thespyros
Banned
- Επόμενο Ταξίδι
- ισπανια ΜΑΔΡΙΤΗ ΠΡΟΣΕΧΩΣ
παιδια και εκλεισα με ryanair και δεν ξερω απο ξενοδοχεια που να μενω ??ειναι καλα στο τερμινι>>??
το φτηνά είναι σχετικό όπως καταλαβαίνεις. πες και μια τιμή.Επισης βρηκα φτηνα εισιτηρια με alitalia.Υπαρχει κατι που πρεπει να προσεξω μαυτην την εταιρια?
το φτηνά είναι σχετικό όπως καταλαβαίνεις. πες και μια τιμή.
να προσέξεις την ώρα γιατί το αεροπλάνο φεύγει πάντα στην ώρα του. και να μη δώσεις ραντεβού με την άφιξη γιατι φτανει πάντα νωρίτερα και θα περιμένεις στο αεροδρόμιο.
και μένα φίλος μου που είχε πάει με ΟΑ γύρισε με 3 ώρες καθυστέρηση. τι βοηθάει τι συνέβη σε καποιους φιλους σου 1 μήνα πριν? τις μεγαλύτερες καθυστερήσεις φέτος τις είχα φυσικά άπό Swiss-Lufthansa. που είναι και οι πρωταθλητές πανευρωπαικά στις καθυστερησεις. η πιο ακριβής εταιρεία για το 2011 σύμφωνα με τα ως τωρα επίσημα δημοσιευμένα στοιχεία είναι η Alitalia. τώρα ελεύθερα ας λέει ο καθένας τα δικά του.δε θελω να σε αμφισβητησω αλλα ,φιλοι μου που πηγαν με alitalia τον προηγουμενο μηνα δεν μου τα παν και τοσο ροδινα τα πραγματα....η πτηση στο πηγαινε πηρε μονο οσους ειχαν τρανζιτ στη ρωμη και ολους τους αλλους τους εριξαν στην agean...δεν τους επεσε και ασχημα βεβαια αλλα υποχρεωθηκαν να περιμενουν κανα δυο ωρες την πτηση της aegean....και στο γυρισμο πεταξαν κανονικα με την alitalia αλλα η αναχωρηση πραγματοποιηθηκε με αρκετη ωρα καθυστερηση...
και μένα φίλος μου που είχε πάει με ΟΑ γύρισε με 3 ώρες καθυστέρηση. τι βοηθάει τι συνέβη σε καποιους φιλους σου 1 μήνα πριν? τις μεγαλύτερες καθυστερήσεις φέτος τις είχα φυσικά άπό Swiss-Lufthansa. που είναι και οι πρωταθλητές πανευρωπαικά στις καθυστερησεις. η πιο ακριβής εταιρεία για το 2011 σύμφωνα με τα ως τωρα επίσημα δημοσιευμένα στοιχεία είναι η Alitalia. τώρα ελεύθερα ας λέει ο καθένας τα δικά του.
ok. τα ξαναλέμε όταν θα την γράψεις σωστά...της allitialia
αλλα κρατω τις επιφυλαξεις μου...
3 πουλάκια κάθονταν. στον ήλιο και λιάζονταν.και άκουγαν αμπελοφιλοσοφίες..ξερεις τι λένε για την alitalia ;
Always Late In Travelling Also Late In Arivals