• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Πόσο συχνά ταξιδεύετε?

toumpiotis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
LENSOIS MARAHENSES
Παιδιά φέτος έτυχε (Μακάρι να μου τυχαίνει κάθε χρονιά έτσι)

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Κι εγώ μια τέτοια δουλειά θα ήθελα! Με πολλά ταξίδια σε όλα τα σημεία του κόσμου! :D

man79

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εμμμ Μμμμ Εεεε ????????
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία,Νέα Ζηλανδία κ.α
Παλιότερα πριν αρχίζω να δουλεύω είχα πολύ ελεύθερο χρόνο αλλα δεν υπήρχε πάντα η οικονομική ενίσχυση της Ε.Ε ( λέγε με γονείς )!Απ'όταν αρχισα δουλεία είμαι αυτόνομος οικονομικά αλλά τώρα..............σωστά το μαντέψατε.......δεν έχω τον χρόνο που θα ήθελα!!Εντούτοις καταφέρνω τουλάχιστον 2 ταξίδια τον χρόνο και ειδικα από την στιγμή που δεν έχω παιδιά,γατιά και αλλου είδους υποχρεώσεις!!!Παρέα μερικες φορές δεν βρίσκω αλλά τι να κάνουμε!!!Δεν αρέσουν σε όλους τα ταξίδια!!!!:lol::lol::lol:

mfish

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η γη
Aκουω ολα αυτα τα ταξιδια και πραγματικα μου ενισχυθηκε πιο πολυ η θεληση να γεμισω το χαρτη μου...οχι τον πορτοκαλι αλλα το χαρτη του μυαλου μου με εικονες απο πολλα μακρινα μερη....Μικρη ειχα την ευκαιρια να κανω μονο ενα μεγαλο ταξιδι καναδα και ηπα με τους γονεις μου....καθως εφτασα στο 3ο ετος της σχολης και εχωντας τη τυχη η σχολη μου να οργανωνει απιστευτα και πολλα ταξιδια καθε χρονο,το μεγαλυτερο καλο της αρχιτεκτονικης , αρχισα τα πρωτα βηματα εκτος ελλαδας με ενα 5ημερο ταξιδι Ιταλια,Βενετια και κει γυρω...Την επομενη χρονια ενα 8ημερο Παρισι....και μετα αποφασισα οτι δε χορταινω...ετσι ηρθε το 20ημερο Τουρκια αυτη τη φορα οργανωμενο απο μενα....σε ενα μηνα ετοιμαζομαι για το 40ημερο ινδια-νεπαλ και πλεον νομιζω με συνεπηρε το ταξιδιωτικο κλιμα...ηδη ψαχνω για το επομενο λατινικη αμερικη η υπερσιβηρικο η μαροκο και δε ξερω που να προτοπαω....ας γυρισω και βλεπουμε...στην ελλαδα εχω γυρισει πολυ,τουλαχιστον 5-6 μερη το χρονο και λογω της μη υπαρξης κατοικιας και της περιφορας μου αναμεσα σε 3-4 πολεις συνεχως ο οσε πρεπει να μου κανει ειδικη εκπτωση....προς το παρον βολευομαι με τη φοιτιτικη εκπτωση...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom