Δεν ειπε κανεις οτι δεν ειναι γαλλικο..ήθελα να σας πω ότι είστε ότι να ναι.... το θεμα μας ειναι η ρωμη και σε καθε περίπτωση το αστεριξ ειναι γαλλικο.... βαλτε το στο πάρίσι που είναι και ΠΟΙΟ ωραίο...
1. βεβαίως κ μπορείς να βρεις ότι θέλεις σε μία πόλη αρκετών εκατομμυρίων και δεκάδων χιλιάδων κλινών. εννοείται ότι μεσούσης της τουριστικής περιόδου με το μπάτζετ αυτό μην περιμένεις ποιότητα. ένα B&B με τα βασικά το βρίσκεις.1. αν θα μπορούσα να βρω με αυτά τα λεφτά κάτι κεντρικό θα μουν ευτυχισμένη!
2. το termini αλλά από μια γνωστή έμαθα πως σαν περιοχή είναι επικίνδυνη
δεν έχω μείνει, αλλά ξέρω την αλυσίδα κ την περιοχή. κλείστο άφοβα αν αντέχει το μπάτζετ, είναι κεντρικά και πολύ ωραία περιοχή.Μου αρέσει πολύ και το NH Vittorio Veneto αλλά νομίζω είναι λίγο απόκεντρο.
τα έχω πει πολλές φορές κι εγώ κ όσοι έχουν μείνει εκεί. το μεταξουργείο είναι πολύ πολύ χειρότερα. περιοχή που αστυνομεύεται συνεχώς όλο το 24ωρο (όχι για εγκληματικότητα, για τρομοκρατία), γεμάτη κάμερες. άφοβα γυρνάς όλο το 24ωρο. δεν υπάρχει κανένα θέμα ασφάλειας. καθαριότητας ίσως και λογικό αφού περνάει 1 εκατ. κόσμος την ημέρα.A!! Ναι! αυτό το pyramid το είδα!!!!!!! για την περιοχή του termini εχεις να μου πεις κάτι?