lonelytraveler
Banned
Το εισιτήριο κάνει 10,50 μόνο να πας στη Νάπολη, οπότε μπορείς να πας το πρωί και να γυρίσεις το βράδυ. Δεν έχει και πολλά να δεις εκτός αν θες να συναντήσεις τίποτα στελέχη της Camorra!
Δεν έχεις πολλά να δεις στη Νάπολη? Ήμαρτον....η πόλη είναι απίθανη, τρως άνετα 2-3 μέρες, είναι πόλη που ξαναπάς και ξαναπάς και όχι στυλ tourist trap Πράγα που μια φορά φτάνει και έχει απίστευτο φαγητό. Έχουμε πει μη βρίζετε εδώ μέσα...Το εισιτήριο κάνει 10,50 μόνο να πας στη Νάπολη, οπότε μπορείς να πας το πρωί και να γυρίσεις το βράδυ. Δεν έχει και πολλά να δεις εκτός αν θες να συναντήσεις τίποτα στελέχη της Camorra!
Τελειως μεταξυ μας, εγω θα πηγαινα αλλου...Μιας και τελειωσε η άδεια και η ευκαιρία για επόμενη απόδραση είναι τα
Χριστούγεννα είπα να ζητήσω συμβουλή μηπως και υπάρχει κανένας ομοιοπαθής που επέστρεψε από τις παραλίες να μου απαντήσει. Σκέφτομαστε να πάμε Ρώμη 24-27/12 και κοτάω από τωρα μήπως βρω τα εισητήρια φθηνότερα. Η απορία μου είναι μιας και 25-26-27 είναι αργίες αξίζει να πάμε ή θα απογοητευτούμε? Η σκέψη μου είναι ότι μιας και η Ρώμη θεωρείται υπαίθριο μουσείο, μπορούμε να γεμίσουμε τις ώρες μας βλέποντας διάφορα αξιοθέατα, πλατείες, εκκλησίες κλπ. πίνοντας καφεδάκι και με καλό φαγητό σε ότι υπάρχει ανοικτο εκείνες τις μέρες... Αν κάποιος έχει πάει εκείνες τις μέρες ας μου γράψει για την εμπειρία του.
Κοιταξα και για αυτούς τους προορισμους αλλά μου βγαίνουν πάω από διπλά τα χρήματα για εισητήρια και δεν αξίζει για 3 μέρες νομίζω, ευχαριστω για την συμβουλή θα ψάξω και προς τα εκεί.Κοίταξε, νέο κορίτσι είσαι, στη Ρώμη πάει και η γιαγιά μου. Άσε τους "κλασικούς" προορισμούς και πήγαινε στην Κεντρική Ευρώπη (Γερμανία, Αυστρία, Τσεχία) για να δεις τί θα πει Χριστούγεννα!