North66
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γροιλανδία
Μ' αρέσει πολύ αυτό το concept του λεωφορείου που περιμένει για τους επιβάτες μιας πτήσης και φεύγει αμέσως... απορώ πως δεν το εφαρμόζουν σε γενικότερη κλίμακα.
1. αξίζει. 7,5 φοιτητικο.1) doriapamphiljgalleryδεδομένου ότι το εισιτήριο είναι 10 ευρώ και αν είναι αναγεννησιακό
2) Villa Farnesina
3) Castel sant Angelo
4) Κάπου διάβασα στο siteότι αν δεν ανέβεις στην κορυφή δεν αξίζει να το επισκεφτείς. Στους οδηγούς διαβάζω για 4 πατώματα με εκθέματα. Τι ακριβώς μπορεί να εννοεί?
5) Πρέπει να το επισκεφτείς την ίδια μέρα με τα μουσεία του Βατικανού και τη Βασιλική?
6) Γνωστή με παρότρυνε να δω το νησάκι Tiberina(το θεώρησε must). Στο site το αναφέρει κάνεις. Να το δω ή είναι χάσιμο χρόνου?
7) Μουσείο Καπιτωλίου και Αγορά Τραίανου: Πόσο μπορούν να εξιτάρουν έναν Έλληνα που έχει δει πάρα πολλά αρχαία Ελληνικά μνημεία?
8)Μια πιο ειδική ερώτηση: Είμαι πάνω από 25 χρονών αλλά φοιτήτρια με πάσο. Μπορώ να πάρω μειωμένο εισιτήριο?
κι εγώ με 30, αλλά μάλλον κλείσαμε διαφορετικά πράγματα..δεν μας λες ρε συ κ τι έκλεισες ακριβώς? χοτελ, τραίνο? αν είναι τραίνο δεν το λες κ φθηνό..εκλεισα με τιμη μονο 45 ε
ρε συ τα αφήνουν αυτα? πρώτα κλείνεις κ μετά κοιτάς ώρες. άντε κλεισε!30Ε πού θα ξαναβρείς?Σαμιον τη χτυπισες την Πιζα?
ωχ συνεχιζουμε τα οφ τοπικ...γιατι δεν ρωτας στο θεμα της πιζας? σεπτέμβρη εχει.ποιες ημερομηνιες εχει 30 πηγαινε-ελα η airone?εγω που κοιταξα απο 104 και πανω ειδα για ιουλιο
1. αξίζει. 7,5 φοιτητικο.
2. αξίζει.
3. αξίζει.
4. αυτό που λέει. έχει διαφορα εκθέματα, από πίνακες ως όπλα.
5. θα βόλευε γιατι είναι δίπλα.
6. είναι μαστ.
7. όσο θα τον ενδιέφεραν. από καθόλου ως πάρα πολύ.
8. ναι.
Samion ευχαριστώ πάρα πολύ
Μια διευκρίνηση για τη τελευταία ερώτηση. Πιστεύεις ότι δεν θα μου ζητήσουν την ταυτότητα ή ότι δικαιούμαι μειωμένο από τη στιγμή που έχω το πάσο ασχέτως την ηλικία?
Sorry κάτι κάνω λάθος και δεν έκανα σωστή παράθεση του μηνύματος
δεν πειράζει..θα σου ζητήσουν τη διεθνή φοιτητική ταυτότητα. δες από πού τη βγαζουν εδώ. σε αυτό δεν μπορώ να βοηθήσω, η φοιτητική μου ζωή μόλις πριν λίγο καιρό έληξε...1. αξίζει. 7,5 φοιτητικο.
2. αξίζει.
3. αξίζει.
4. αυτό που λέει. έχει διαφορα εκθέματα, από πίνακες ως όπλα.
5. θα βόλευε γιατι είναι δίπλα.
6. είναι μαστ.
7. όσο θα τον ενδιέφεραν. από καθόλου ως πάρα πολύ.
8. ναι.
Samion ευχαριστώ πάρα πολύ
Μια διευκρίνηση για τη τελευταία ερώτηση. Πιστεύεις ότι δεν θα μου ζητήσουν την ταυτότητα ή ότι δικαιούμαι μειωμένο από τη στιγμή που έχω το πάσο ασχέτως την ηλικία?
Sorry κάτι κάνω λάθος και δεν έκανα σωστή παράθεση του μηνύματος
για οτιδήποτε άλλο εδώ είμαστε. τώρα που είμαστε και λόγω Πίζας σε καλή διάθεση..αύριο ποιος ξέρει..