latina
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ??
- Ταξίδι-Όνειρο
- κούβα και ινδία
λεει τα παντα!ορεξη να εχεις και στρωσου στο διαβασμα..καλως σας βρηκα... εψαξα αλλα λεει πιο πολυ για αξιοθεατα και hotels!!!:S
welcome!
λεει τα παντα!ορεξη να εχεις και στρωσου στο διαβασμα..καλως σας βρηκα... εψαξα αλλα λεει πιο πολυ για αξιοθεατα και hotels!!!:S
Καλημέρα!Το ξενοδοχείο που έχεις βρει δεν είναι στην περιοχή Spagna, αλλά κοντά στο Colosseo από ότι είδα. Εγώ θα σου πρότεινα να δεις μέσω Booking και να βάλεις περιοχή Spagna. Εφόσον διαθέτεις τόσα μπορείς να βρεις κάτι πολύ καλό σε αυτήν την περιοχή. Εγώ γύρισα προχτές από Ρώμη και είχα κλείσει με 159 ευρώ/βραδιά στη Spagna στο Royal Palace Luxury Hotel. Ήταν πάρα πολύ καλό για κέντρο. Ήταν σχεδόν απέναντι από το μετρό, 50m από την Spagna και παράλληλη της Condotti που έχει πολλά καλά μαγαζιά.Τα δωμάτια ήταν πεντακάθαρα, μεγάλα με αρκετές παροχές, το προσωπικό ευγενέστατο, και πολύ καλό πρωινό!Για εμένα αξίζει να το κοιτάξεις. Ειδικά η τοποθεσιά του είναι ιδανική για λίγες μέρες. Έχω μείνει και Termini και σε άλλες περιοχές, γιατί έχω πάει πολλές φορές Ρώμη, αλλά σου προτείνω Spagna.Καλησπέρα.
Αναζητώ 1 διαμέρισμα στη Ρώμη και ψάχνοντας στα διάφορα χρήσιμα links που κατά καιρούς δίνετε, βρήκα πολλά όμορφα.
Το θέμα μου είναι ποια περιοχή να προτιμήσω ούτως ώστε να μετακινούμαστε ως επί το πλείστον με τα πόδια. Ξέρω ότι το θέμα έχει ξανατεθεί, απλά λίγο-πολύ τελικά έχουν προταθεί σχεδόν όλα τα μέρη και δεν έβγαλα άκρη.. Τα πιο κεντρικά είναι η περιοχή Spagna, Navona από ό,τι κατάλαβα..Εφόσον επιζητούμε μετακίνηση με τα πόδια, τί από τα παρακάτω να αποκλείσω? Piazza Venezia, Campo dei Fiori, Vaticano,Termini(διάβασα ότι η εν λόγω περιοχή έχει άριστη συγκοινωνιακή σύνδεση, αλλά επαναλαμβάνω ότι θα προτιμούσαμε το περπάτημα, για να γνωρίσουμε καλύτερα την πόλη), Piazza Republica, San Giovanni.
Tέλος, έχω μπλεχτεί λίγο με τις χρεώσεις (ειδικός φόρος κ.λ.π). Για παράδειγμα, στο παρακάτω διαμέρισμα, τί θα πληρώσω για 1 βράδυ ας πούμε? 1.136 ευρώ? Η είναι κι άλλα? Della Genga Palace B Apartment
Αν μπορείτε, βοηθείστε παρακαλώ..Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!
Ο καθένας ακολουθεί μια λογική προσωπική, αλλά εγώ επιμένω ότι δεν θα το έκλεινα. Ψάξτο πάντως καλύτερα γιατί είμαι σίγουρη ότι θα βρεις πιο κεντρικά. Η Ρώμη είναι γεμάτη με ξενοδοχεία.Δεν μπορεί να τα βρίσκεις όλα φτηνά και αχούρια ή ακριβά και καλά!!Και μην συγκρίνεις Ελλάδα με Ρώμη!Καμία σχέση...Και βασικα το εκλεισα με το εξης συλογισμο...απαντησα στην ερωτηση αν ηταν να μεινω στην αθηνα για μια βδομαδα,ποιο ξενοδοχειο θα διαλεγα?? το βιεννα στην ομονοια(2 αστερια ψιλοαχουρι αλλα αρκετα κοντα στα αξιοθεατα σε σχετικα καλη τιμη) η το coral στο παλαιο φαληρο(4αστερο ποιοτικο ξενοδοχειο σε ακομα καλυτερη τιμη απο το βιεννα αλλα με καποια αποσταση απο το κεντρο)??..!!
Καλημέρα!Το ξενοδοχείο που έχεις βρει δεν είναι στην περιοχή Spagna, αλλά κοντά στο Colosseo από ότι είδα. Εγώ θα σου πρότεινα να δεις μέσω Booking και να βάλεις περιοχή Spagna. Εφόσον διαθέτεις τόσα μπορείς να βρεις κάτι πολύ καλό σε αυτήν την περιοχή. Εγώ γύρισα προχτές από Ρώμη και είχα κλείσει με 159 ευρώ/βραδιά στη Spagna στο Royal Palace Luxury Hotel. Ήταν πάρα πολύ καλό για κέντρο. Ήταν σχεδόν απέναντι από το μετρό, 50m από την Spagna και παράλληλη της Condotti που έχει πολλά καλά μαγαζιά.Τα δωμάτια ήταν πεντακάθαρα, μεγάλα με αρκετές παροχές, το προσωπικό ευγενέστατο, και πολύ καλό πρωινό!Για εμένα αξίζει να το κοιτάξεις. Ειδικά η τοποθεσιά του είναι ιδανική για λίγες μέρες. Έχω μείνει και Termini και σε άλλες περιοχές, γιατί έχω πάει πολλές φορές Ρώμη, αλλά σου προτείνω Spagna.
Όσον αφορά τον έξτρα φόρο είναι 3 ευρώ ανά άτομο την βραδιά και δεν περιλαμβάνεται στην τιμή που είδες.
Καλά να περάσετε.