• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ιταλία Ρώμη - Αξιοθέατα, Διαμονή, Μετακινήσεις, Φαγητό

Το εισιτήριο κάνει 10,50 μόνο να πας στη Νάπολη, οπότε μπορείς να πας το πρωί και να γυρίσεις το βράδυ. Δεν έχει και πολλά να δεις εκτός αν θες να συναντήσεις τίποτα στελέχη της Camorra!

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Εγώ το πρότεινα στην κοπέλα για να μοιράσει τις μέρες της, όχι αυθημερόν.

GTS

Member
Το εισιτήριο κάνει 10,50 μόνο να πας στη Νάπολη, οπότε μπορείς να πας το πρωί και να γυρίσεις το βράδυ. Δεν έχει και πολλά να δεις εκτός αν θες να συναντήσεις τίποτα στελέχη της Camorra!
Δεν έχεις πολλά να δεις στη Νάπολη? Ήμαρτον....η πόλη είναι απίθανη, τρως άνετα 2-3 μέρες, είναι πόλη που ξαναπάς και ξαναπάς και όχι στυλ tourist trap Πράγα που μια φορά φτάνει και έχει απίστευτο φαγητό. Έχουμε πει μη βρίζετε εδώ μέσα...

skoumpi

Member
Εγώ πάλι για κάτι πιο κοντινό θα πρότεινα Τιβολι με villa d'Este κοντινή ομορφη κλπ!
Πας με λεωφορείο...

coco_

Member
Επόμενο Ταξίδι
on the beach!
Ταξίδι-Όνειρο
Guatemala
Μιας και τελειωσε η άδεια και η ευκαιρία για επόμενη απόδραση είναι τα
Χριστούγεννα είπα να ζητήσω συμβουλή μηπως και υπάρχει κανένας ομοιοπαθής που επέστρεψε από τις παραλίες να μου απαντήσει. Σκέφτομαστε να πάμε Ρώμη 24-27/12 και κοτάω από τωρα μήπως βρω τα εισητήρια φθηνότερα. Η απορία μου είναι μιας και 25-26-27 είναι αργίες αξίζει να πάμε ή θα απογοητευτούμε? Η σκέψη μου είναι ότι μιας και η Ρώμη θεωρείται υπαίθριο μουσείο, μπορούμε να γεμίσουμε τις ώρες μας βλέποντας διάφορα αξιοθέατα, πλατείες, εκκλησίες κλπ. πίνοντας καφεδάκι και με καλό φαγητό σε ότι υπάρχει ανοικτο εκείνες τις μέρες... Αν κάποιος έχει πάει εκείνες τις μέρες ας μου γράψει για την εμπειρία του.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Μιας και τελειωσε η άδεια και η ευκαιρία για επόμενη απόδραση είναι τα
Χριστούγεννα είπα να ζητήσω συμβουλή μηπως και υπάρχει κανένας ομοιοπαθής που επέστρεψε από τις παραλίες να μου απαντήσει. Σκέφτομαστε να πάμε Ρώμη 24-27/12 και κοτάω από τωρα μήπως βρω τα εισητήρια φθηνότερα. Η απορία μου είναι μιας και 25-26-27 είναι αργίες αξίζει να πάμε ή θα απογοητευτούμε? Η σκέψη μου είναι ότι μιας και η Ρώμη θεωρείται υπαίθριο μουσείο, μπορούμε να γεμίσουμε τις ώρες μας βλέποντας διάφορα αξιοθέατα, πλατείες, εκκλησίες κλπ. πίνοντας καφεδάκι και με καλό φαγητό σε ότι υπάρχει ανοικτο εκείνες τις μέρες... Αν κάποιος έχει πάει εκείνες τις μέρες ας μου γράψει για την εμπειρία του.
Τελειως μεταξυ μας, εγω θα πηγαινα αλλου...

coco_

Member
Επόμενο Ταξίδι
on the beach!
Ταξίδι-Όνειρο
Guatemala
Γιατί τόσο χάλια? Βασικά σκεφτηκα ότι εκείνες τις μέρες λίγο πολύ στις περισσότερες πόλεις τα μουσεία θα είναι κλειστά οπότε εκεί θα μπορω να κάνω τουλαχιστον μια βόλτα να δω ωραία μέρη και είναι και το κλίμα πιο ηπιο σε σχεση με πιο βορεια στην Ευρώπη. Το σκέφτομαι λάθος? Αν μπορείτε δώστε μου λίγες παραπάνω διευκρινήσεις και καμια εναλλακτική.

Κοίταξε, νέο κορίτσι είσαι, στη Ρώμη πάει και η γιαγιά μου. Άσε τους "κλασικούς" προορισμούς και πήγαινε στην Κεντρική Ευρώπη (Γερμανία, Αυστρία, Τσεχία) για να δεις τί θα πει Χριστούγεννα!

coco_

Member
Επόμενο Ταξίδι
on the beach!
Ταξίδι-Όνειρο
Guatemala
Κοίταξε, νέο κορίτσι είσαι, στη Ρώμη πάει και η γιαγιά μου. Άσε τους "κλασικούς" προορισμούς και πήγαινε στην Κεντρική Ευρώπη (Γερμανία, Αυστρία, Τσεχία) για να δεις τί θα πει Χριστούγεννα!
Κοιταξα και για αυτούς τους προορισμους αλλά μου βγαίνουν πάω από διπλά τα χρήματα για εισητήρια και δεν αξίζει για 3 μέρες νομίζω, ευχαριστω για την συμβουλή θα ψάξω και προς τα εκεί.

Δεν έχεις πολλά να δεις στη Νάπολη? Ήμαρτον....η πόλη είναι απίθανη, τρως άνετα 2-3 μέρες, είναι πόλη που ξαναπάς και ξαναπάς και όχι στυλ tourist trap Πράγα που μια φορά φτάνει και έχει απίστευτο φαγητό. Έχουμε πει μη βρίζετε εδώ μέσα...
Συγκρίνεις την Πράγα με ...τη Νάπολη;;; Ήμαρτον!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom