Ρούχα για ταξίδι και κρύο

taxidakia

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Άνδεις ξανά
Για κάλτσες ρίξε μια ματιά και σε καταστήματα που πουλάνε στρατιωτικά είδη! Επίσης όσον αφορά στα γάντια και ένα ζευγάρι δερμάτινα γάντια με επένδυση κάνουν καλή δουλειά! Την καλύτερη την κάνουν τα γάντια που φοράνε οι σκιερ αλλά αυτά είναι λιγάκι χοντροκομμένα!
Έχεις δίκιο και στα 2! Και το πρόβλημα δεν είναι η εμφάνιση αλλά ότι δε μπορείς να πιάσεις τίποτα. Νομίζω όμως ότι φέτος πρέπει να προμηθευτώ...

Last edited by a moderator:

manelaki

Member
Καλησπερα. Θελω οπωσδηποτε να βρω ενα παντελονι ωστε να μη παγωνουν τα ποδια μου. Εχω ενα προβλημα στα ποδια μου και οταν κανει εστω και λιγο κρυο (και μιλαω για εδω Ελλαδα) και περπατησω πανω απο 10 λεπτα ειτε φοραω φορμα ειτε φοραω τζην ή ενα απλο παντελονι, κοκκινιζουν τα ποδια μου επειδη παγωνουν και με πιανει μια τρελη φαγουρα σε ολο μου το ποδι (τετοια φαγουρα που σκοτωνω ανθρωπο απο τα νευρα!:bleh:). Η φαγουρα περναει μονο αν μπω σ'ενα ζεστο χωρο και ζεσταθω. Οπως καταλαβαινετε κατι τετοιο ειναι ανυποφορο, δε μπορεις να κανεις τη βολτα σου σαν ανθρωπος ή ακομα χειροτερα αν βιαζεσαι να πας καπου και πρεπει να περπατησεις.
Αρχικα σκεφτηκα να αγορασω ισοθερμικο παντελονι. Δε ξερω ομως κατα ποσο κρατα το δερμα ζεστο.
Μετα σκεφτηκα ενα αντιανεμικο παντελονι, ωστε να μη περνα ο κρυος αερας και να'ναι το δερμα μου συνεχεια ζεστο.
Τι θεωρειται καταλληλοτερο για τη περιπτωση;

Επίσης, ρούχα και μπότες ισοθερμικά, αντιανεμικά, apre-ski κ.λ.π. έχω βρεί σε τρομερές προσφορές στο Factοry στο Αεροδρόμιο και μάλιστα σε εποχή high-season (λίγο πριν τα Χριστούγεννα)!
Οταν λες τρομερες προσφορες; Ποσο περιπου μπορει να κανει ενα αντιανεμικο παντελονι;

harilander

Member
Επόμενο Ταξίδι
βλέπουμε...
Ταξίδι-Όνειρο
χώρα του ποτέ
Καλησπερα. Θελω οπωσδηποτε να βρω ενα παντελονι ωστε να μη παγωνουν τα ποδια μου. Εχω ενα προβλημα στα ποδια μου και οταν κανει εστω και λιγο κρυο (και μιλαω για εδω Ελλαδα) και περπατησω πανω απο 10 λεπτα ειτε φοραω φορμα ειτε φοραω τζην ή ενα απλο παντελονι, κοκκινιζουν τα ποδια μου επειδη παγωνουν και με πιανει μια τρελη φαγουρα σε ολο μου το ποδι (τετοια φαγουρα που σκοτωνω ανθρωπο απο τα νευρα!:bleh:). Η φαγουρα περναει μονο αν μπω σ'ενα ζεστο χωρο και ζεσταθω. Οπως καταλαβαινετε κατι τετοιο ειναι ανυποφορο, δε μπορεις να κανεις τη βολτα σου σαν ανθρωπος ή ακομα χειροτερα αν βιαζεσαι να πας καπου και πρεπει να περπατησεις.
Αρχικα σκεφτηκα να αγορασω ισοθερμικο παντελονι. Δε ξερω ομως κατα ποσο κρατα το δερμα ζεστο.
Μετα σκεφτηκα ενα αντιανεμικο παντελονι, ωστε να μη περνα ο κρυος αερας και να'ναι το δερμα μου συνεχεια ζεστο.
Τι θεωρειται καταλληλοτερο για τη περιπτωση;

Οταν λες τρομερες προσφορες; Ποσο περιπου μπορει να κανει ενα αντιανεμικο παντελονι;
ισοθερμικό παντελόνι δεν υπάρχει, ισοθερμικό εσώρουχο είναι.
τώρα εαν εννοείς παντελόνι χόντρο για περπάτημα ή σαλοπέτα σκι δεν ξέρω αν θα σε βολέψει. Εαν φοράν καλσόν απο μέσα;

manelaki

Member
ισοθερμικό παντελόνι δεν υπάρχει, ισοθερμικό εσώρουχο είναι.
τώρα εαν εννοείς παντελόνι χόντρο για περπάτημα ή σαλοπέτα σκι δεν ξέρω αν θα σε βολέψει. Εαν φοράν καλσόν απο μέσα;
ναι ισοθερμικο εσωρουχο. ναι αν φοραω ισοθερμικο εσωρουχο απ'εξω θα φοραω αλλο παντελονι.
αλλα δε ξερω ποιο ειναι καλυτερο. ισοθερμικο εσωρουχο ή αντιανεμικο παντελονι; οχι σαλοπετα.

harilander

Member
Επόμενο Ταξίδι
βλέπουμε...
Ταξίδι-Όνειρο
χώρα του ποτέ
με το αντιανεμικό παντελόνι θα ιδρώσεις γιατί δεν θα αναπνέει σωστά. μετά πάμε σε πολλά λεφτα για καλό διαπνεον παντελόνι

manelaki

Member
με το αντιανεμικό παντελόνι θα ιδρώσεις γιατί δεν θα αναπνέει σωστά. μετά πάμε σε πολλά λεφτα για καλό διαπνεον παντελόνι
:(:( πολλα εννοουμε πανω απο 80 ευρω ε;
αρα μαλλον καταληγουμε στη λυση ενος ισοθερμικου και χοντρου παντελονιου ε;

XRISTOS71

Member
:(:( πολλα εννοουμε πανω απο 80 ευρω ε;
αρα μαλλον καταληγουμε στη λυση ενος ισοθερμικου και χοντρου παντελονιου ε;

Αν σε χαλάει το 80αρι ( το οποιο θεωρω οτι το αντιανεμικο δεν κανει για την περίπτωση σου )
Ισοθερμικό κολλάν απο μεσα και κανονικό εκτός τζίν απο έξω :)

Ας κανει τον κόπο η ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ που άνοιξε το θέμα να μας πει αν αγόρασε κατι τελικά και αν ναι ,αν την βοηθησε με το κρύο ???? για να μην ρωτουν συνεχεια τα ιδια πράγματα πολλοι που δεν ξέρουν ..

manelaki

Member
Ωραιοτατα... δε με νοιαζει τι θα ειναι αυτο που θα παρω αρκει να με σωσει!!! Το μονο που μενει ειναι να παρω ενα καλο ισοθερμικο. Καλυτερα βεβαια το ισοθερμικο γιατι απ'εξω θα φοραω δικο μου παντελονι. :)
Ναι ας μας πει κι η Κλεοπατρα.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
manelaki δεν πας και σε κανεναν δερματολογο καλυτερα;

manelaki

Member
ναι ναι το'χω σκεφτει κι αυτο απλα ελεγα μηπως βρω τη λυση μ'αυτα και γλιτωσω τα 50 ευρω του γιατρου που πολυ πιθανο ειναι να μου δωσει την ιδια λυση. θα παω και σε δερματολογο απλα δεν εχω παρατηρησει προβλημα ξυροδερμιας, σπυρακια απ'το κρυο ή οτιδηποτε αλλο. το προβλημα νομιζω ειναι το κρυο . ποτε δε με πιανει αυτο το καλοκαιρι. θα τον επισκεφτω συντομα ομως.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Εφτασεεεεεε...
Λοιπον εγω πηγα στην Αυστρια με -5
Δεν ηταν και το τρελο κρυο..οποτε δεν μπορω να μιλησω για τους -15 τι θα γινεται
Φορουσα ισοθερμικο παντελονι-τζιν απ εξω (ναι τζιν τελικα) καλτσες χοντρες της columbia μεχρι το γονατο και μποτες με γουνα μεσα-εξω.
Μια χαρα ημουν παιδια ...δεν κρυωσα καθολου...μονα τα χερια κρυωναν και αυτο γιατι δεν φορουσα γαντια γιατι ειχα συνεχεια τη φωτογραφικη.
Εγω θα ελεγα να φορεσεις ισοθερμικο και μαλλινο απλο παντελονι απεξω ..απαραιτητα καλτσες μαλλινες μεχρι γονατο και απαραιτητα μποτεσ με γουνα μεσα ....η γουνα σωζει ζωες!!!
Που θα πας και ποσο κρυο θα εχει?

taxidakia

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Άνδεις ξανά
Συμφωνώ με τον tripakia, να πας σε γιατρό. Ναι, θα σου πει τα ίδια, αλλά επιπλέον θα το ψάξετε να ξέρεις περί τίνος πρόκειται. Μου κάνει εντύπωση εν τω μεταξύ που λες ότι εμφανίζεται αυτό σε ολόκληρο το πόδι, νόμιζα ότι αυτό συμβαίνει στα άκρα (κάτω απ' τον αστράγαλο και κάτω απ' τον καρπό). Δες το...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom