• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ροκάδες δεν υπάρχουν εδώ μέσα;

GTS

Member
̿̿πω πω πω !!!ο Ozzy στα νιάτα του!!! άν και αδυνατώ να καταλάβω γιατί μου ταιριάζει το βίντεο ( δεν έχω την ξανθιά κόμμωση περμανάντ του Ozzy, δεν έχω ρουχαλάκια με παγιέτες )[URL="

Η κοπέλα στο βίντεοκλιπ μοιάζει με αυτή στο άβαταρ που έχεις τώρα, γι'αυτό.
Εγώ επιμένω στα 80s και με έναν μέγα Ύμνο..

Last edited by a moderator:

GTS

Member
Κι επειδή έχω κέφια σήμερα, πάρτε και αυτό (καψούρικο ναι, κιτς ναι, αλλά 80s καψούρικο & κιτς)

the Lycan

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βοστώνη...10 και σήμερα..
Ταξίδι-Όνειρο
Σκωτία
ιαπωνικό πάνκ?!?!?!?!?! θα μας τρελάνεις ΤΕΛΕΙΩΣ!!!!! χαχαχαχ!!!!!
εγώ συνεχίζω το αφιέρωμα metallica και μετά θα περάσω σε αφιέρωμα σε άλλο γκρουπ.....

D

Delmem9770

Guest
Χαχαχα αφου ποσταρω σε ταξιδιωτικο φορουμ λεω να βαζω σγκροτηματα απο ολο τον κοσμο.
Να και λιγο Αγγλικο Πανκ Οι!!!

Αυτός που κουνάει μια λεύκη φανέλα στο αέρα είμαι εγώ!!! Απο το φετινό φεστιβάλ στο μπλακπουλ.

the Lycan

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βοστώνη...10 και σήμερα..
Ταξίδι-Όνειρο
Σκωτία
αυτό το΄όι στο τέλος , τι σημαίνει??????

D

Delmem9770

Guest
Oi! is a working class subgenre of punk rock that originated in the United Kingdom in the late 1970s.[1] The music and its associated subculture had the goal of bringing together punks, skinheads and other working-class youths (sometimes called herberts).
The Oi! movement was partly a response to the perception that many participants in the early punk rock scene were, in the words of The Business guitarist Steve Kent, “trendy university people using long words, trying to be artistic...and losing touch”.[2] André Schlesinger, singer of The Press, said, “Oi shares many similarities with folk music, besides its often simple musical structure; quaint in some respects and crude in others, not to mention brutally honest, it usually tells a story based in truth.”[3]

Oi - Wikipedia, the free encyclopedia!

Γτ φωνάζουν οι! ούτε εγώ το ξέρω, ίσως να έχει μείνει από το χωριάτικο ''Οι! μαναμ.''

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Πάνε 21 χρόνια....

[ame=[media=youtube]BzK-T6XyZzM[/media] Σιδηρόπουλος - Άντε και καλή τύχη μάγκες (Live) [15] - YouTube

Αφιερωμένο σε όσους αντιστέκονται

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou