4 Yπάρχει κάτι που δεν αξίζει και τόσο να δούμε (υπερτιμημένο) για να προλάβουμε να δούμε αυτά που αξίζουν με περισσότερη ηρεμία
Συμφωνω, ολα υπερτιμημενα ειναι4. ΟΧΙ
εξαρτάται από τα κριτήρια σου.Συμφωνω, ολα υπερτιμημενα ειναι
Να μου λειπει η ξεναγηση, προτιμω τα μικυ μαους. Στα αλλα μπορεις να λες οτι να 'ναι, αυτο το βρηκες ομως......αν η σχέση σου με την τέχνη είναι να διαβάζεις μικυ μάους ναι η Galleria Borghese δεν σου λέει τίποτε..
tripakias έχεις ανάγκη από ξενάγηση στη Ρώμη..
Παντως εγω οταν πηγα στην Ρωμη το Circus Maximus το θυμηθηκα απο τον Asterix!αν η σχέση σου με την τέχνη είναι να διαβάζεις μικυ μάους ναι η Galleria Borghese δεν σου λέει τίποτε..
Συμφωνω!!αλλά η σχέση μου με την τέχνη είναι κ κάτι παραπάνω..
Σχεδόν όλα τα ερωτήματα σου απαντώνται με μία αναζήτηση στο φόρουμ, ωστόσο θέλω να τονίσω πως με 6 μέρες στη Ρώμη, και μάλιστα για πρώτη σου φορά εκεί, δεν αξίζει να κάνεις μονοήμερες. Έχει τόσα πολλά να δεις η πόλη που δε θα καταλάβεις πως πέρασαν οι μέρες. Άσε τη Φλωρεντία για ένα επόμενο ταξίδι, καθώς δε θα προλάβεις να δεις και πολλά πράγματα σε 1 μέρα, πόσο μάλλον να πας απο κεί στην Πίζα!Καλησπέρα σε όλους
09 - 15/03 πάω για πρώτη φορά στη ρώμη, χωρίς γκρουπ. Σε όλα τα προηγούμενα ταξίδια μου πήγαινα με γκρουπ και έχω αγχωθεί λιγάκι. Δεν ξέρω απο που να ξεκινήσω τις ξεναγήσεις. Θα ήθελα να μου προτείνετε οικονομικά και καλά εστιατόρια, τι να μην παραλείψω να δω, εκτος των βασικών.Λέμε να πάμε για 1 ημέρα Φλωρεντία, κάπου διάβασα να πάμε απο εκεί Πίζα, είναι περίπου 35km. Οποιαδήποτε πληροφορία δεκτή. Ευχαριστώ εκ των προτερων