4 βράδια πιστεύεις είναι καλά ? Αεροπορικά φτηνά με την Ryanair ξενοδοχείο γύρω στα 350 EURO στην περιοχή Via Veneto.Μια χαρά είναι, η πόλη έχει επανέλθει σε ρυθμούς κανονικότητας μετά το καλοκαίρι, ενώ ο καιρός είναι καλός.
Μόνο αρνητικό οι τιμές των ξενοδοχείων, οι οποίες ενδέχεται να είναι υψηλότερες σε σχέση με τους περισσότερους μήνες.
Συγχαρητήρια για την επιλογή ταξιδιού. Θα περάσεις σίγουρα καλά. Το ξενοδοχείο εννοείται ότι είναι μακριά από το αεροδρόμιο (ευτυχώς ) και είναι σε καλή περιοχή. Πρέπει πρώτα να αποφασίσεις για τα εισιτήρια για να πάρεις πληροφορίες για το πως θα φτάσεις από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο, καθώς οι δυο αυτές εταιρίες πετούν σε διαφορετικά αεροδρόμια.εισητηρια αεροπορικα να κλεισω με aegian ή με ryanair λεω με την πρωτη που την ξερωκι ελπιζω να μην ειναι τοσο μακρια το αεροδρομιο απ το ξενοδοχειο.......το ξενοδοχειο ειναι το εξης(αν απαγορευεται να κανω δημοσιευση ας το διαγραψουν ειμαι και νεουδι και δεν ξερω)Via Palermo 30 Monti Rome, 00184 Ιταλία hotel virgilio πιστευω να ειναι οκ.......ουτε ιταλικα μιλαω,ουτε παρεα θα εχω,ουτε εχω ξαναπαει,αλλα θα χει πλακα.οτι πληροφοριες οπως πχ πως θα μεταφερθω απο αεροδρομιο στην πολη,θα ηταν ευπροσδεκτες,
Η ιστορία σου έχει τελικά πολύ πιασάρικο τίτλο Μετέφερα τα μηνύματα για να επωφεληθούμε όλοι ...και γω νεούδι είμαι ,τόσο που στις ταξιδιωτικές ιστορίες μου δεν έβαλα ψαγμένο τίτλο ,με αποτέλεσμα να μπερδεύετε τα νήματα ,χαχα . Με το καλό να πας