Εννοώ πολυ "βαριά" απο κτηρια, μνημεια, αγάλματα...δεν ειναι μια ανοιχτη πολη τρελας οπως η Βαρκελώνη...σου λεω για εμενα που ειμαι 50 η Ρωμη ηταν πολυ ομορφη...αλλα αν ημουν 25 και πηγαινα στη Βαρκελώνη θα εμενα εκει!!! Βεβαια ολα αυτα ειναι υποκειμενικά αλλα επειδη εχω κόρη στη ηλικία σου και εχει κανει και τα δυο ταξιδια και σε εκεινη αρεσε η Βαρκελώνη περισσότερο...Η Ρώμη εχει κλασικη ομορφιά...Πήγαινε και στα δυο...χαχαχαχα!!..αν πας Ρώμη μετα απο εκει με Ryanair πέρσι ηταν 40 ευρώ πηγαινε ελα Ρωμη -ΒαρκελώνηΚαλημέρα. Όταν λες μουντη, τι εννοείς;;; Κ για Βαρκελώνη μέσα είμαστε απλα υπεθεσα οτι θα ειναι πιο ακριβά τα εισητηρια, ξενοδοχεία κτλ.
1.η Ρώμη είναι πανέμορφη αλλά πολύ μουντή για νεαρόκοσμο
1,2. ομολογώ ότι δυσκολεύομαι να αντιληφθώ τα κριτήριά σου...το μέλος ρωτησε μονο για τον καιρό και σύγκρινες πολεις ασχετες μεταξυ τους με βαση τι? την "τρελλα"? λαμβανοντας υπόψη όλα τα κριτηρια του γενικού πληθυσμού, μια και δεν διαβασα καπου να αναφερθει η τρελλα, η νυχτα κ δεν ξερω εγω τι αλλο, φυσικά Ρώμη. που μια πρωτευουσα εκατομμυριων κατοικων τα προσφερει όλα.2.Εννοώ πολυ "βαριά" απο κτηρια, μνημεια, αγάλματα...
3. Βεβαια ολα αυτα ειναι υποκειμενικά αλλα επειδη εχω κόρη στη ηλικία σου
Εσυ τωρα ρε Samion θες να κριτικάρεις τις "βλακίες" που λεω εγω ? ή θες να απαντησεις στη κοπελιτσα...αν θες να την βοηθησεις απάντα σε εκεινη....εγω εγραψα την γνωμη μου..που δεν σημαίνει οτι ειναι και σωστη.... αλλα αυτη ειναι ! κριτική θα κανουμε τωρα για μενα?...αυτο πιστευω αυτό καταθετω... πρεπει να κατσω να σου απαντησω στα 1-2-3 για να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας? δλδ ελεος..1,2. ομολογώ ότι δυσκολεύομαι να αντιληφθώ τα κριτήριά σου...το μέλος ρωτησε μονο για τον καιρό και σύγκρινες πολεις ασχετες μεταξυ τους με βαση τι? την "τρελλα"? λαμβανοντας υπόψη όλα τα κριτηρια του γενικού πληθυσμού, μια και δεν διαβασα καπου να αναφερθει η τρελλα, η νυχτα κ δεν ξερω εγω τι αλλο, φυσικά Ρώμη. που μια πρωτευουσα εκατομμυριων κατοικων τα προσφερει όλα.
3. είπε καπου την ηλικία της?
δεν ειπα ποτέ ότι λες βλακειες, δικα σου λογια αυτα. διαφωνώ με τη συμβουλή σου προς αυτη. δεν εχω δικαιωμα να διαφωνησω?αν θες να την βοηθησεις απάντα σε εκεινη......
κι εσυ απάντησε αν θες να τη βοηθησεις σε αυτο που ρωτησε. για τον καιρο δηλ που στη Ρωμη ειναι υπεροχος εκεινη την εποχη. και φυσικα η Ρωμη τα εχει όλα και ειναι σαφως καλυτερη επιλογη της Βαρκελωνης συμφωνα με τα κριτηρια που εθεσε.Δεν μας νοιάζει η νυχτερινή ζωη (Κλαμπ κ τέτοια).