• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ιταλία Ρώμη - Αξιοθέατα, Διαμονή, Μετακινήσεις, Φαγητό

laki

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρισιιιιιι........
Ταξίδι-Όνειρο
Ολη η Γη,μπορω;;;;
Καλημέρα. Όταν λες μουντη, τι εννοείς;;; Κ για Βαρκελώνη μέσα είμαστε απλα υπεθεσα οτι θα ειναι πιο ακριβά τα εισητηρια, ξενοδοχεία κτλ.

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Τι εννοείς ότι σκέφτεστε τον καιρό ; Αν θα κανει ζέστη δηλαδή ;

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Νταξει δε θα πας και στη Σαχαρα . Εξάλλου εμείς εδω είμαστε μαθημένοι στις υψηλές θερμοκρασίες .

filippia

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μπρατισλάβα-Βιέννη-Τσεχία
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Αν εννοείς αν θα έχει πολλή ζέστη λογικά ναι θα έχει. Κι εμείς Ρώμη πήγαμε 10 Ιουλίου και είχε 40 βαθμούς, σαν να κάνεις τουρισμό στην Αθήνα κατακαλόκαιρο. Αν δε σε πειράζει αυτό μια χαρά θα είναι. Αλλά θα έχει και πολύ κόσμο, τουρίστες κλπ.

laki

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρισιιιιιι........
Ταξίδι-Όνειρο
Ολη η Γη,μπορω;;;;
Κ εμείς γύρω στις 15 Ιουλίου υπολογίζουμε. Αλλα 40 βαθμούς ε; Για πες μου αν μπορεις. Βγαίνει το προγραμμα ή γινεται αφόρητο; Δεν εχω κανει τουρισμό στην Αθηνα με τόσο ζέστη γιαυτο ρωτάω.

Vegerazaros

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ελβετία ξανά
Καλημέρα. Όταν λες μουντη, τι εννοείς;;; Κ για Βαρκελώνη μέσα είμαστε απλα υπεθεσα οτι θα ειναι πιο ακριβά τα εισητηρια, ξενοδοχεία κτλ.
Εννοώ πολυ "βαριά" απο κτηρια, μνημεια, αγάλματα...δεν ειναι μια ανοιχτη πολη τρελας οπως η Βαρκελώνη...σου λεω για εμενα που ειμαι 50 η Ρωμη ηταν πολυ ομορφη...αλλα αν ημουν 25 και πηγαινα στη Βαρκελώνη θα εμενα εκει!!! Βεβαια ολα αυτα ειναι υποκειμενικά αλλα επειδη εχω κόρη στη ηλικία σου και εχει κανει και τα δυο ταξιδια και σε εκεινη αρεσε η Βαρκελώνη περισσότερο...Η Ρώμη εχει κλασικη ομορφιά...Πήγαινε και στα δυο...χαχαχαχα!!..αν πας Ρώμη μετα απο εκει με Ryanair πέρσι ηταν 40 ευρώ πηγαινε ελα Ρωμη -Βαρκελώνη :xalara:

Last edited:

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
1.η Ρώμη είναι πανέμορφη αλλά πολύ μουντή για νεαρόκοσμο
2.Εννοώ πολυ "βαριά" απο κτηρια, μνημεια, αγάλματα...
3. Βεβαια ολα αυτα ειναι υποκειμενικά αλλα επειδη εχω κόρη στη ηλικία σου
1,2. ομολογώ ότι δυσκολεύομαι να αντιληφθώ τα κριτήριά σου...το μέλος ρωτησε μονο για τον καιρό και σύγκρινες πολεις ασχετες μεταξυ τους με βαση τι? την "τρελλα"? λαμβανοντας υπόψη όλα τα κριτηρια του γενικού πληθυσμού, μια και δεν διαβασα καπου να αναφερθει η τρελλα, η νυχτα κ δεν ξερω εγω τι αλλο, φυσικά Ρώμη. που μια πρωτευουσα εκατομμυριων κατοικων τα προσφερει όλα.
3. είπε καπου την ηλικία της?

Vegerazaros

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ελβετία ξανά
1,2. ομολογώ ότι δυσκολεύομαι να αντιληφθώ τα κριτήριά σου...το μέλος ρωτησε μονο για τον καιρό και σύγκρινες πολεις ασχετες μεταξυ τους με βαση τι? την "τρελλα"? λαμβανοντας υπόψη όλα τα κριτηρια του γενικού πληθυσμού, μια και δεν διαβασα καπου να αναφερθει η τρελλα, η νυχτα κ δεν ξερω εγω τι αλλο, φυσικά Ρώμη. που μια πρωτευουσα εκατομμυριων κατοικων τα προσφερει όλα.
3. είπε καπου την ηλικία της?
Εσυ τωρα ρε Samion θες να κριτικάρεις τις "βλακίες" που λεω εγω ? ή θες να απαντησεις στη κοπελιτσα...αν θες να την βοηθησεις απάντα σε εκεινη....εγω εγραψα την γνωμη μου..που δεν σημαίνει οτι ειναι και σωστη.... αλλα αυτη ειναι ! κριτική θα κανουμε τωρα για μενα?...αυτο πιστευω αυτό καταθετω... πρεπει να κατσω να σου απαντησω στα 1-2-3 για να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας? δλδ ελεος..

laki

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρισιιιιιι........
Ταξίδι-Όνειρο
Ολη η Γη,μπορω;;;;
Σχετικά με την ηλικία να πω οτι είμαστε κάτω των 25. Δεν μας νοιάζει η νυχτερινή ζωη (Κλαμπ κ τέτοια). Εμείς θελουμε να πάμε να δούμε αρχαία αλλα να ζήσουμε κ τον παλμό της πόλης. Όσο ειναι αυτο δυνατό σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Γιαυτο κ η αρχική μας σκέψη ηταν για Ρώμη. Νομίζω οτι τα εχει ολα.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
αν θες να την βοηθησεις απάντα σε εκεινη......
δεν ειπα ποτέ ότι λες βλακειες, δικα σου λογια αυτα. διαφωνώ με τη συμβουλή σου προς αυτη. δεν εχω δικαιωμα να διαφωνησω?
Δεν μας νοιάζει η νυχτερινή ζωη (Κλαμπ κ τέτοια).
κι εσυ απάντησε αν θες να τη βοηθησεις σε αυτο που ρωτησε. για τον καιρο δηλ που στη Ρωμη ειναι υπεροχος εκεινη την εποχη. και φυσικα η Ρωμη τα εχει όλα και ειναι σαφως καλυτερη επιλογη της Βαρκελωνης συμφωνα με τα κριτηρια που εθεσε.

amazon

Member
Επόμενο Ταξίδι
vietnam
Ταξίδι-Όνειρο
Παντου
Nouli καλησπερα , εμεις ειχαμε παει αυγουστο και ηταν υπεροχα δεν εκανε υψηλες θερμοκρασιες ,ισα ισα μια μερα φορουσα κ μακρυ τζινακι λογο βροχης.
Επειδη και εγω ειχα ακουσει για τρελες θερμοκρασιες κτλ... δεν νομιζω οτι θα εχεις θεμα , μια χαρα ειναι !!!!

Οπως επισης και βαρκελωνη παλι ειχα παει καλοκαιρι κ συγκεκριμενα ιουλιο εκει να δεις τι ειχα ακουσει οτι θα καουμε και ειναι αφορητα και τα βραδυα φορουσαμε και μπουφανακι ηταν τελεια !!!

Ο καιρος μην σε απασχολει τοσο , το θεμα ειναι τι ζητας απο το ταξιδι σου και ποσα θες να δωσεις !!
Και η βαρκελωνη και η ρωμη ειναι πανεμορφες κατα την γνωμη μου , η καθε μια εχει τα δικα της !!!

Εαν θες να χαθεις στα αρχαια σε παλια πολη με μεγαλη ιστορια , βατικανο ,κολοσαιο ,με στενακια ,μνημεια να ξεπροβαλονται μπροστα σου πλατειες γραφικες με τρατοριες, ζωγραφους στα στενακια (κτλ......) τοτε εισαι για ρωμη ...

Ουτε εμεις φαν των κλαμπ να το πω και αυτο προτιμουσαμε μπαρακια μικρα με υπεροχα κρασια ,ποτα κτλ..χαλαρα πραγματα
Η ρωμη ηταν οντως πιο οικονομικο ταξιδι απ 'οτι βαρκελωνη κατα πολυ ,βεβαια ηταν και λιγοτερες οι μερες...

Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills