χαχα το μεγαλυτερο μου αγχος ειναι να μην βρεχει.. ημουν σιγουρος πως μαη-ιουνη μηνα θα χει καλο καιρο.. αλλα δεν με βλεπω καλα..πλάκα μας κάνεις
Η λογικη λεει οτι καιρο κανει εδω Αθηνα αρα θα χει και εκει..εκτος αυτου μπες στο accuweather και τσεκαρε κατα ενα μεγαλο ποσοστο πεφτει μεσα στις προβλεψεις του!χαχα το μεγαλυτερο μου αγχος ειναι να μην βρεχει.. ημουν σιγουρος πως μαη-ιουνη μηνα θα χει καλο καιρο.. αλλα δεν με βλεπω καλα..
Τι καιρο κανει Σαλονικα δε ξερω,ξερω παντως οτι εδω 3-4 μερες Αθηνα κανει ζεστη και το ιδιο συμβαινει και στη Ρωμη μιας κ εχω live μεταδοσεις απο 3 διαφορετικους φιλους μου που χουν επισκεφθει την ΡωμηΗ λογική θα σε διαψεύσει γιατί η Ρώμη το καλοκαίρι έχει πιο υγρό και πιο κρύο καιρό απ' την Αθήνα. Μάλλον πιο πολύ με το κλίμα της Θεσσαλονίκης μοιάζει.
Βολικο σε τι ακριβως? Στις κολοσσιαιες ουρες? Στις ανυπαρκτες θεσεις αναμονης? Στα μπαρ, στα εστιατορια? Στη δυνατοτητα διανυκτερευσης η αναμονης πολλων ωρων? Ακόμα κ το κοστος προς την πολη ειναι συγκρισιμο με το αλλο. Ενα μα ενα πλεονέκτημα δεν βρισκω.Γιατί τι έπαθες σε αυτό το μικρό και βολικό αεροδρόμιο;