alkistismaria
Member
Αχ μην μου λέτε τέτοια 3 βδομάδες πριν πάω Ρώμη!
Κουλο κι αυτο ....για να δουμε τι θα πει και ο μετρ (you know who) ..και αν αλλοι ειχαν αναλογη εμπειρια.Ναι σίγουροι...είναι καλά παιδιά (δε μου έμοιασαν...). Τους είπαν οτι μετά τις 11 το βράδυ απαγορεύεται ή τουλάχιστον έτσι κατάλαβαν....
Σορρυ για την οφ τοπιά ..αλλα ΚΛΑΙΩΠάντως κι εμένα μου φαίνεται πολύ κουλό...πραγματικά, περιμένω να δω αν ξέρει ο Samion τίποτα ή αν έχει πέσει στην αντίληψη κάποιου άλλου. Πάντως οι αστυνομικοί αφού τους έγραψαν χωρίς να τους εξηγήσουν τίποτα μετά φώναξαν έναν και τους είπε στα αγγλικά οτι μπορεί να μη φτάσει και ποτέ η κλήση Ελλάδα...:roll:
Ε, έτσι είναι, μαζί με το κραχ έρχεται και η ποτοαπαγόρευση...Η αλήθεια είναι πως δεν το γνώριζα, αλλα διαβάζω πως απο 17/12/11 ισχύει το διάταγμα της απαγόρευσης του αλκοόλ στους δημόσιους χώρους απο τις 23:00 εως τις 06:00..
πολύ καλούς και χαλαρούς τους βρίσκω τους αστυνομικούς. με πολυ μεγάλη καθυστερηση και μετά από δεκάδες βανδαλισμούς, φασαρίες και πίεση των κατοίκων υιοθετήθηκε ένας νόμος που εφαρμόζεται και χαλαρά. για τη μη κατανάλωση αλκοόλ σε δημόσιους χώρους. νόμος που υπάρχει στην Ισπανία από δεκαετίας, στο Ηνωμένο Βασίλειο, στις ΗΠΑ (από 30ετίας...), Καναδά κλπ κλπ. δεν είναι επί του θέματος να σχολούμαστε με άλλες χώρες, ενδεικτικά τις ανέφερα.Πάντως κι εμένα μου φαίνεται πολύ κουλό...πραγματικά, περιμένω να δω αν ξέρει ο Samion τίποτα ή αν έχει πέσει στην αντίληψη κάποιου άλλου. Πάντως οι αστυνομικοί αφού τους έγραψαν χωρίς να τους εξηγήσουν τίποτα μετά φώναξαν έναν και τους είπε στα αγγλικά οτι μπορεί να μη φτάσει και ποτέ η κλήση Ελλάδα...:roll:
α ναι αυτό να λέγεται. μεθυσμένος να φωνασκείς και να ουρείς στο δρόμο μόνο στο ηνωμένο βασίλειο μπορείς. προσοχή όμως, όχι στη Σκωτία γιατι πας μέσα. και οι ψηλομύτες εκεί δεν έχουν καμμία σχέση με τους ιταλούς συναδελφους τους..Και μετα μου λετε για διασκεδαση στη Ρωμη και μλκιες... Ουτε μπυρα σαν ανθρωπος δεν μπορεις να πιεις εκει!
και φυσικά δεν το γνώριζες..αυτό μας έλειπε μία sapienza να μεθοκοπάει επί των δρομων ως γνήσια βρεταννίς..mio Dio..Η αλήθεια είναι πως δεν το γνώριζα,