• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ιταλία Ρώμη - Αξιοθέατα, Διαμονή, Μετακινήσεις, Φαγητό

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
. Δεν έχει και πολλά να δεις εκτός αν θες να συναντήσεις τίποτα στελέχη της Camorra!
απαπαα...έχει 35 βαθμούς στην παραλία...πάω για μπάνιο για να μην απαντήσω εδώ..
Συγκρίνεις την Πράγα με ...τη Νάπολη;;; Ήμαρτον!
πες τα.. ιεροσυλία να συγκρίνεις την Πομπηία με οτιδήποτε άλλο στον κόσμο. την ιταλική κουζίνα με τα κατασκευάσματα τύπου γκούλας..βέβαια ο καθένας με τα γούστα του. αν τα ελληνικά γκρουπ αρχίζουν να πηγαινουν Ναπολη, θα με χαλάσει..οπότε καλύτερα Πράγα. η ωραιότερη πόλη του κόσμου. συνεχίστε να πηγαίνετε εκεί πλιζ.:haha:

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
και για να πω κ κάτι περισσότερο εντός θέματος..
τα έχουμε πει 100 φορές. με σειρα προτιμησης Castel Gandolfo και Castelli Romani γενικά, Τιβολι, Bracciano κλπ.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Κοίταξε, νέο κορίτσι είσαι, στη Ρώμη πάει και η γιαγιά μου.
η γιαγιά σου έχει γούστο. κρίμα που δεν της έμοιασες καθόλου.
Κοιταξα και για αυτούς τους προορισμους αλλά μου βγαίνουν πάω από διπλά τα χρήματα για εισητήρια και δεν αξίζει για 3 μέρες νομίζω, ευχαριστω για την συμβουλή θα ψάξω και προς τα εκεί.
κοίτα παιδί μου Ρώμη και άσε τους άσχετους. και εδώ είμαστε να σε βοηθήσουμε στα πάντα.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Τελειως μεταξυ μας, εγω θα πηγαινα αλλου...
Χριστούγεννα στη Ρώμη;;; Χμ... Ξανασκέψουτο!
βρε εσείς οι αποπάνω: αυτό ρώτησε? κοιτάξτε τον τίτλο του θέματος πρώτα και μετά πηγαινετε στο σοσιαλ να γραψετε τα άσχετα σχόλιά σας..άντε και έχω παλαβώσει από τη ζέστη στην παραλία...

Η απορία μου είναι μιας και 25-26-27 είναι αργίες αξίζει να πάμε ή θα απογοητευτούμε? Η σκέψη μου είναι ότι μιας και η Ρώμη θεωρείται υπαίθριο μουσείο, μπορούμε να γεμίσουμε τις ώρες μας βλέποντας διάφορα αξιοθέατα, πλατείες, εκκλησίες κλπ. πίνοντας καφεδάκι και με καλό φαγητό σε ότι υπάρχει ανοικτο εκείνες τις μέρες... Αν κάποιος έχει πάει εκείνες τις μέρες ας μου γράψει για την εμπειρία του.
αν κλείσεις εκείθ θα περάσεις σουπερ. και αεννοείται ότι ειναι όλα τα ανοικτά. μουσεία κλπ κλείνουν μόνο 1 μέρα, αν κλέισουν. από φαγητό όλα ανοικτά. χώρια που είναι ένα υπαίθριο μουσείο όπως είπες.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
ουφ!
1...δεν την έχω την Ιταλία σε εκτιμηση
2.Τι μου προτείνεται για μονόκλινο κ οικονομικό
1. θα μεγαλώσεις κι εσύ, θα γυρίσεις τον κόσμο και θα σε φωτίσει το φως της γνώσης..;)
2. πότε και με τι μπάτζετ?

coco_

Member
Επόμενο Ταξίδι
on the beach!
Ταξίδι-Όνειρο
Guatemala
βρε εσείς οι αποπάνω: αυτό ρώτησε? κοιτάξτε τον τίτλο του θέματος πρώτα και μετά πηγαινετε στο σοσιαλ να γραψετε τα άσχετα σχόλιά σας..άντε και έχω παλαβώσει από τη ζέστη στην παραλία...

αν κλείσεις εκείθ θα περάσεις σουπερ. και αεννοείται ότι ειναι όλα τα ανοικτά. μουσεία κλπ κλείνουν μόνο 1 μέρα, αν κλέισουν. από φαγητό όλα ανοικτά. χώρια που είναι ένα υπαίθριο μουσείο όπως είπες.
Βασικά από τα site είδα ότι 25-26-27/12 είναι επίσημες αργίες και σε επικοινωνία με ένα ξενοδοχείο μου είπαν ότι Χριστούγεννα μεσημερι είναι κλειστά και κάποια ίσως και τις επόμενες μέρες. Εχεις σχετική εμπειρία από Ρώμη τέτοια επόχη?

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
... χώρια που είναι ένα υπαίθριο μουσείο όπως είπες.
Αυτο με το υπαιθριο μουσειο μονο εμενα δεν μου αρεσε τελικα. Φαινεται πως τα μαρμαρα και τα σιντριβανια εχουν πολυ περαση στον κοσμο...

Νέκρα θα είναι στη Ρώμη τα Χριστούγεννα, όλοι μένουν μέσα στα σπίτια τους μετά το απόγευμα! Η γιαγιά μου έκλεισε Γερμανία για αυτά τα Χριστούγεννα, δεν της άρεσε πέρσι στη Ρώμη.
Αν μένεις Αθήνα προλαβαίνεις-δεν προλαβαίνεις τα φθηνά εισιτήρια για Βερολίνο με την easyjet!

απαπαα...έχει 35 βαθμούς στην παραλία...πάω για μπάνιο για να μην απαντήσω εδώ..

πες τα.. ιεροσυλία να συγκρίνεις την Πομπηία με οτιδήποτε άλλο στον κόσμο. την ιταλική κουζίνα με τα κατασκευάσματα τύπου γκούλας..βέβαια ο καθένας με τα γούστα του. αν τα ελληνικά γκρουπ αρχίζουν να πηγαινουν Ναπολη, θα με χαλάσει..οπότε καλύτερα Πράγα. η ωραιότερη πόλη του κόσμου. συνεχίστε να πηγαίνετε εκεί πλιζ.:haha:
Το γκούλας, άσχετε, ανήκει στην ουγγρική κουζίνα και η "ιταλική κουζίνα" που λες και ξαναλές δεν λέει και τίποτα. Μια σταλιά ζυμαρικά σερβίρουν στα ιταλικά εστιατόρια ως primo piato και η πίτσα τους απλώς ένα τσιγαρόχαρτο... (με μοτσαρέλα!) Άμα θές να χορτάσεις και να φας πραγματική πίτσα με Gouda πάνε βορειότερα!

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Η γιαγιά μου έκλεισε Γερμανία για αυτά τα Χριστούγεννα, δεν της άρεσε πέρσι στη Ρώμη.
Τελικα με τη γιαγια σου εχουμε τα ιδια γουστα. Με αυτη θα παω του χρονου διακοπες... και μετα μου λες πως δεν παει να κανουν διακοπες ηλικιωμενοι με νεους μαζι, αφου με τη γιαγια ταιριαζουν τα γουστα, με τη γιαγια θα παω...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom