Ρούχα για ταξίδι και κρύο

XRISTOS71

Member
Ακριβώς! Αλλά είναι όντως "όποιος προλάβει, πρόλαβε". Στο site τους μπορείς να βλέπεις τις προσφορές, ανακοινώνονται μερικές ημέρες νωρίτερα.
Βιέννη Ιανουάριο ε; Για τσέκαρε μήπως είναι οι πρώτες μέρες εκπτώσεων τότε που θα πας, γιατί αν είναι, μπορείτε να τα αγοράσετε εκεί την 1η μέρα που θα πάτε. Δεν έχω ιδέα βέβαια από τιμές Βιέννης...
Οι τιμές είναι φθηνότερες από εδώ σχεδόν στα πάντα αλλά γιατί να ρισκάρει όταν εδώ μπορεί να τα βρει
επειδή έχω παει τέτοιες μέρες Βιεννη και με χιονιά μάλιστα θυμάμαι ότι κρυωναμε με θερμοκρασίες -2 -3 μόνο όταν φυσούσε !!!! Πάντα ομως με ισοθερμικα και normal κατα τα αλλά ντύσιμο

coccobill

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Σανγκρι-Λα
Εχεις κοιταξει στα Factory outlet για φορμες αθλητικες με επενδυση φλισακι? Ακομα και ειδη σκι μπορεις να βρεις για τα πιτσιρικια σε χαμηλοτερες τιμες- εχει και columbia για να κανεις το χατηρι του Χρηστου..!

varioAthens

Member
Επίσης, ρούχα και μπότες ισοθερμικά, αντιανεμικά, apre-ski κ.λ.π. έχω βρεί σε τρομερές προσφορές στο Factοry στο Αεροδρόμιο και μάλιστα σε εποχή high-season (λίγο πριν τα Χριστούγεννα)!

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Εγω δεν ειδα στην Πραγα τα ισοθερμικα Ετιρελ να εκαναν τρελη δουλεια .Και σημειωτεον:Α) δεν ειμαι κρυουλιαρα -ακομα κανω μπανιο στην θαλασσα
β) η Πραγα περσι δεν ειχε τρελο κρυο επαιζε μεταξυ -3 με 3 η 4 βαθμους.
Γιαυτο κοιταω κανενα παντελονι ενισχυμενο για να μην ντυνομαστε σαν τα κρεμμυδια

taxidakia

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Άνδεις ξανά
Η αλήθεια είναι ότι κι εμένα μου φάνηκε λίγο "πολύ". Δεν έχω πάει πολλές φορές σε περιοχές με πολύ κρύο, αλλά ένα φεγγάρι που έμενα σε περιοχή της κεντρικής Ευρώπης με πολύ κρύο βγαίναμε τα βράδια με τα πόδια να πάμε για μπύρες με 2 πουλόβερ, μπουφάν και συμβατικό παντελόνι (χωρίς ισοθερμικά ή οτιδήποτε άλλο) και θερμοκρασία λίγο κάτω απ' το μηδέν και ενίοτε χιόνι.
Από την άλλη πλευρά, φίλοι που πήγαν πέρυσι Γερμανία (πέρυσι βέβαια ήταν άγριος χειμώνας) δεν την πάλευαν με τίποτα και την έβγαζαν από καφέ σε μουσείο και τούμπαλιν...
Κλεοπάτρα, όταν καταλήξεις πες μας τα αποτελέσματα της αναζήτησής σου να ξέρουμε τι παίζει

nenena

Member
Επόμενο Ταξίδι
αναζητείται
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Κλεοπάτρα, μήπως ψήνεσαι να βγεις για ψώνια και το παντελόνι είναι η αφορμή! Έλα πες την αλήθεια!

argiro

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ταξίδια με το νου...
Ταξίδι-Όνειρο
Θιβέτ, ΗΠΑ, Αίγυπτο
Εγώ αρχές Φλεβάρη στην Τσεχία με τα χιόνια την έβγαζα με κολάν, τζιν και μπότες με χοντρές κάλτσες και ήμουν μια χαρά! :lol:

varioAthens

Member
Ρε συ ΚLEOPATRA έφαγα φλας... γιατί δεν μπαίνεις AMAZON να παραγγείλεις? Οι τιμές είναι φοβερές!

maria30

Member
Επόμενο Ταξίδι
??????
Αν δεν ασχολείστε με το σκι είναι τελειως λάθος να πάρεις τέτοια παντελόνια, δεν είναι για πόλη, και συμβουλή μου αν τυχόν μπεις στην διαδικασία να αγοράσεις πρέπει να είναι καλό και όχι ναυλον για να αναπνέει το δέρμα και να μην ιδρώνεις, τα καλά είναι και ακριβα μάρκες πολλές, στην Νάουσα αυτήν την στιγμή τα βρίσκεις με έκπτωση 40 με 60 %

Bahari

Member
Γιατι Vario μου δεν εχω πιστωτικη..
KLEOPATRA, αν πράγματι θέλεις να αγοράσεις από amazon και το πρόβλημά σου είναι ότι δεν έχεις πιστωτική, βγάλε μια prepaid. Βγαίνει αυθημερόν και μπορείς να κάνεις τις αγορές σου με ασφάλεια από το ίντερνετ.

tai

Member
Ταξίδι-Όνειρο
το τελος του δρομου
να κανω μια χαζη ερώτηση?
εαν φοράμε ενα "ζεστό" παντελόνι που μας προστατεύει απο το -3, όταν θα μπούμε σε ενα καφέ ή σε ενα ρεστοραν, πως θα αντέξουμε την θερμοκρασία που θα ειναι στο +22?
δεν Θα "πεθάνουμε" απο την ζεστη?

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα