Samion, εχεις μείνει στο συγκεκριμένο. Με ενδιαφέρει βασικά να είναι καθαρό γιατί πολλά έχω ακούσει για την Ρώμη...
Samion, εχεις μείνει στο συγκεκριμένο. Με ενδιαφέρει βασικά να είναι καθαρό γιατί πολλά έχω ακούσει για την Ρώμη...
Αδυνατώ να πιστέψω πως αναφέρεται η Ρώμη ειδικώς για πόλη που δεν έχει καθαρά και καλά ξενοδοχεία. Αν τώρα οι φίλοι σου αναφέρονται σε κάποια που βρήκαν κατά τύχη, ή σε κάποια άλλα κοντά στο Termini - που ακόμα κι εκεί έχει μια χαρά καταλλύματα- λέμε τώρα- τι να σου πω.Ότι η επιλογή του ξενοδοχείου πρέπει να είναι πολύ προσεκτική γιατί αν και οι τιμές είναι σε όλα πάρα πολύ υψηλές 9 στα 10 είναι λίγο χειρότερα από τα δικά μας στην Ομόνοια. Όσοι φίλοι μου έχουν πάει πάνω κάτω με αυτή την εντύπωση έχουν γυρίσει
αν και καλά τα είπε η Twinkie κ το σχόλιό μου σχεδόν περιττεύει, για άλλη μια φορά θα πω να μην ακούς τι λέει ο ένας κι ο άλλος και να διαβάζεις εδώ γνώμες από άτομα πραγματικά που έχουν πάει και πάνε πολλές φορές το χρόνο. δεν είμαι ο ειδήμονας να συγκρίνω τα ξενοδοχεία με τα αθηναικά αλλά όταν με 100-120 Ε βρίσκεις χοτελ 4στερα με πισίνα στο ιστορικό κέντρο ε τότε θα μιλήσω για ασχετοσύνη.Ότι η επιλογή του ξενοδοχείου πρέπει να είναι πολύ προσεκτική γιατί αν και οι τιμές είναι σε όλα πάρα πολύ υψηλές 9 στα 10 είναι λίγο χειρότερα από τα δικά μας στην Ομόνοια. Όσοι φίλοι μου έχουν πάει πάνω κάτω με αυτή την εντύπωση έχουν γυρίσει
σίγουρα μελαχρινός? μήπως τα βάφεις λίγο?επειδή ξεκίνησες με επίδειξη αυτογνωσίας, τα ξαναλέω....
1. ταξί 30Ε ανεξαρτήτως ατόμων, αποσκευών.
2. λεωφορείο΅: 4Ε με Terravision, 3,45 Cotral.
3. λεωφορείο Cotral ως metro-Anagnina: 1,20Ε.
4. επιστροφή δωρεάν, αν βγάλεις τικετ με το 110 ή το Archeobus, Atral scrl Gruppo Cotral spa
Μελαχρινός εδώ.
Υπάρχει και 5η επιλογή αν θέλει κάποιος σε περίπτωση που χάσει ή αργήσει το λεωφορείο για μετρό Agnanina: Λεωφορείο μέχρι τον σταθμό τραίνων Agnanina (δηλαδή στο χωριό) με 1,30 και μετεπιβίβαση με το τραίνο για Τέρμινι (στον επάνω όροφο στα τραίνα, νομίζω 1,30). Επίσης μελαχροινός!
Γνωρίζει κανείς οικονομικό ξενοδοχείο για τον Νοέμβριο για Ρώμη;;