Ευχαριστώ fenia42,τελικά έκλεισα στο hotel lussemburgo με 120 ευρώ για 3 νύχτες με πρωινό,είναι ένα πολύ απλό ξενοδοχείο με καλές κριτικές και απέχει κάνα 20λεπτο με τα πόδiα απ το Termini.Νομίζω οτι είναι ότι πρέπει για αυτό που θέλω,έναν ύπνο και ένα μπάνιο δηλαδή..Είναι παραπληροφόρηση.
Μπορεί να δεις μερικούς άστεγους τηη νύχτα ή κάποιους αλλοδαπούς αλλά δεν υπάρχουν κίνδυνοι. Άλλωστε οι αποστάσεις είναι μικρές και υπάρχει κίνηση όλη την ημέρα εκτός ενδεχομένως από τις πρώτες πρωινές ώρες.
Ωραία!!! Σ ευχαριστώ πολύ!!!Να βγαλεις.
Ναι αυτή είναι η ιστοσελίδα!!!και πατάς admission tickets, μετά VATICAN MUSEUM AND SISTINE CHAPEL και επιλέγεις ημερομηνία,άτομα,κτλ.Ticket Office online of the Vatican Museums Η ιστοσελιδα για να κλεισεις εισιτηρια για Ρωμη ειναι αυτη?και παταω τα admission tickets?
Νομίζω εξαρτάται και από την ώρα. Αρχές Νοεμβρίου πρωινές/μεσημεριανές ώρες βλέπαμε τεράστιες ουρές, αλλά μια ώρα πριν το κλείσιμο ήταν άδειο (μιλάω πάντα για τον Άγιο Πέτρο, ο οποίος κλείνει απόγευμα). Τα μουσεία του Βατικανού κλείνουν μεσημέρι επομένως το ίδιο τρικ δεν πιστεύω να πιάσει.Ενημερωτικά. Εγώ που πήγα Βατικανό την περασμενη Παρασκευή, δε συνάντησα καμία ουρά ούτε στα μουσεία ούτε στον ¨Αγιο Πέτρο! Μπήκαμε αμέσως! Μην ξεχνάτε, δεν είναι ο Νοέμβρης φουλ σεζόν...
Μην σχολιαζεις την εξαιρεση και την πατησει κανενας. Ο κανονας για τα μουσεια του Βατικανου ειναι ατελειωτη ουρα.Ενημερωτικά. Εγώ που πήγα Βατικανό την περασμενη Παρασκευή, δε συνάντησα καμία ουρά ούτε στα μουσεία ούτε στον ¨Αγιο Πέτρο! Μπήκαμε αμέσως! Μην ξεχνάτε, δεν είναι ο Νοέμβρης φουλ σεζόν...