• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Πόσο συχνά ταξιδεύετε?

teti

Member
Επόμενο Ταξίδι
Τανζανία-Ζανζιβάρη-Κένυα
Ταξίδι-Όνειρο
bora bora
2 με 3 ταξίδια τον χρόνο.συνήθως μάρτιο και οκτώμβριο σε θερμά κλίματα και αν κάτσει και κανένα τον χειμώνα στην ευρώπη.ταξιδεύω από 19 χρονών.το πρώτο μου ταξίδι ήταν στην αίγυπτο που είχα κανονίσει να πάω με τον φίλο μου αλλά κατέληξα να πάω μόνη μου.αν και στην αρχή φοβόμουνα τελικά μου άρεσε και πέρασα και καλά. ε και από τότε σιγά σιγά ξεκίνησα πιο εντατικά.μπορεί να μην έχεις βέβαια την δυνατότητα σε όλα τα ταξίδια να γυρίσεις όλη την χώρα αλλά τουλάχιστον πέρνεις μια γεύση.το πιο δύσκολο βέβαια είναι να βρείς παρέα που να ακολουθεί...

εγώ πάλι ταξιδεύω 1 με 2 ταξίδια το χρόνο εκτός ευρώπης. δεν μπορώ περισσότερα λόγω επαγγελματικών κυρίως υποχρεώσεων και οικονομικών

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
εγώ πάλι ταξιδεύω 1 με 2 ταξίδια το χρόνο εκτός ευρώπης. δεν μπορώ περισσότερα λόγω επαγγελματικών κυρίως υποχρεώσεων και οικονομικών
Αν καταφέρενεις ένα με δύο ταξίδια εκτός Ευρώπης ετησίως, μη το συζητάς, είσαι θεός.

TRAVELLER 3

Member
Επόμενο Ταξίδι
?????????????????????????
Ταξίδι-Όνειρο
Περου-Χιλη
το πρωτο μου ταξιδι στο εξωτερικο εγινε το 2002 στο μαντσεστερ.απο τοτε και σε 7 χρονια επισκευτηκα 34 χωρεs συνολικα.σε καποιεs χωρεs ταξιδευσα πανω απο 5 φορεs.με αφορμεs καποιων αγωνων εκανα ωs και 10 ταξιδια (περσι) τον χρονο.απο προπερσι ξεκινησα να ταξιδευω εκτοs ευρωπηs.εβαλα στοχο να κανω 2 ταξιδια μεγαλα εκτοs αυτηs.σημαντικο πλεονεκτημα για να κανω τοσα ταξιδια ειναι η δουλεια που εχω.μου δινει την ευκαιρια οικονομικα αλλα και απο θεμα αδειων.

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
το πρωτο μου ταξιδι στο εξωτερικο εγινε το 2002 στο μαντσεστερ.απο τοτε και σε 7 χρονια επισκευτηκα 34 χωρεs συνολικα.σε καποιεs χωρεs ταξιδευσα πανω απο 5 φορεs.με αφορμεs καποιων αγωνων εκανα ωs και 10 ταξιδια (περσι) τον χρονο.απο προπερσι ξεκινησα να ταξιδευω εκτοs ευρωπηs.εβαλα στοχο να κανω 2 ταξιδια μεγαλα εκτοs αυτηs.σημαντικο πλεονεκτημα για να κανω τοσα ταξιδια ειναι η δουλεια που εχω.μου δινει την ευκαιρια οικονομικα αλλα και απο θεμα αδειων.
Τυχερεεε... Να πω οτι ζηλεύω και λίγο είναι!

toumpiotis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
LENSOIS MARAHENSES
Συνήθως 3-4 ταξίδια τον χρόνο (1 εκτός Ευρώπης και τα υπόλοιπα Ευρώπη) με εξαίρεση φέτος που θα πάω 5 εκτός Ευρώπης .
1)Νοτια Αμερική -Ανταρκτική ( Ιανουάριος - Φεβρουάριος)
2)Νέα Υόρκη (Μαίος)
3)Νεπάλ (Ιούνιος-Ιούλιος)
4)Σιγκαπούρη-Μαλαισία-Ταυλάνδη -Κίνα ( Αύγουστος)
5)Βραζιλία (Δεκέμβριος)
Πιθανόν να κλείσω και ενα ταξίδι Ευρώπη τον Οκτώβριο

chrikky

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στη Μόσχα αδερφές μου...
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά...
βρε τουμπιωτη πως τα γραφεις ετσι!!! δε μας λυπασαι???:shock:

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
Συνήθως 3-4 ταξίδια τον χρόνο (1 εκτός Ευρώπης και τα υπόλοιπα Ευρώπη) με εξαίρεση φέτος που θα πάω 5 εκτός Ευρώπης .
2)Νέα Υόρκη (Μαίος)
5)Βραζιλία (Δεκέμβριος)

τωρα εμενα μου μενει να χαρακωθω :roll::haha:

marydim

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μεσόγειος
Ταξίδι-Όνειρο
Δρόμος Αγ. Ιακώβου-Ισπανί
2)Νέα Υόρκη (Μαίος)
5)Βραζιλία (Δεκέμβριος)
Άντε και του χρόνου ο Γύρος του Κόσμου σε όσες ημέρες θέλεις!!!:clap::clap::clap:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom