kostasrs
Member
Άκη γνωρίζεις την διαφορά τoυ FL1 απο το Leonardo express?στον σταθμο του τερμινι θέλω να παω
Λάθος τα λέει, οποίος τα λέει..η τιμή είναι στάνταρ για 4 ατομα + αποσκευές για οπουδήποτε εντός ιστορικού κέντρου, 48Ε. Φιξ κ δεν παίζει απο εταιρεια σε εταιρεια.Δεν εχω παρει ταξι απο το αεροδρομιο με μια αναζητηση που εκανα λεει 40 ευρω στανταρ τιμη,αλλα αυτο μπορει να παιζει απο εταιρια σε εταιρια καλυτερα να ρωτησεις εκει να εισαι σιγουρος
Eιναι οπως τα λεει ο φιλος, προφανως τα 40 ευρω που ειδα ειναι παλια τιμη.Λάθος τα λέει, οποίος τα λέει..η τιμή είναι στάνταρ για 4 ατομα + αποσκευές για οπουδήποτε εντός ιστορικού κέντρου, 48Ε. Φιξ κ δεν παίζει απο εταιρεια σε εταιρεια.
Τα άλλα δυο γιατί όχι; Λόγω απόστασης;Το 2 και το 1
Μια χαρά θα είναι ο καιρός στη Ρώμη...αλλά για νέα παιδιά όπως εσείς...σκεφτείτε και Βαρκελώνη..η Ρώμη είναι πανέμορφη αλλά πολύ μουντή για νεαρόκοσμοΚαλησπέρα σας. Μετα απο πολυ καιρό(το πήραμε το πτυχίο) αποφασίσαμε να πάμε ταξιδάκι στο εξωτερικό. Στα προηγούμενα ταξίδια μας είχατε βοηθήσει όλοι πολυ κι ειπα να ζητήσω παλι την βοήθεια σας. Μετα από Λονδίνο και Παρίσι λεμε να πάμε Ρώμη. Εχω αρχίσει να διαβάζω αλλα εχω το πρώτο και ίσως σημαντικότερο προβλημα... Τον καιρό! Για Ιούλιο αξίζει η να σκεφτούμε κατι πιο βόρεια; Τι λέτε όσοι έχετε ήδη παει; Ευχαριστω.