Το θέμα είναι τι λογαριασμό έκανες...