Τις προάλλες που περασα δε μιλούσε.Επίσης η Via Venetto λέει τίποτα;
Είναι παραπληροφόρηση.Θέλω να ρωτήσω μία δεύτερη γνώμη για την διαμονή στη Ρώμη.Είχα βρεί ένα οικονομικό ξενοδοχείο στην περιοχή Τermini που απ'όσο έχω διαβάσει την προτιμούν οι τουρίστες και ενώ ήμουν στο τσακ να το κλείσω ένας γνωστός μου είπε οτι η γύρω περιοχή είναι κάτι σαν την ομόνοια της Αθήνας και δεν είναι ασφαλής.Ισχύει κάτι τέτοιο?μπερδεύτηκα τώρα :roll:
Εννοώ αν αξίζει να πάμε βράδυ εκεί για διασκέδαση Νομίζω δεν είναι τόσο περίεργο αυτό που έγραψα.Τις προάλλες που περασα δε μιλούσε.
Τι σημαίνει "λέει τίποτα;''
Τι απάντηση περιμένεις να λάβεις δηλαδή με το ερώτημα που θέτεις.
Για λαμπιονια κ ντισνευλαντ ναι,καλυτερα αλλου..η Ρωμη δεν εχει εποχες..Άκυρη περίοδος για Ρώμη. Ακύρωσέ τα όλα και πήγαινε Γερμανία, να δεις χριστουγεννιάτικες αγορές...
Διπλα στο σταθμο piramide.εκει να κινηθεις. Πες κ πιο ειδικα τι θελεις να σε βοηθησουν πιο πολυ.Αμάν ρε παιδιά! Πλακίτσα έκανα γιατί διάβασα κάτι απίστευτες καταχωρήσεις του στυλ "SOS! Έχω πάει 40 φορές Παρίσι και λέω να πάω Ρώμη έτσι για αλλαγή. Καλά θα κάνω ή να ξαναπάω Παρίσι;"
Λοιπόν, δεν ακυρώνεται η Ρώμη! Τέλος! Thanks ThanasisU2 και Samion για τη βοήθειά σας! Αλήθεια η γειτονιά Testaccio πού είναι; Είναι κοντά στην EUR?
Οχι.μονο για τουριστες.αμερικανους.Επίσης η Via Venetto λέει τίποτα;
Θα ευχαριστηθει κ πως. αν παει ψαγμενος κ ακουσει τι θα του πουν εδω.Δε νομίζω να ευχαριστηθείς βραδινό ποτάκι στη Ρώμη... Κ γω στο Trastevere είχα βγει, αλλά τίποτα το ιδιαίτερο. Δεν πειράζει όμως γιατί θα περάσεις πολύ ωραία μέσα στην ημέρα με καφεδάκια κ panini!
Αν ενδιαφέρεσαι για χριστουγεννιάτικη αγορά (τύπου κεντρικής Ευρώπης), θα πας στην piazza Navona.
Καλά να περάσεις!