• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Πόσο συχνά ταξιδεύετε?

afriend

Member
Επόμενο Ταξίδι
...
Ταξίδι-Όνειρο
Όπου να'ναι με καλή παρέα
Εγώ δε μπορώ να πω ότι έχω κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα ή συγκεκριμένη συχνότητα. Τα τελευταία χρόνια ταξιδεύω κυρίως για επαγγελματικούς λόγους αλλά πάντα φροντίζω να έχω χρόνο να γνωρίσω τους τόπους που επισκέπτομαι.

erminathess από Ρόδο είσαι;

manolism

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Λογο δουλειας δεν μπορουσα να ταξιδευω για εκει που ηθελα....ομως απο φετος πηρα φορα και σε διαστημα 6 μηνων εχω κανει 2 ταξιδια και παω για το τριτο τον Μαιο....απο εκει και περα βλεπουμε καθως τα χρηματα δεν ειναι απειρα και μαλλον το επομενω θα καθυστερησει λιγο...

HELEN

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Νότια Αμερική
Έχω βάλει σκοπό να κάνω 2 ταξίδια το χρόνο εξωτερικό, και βέβαια Ελλάδα. Το θέμα είναι ο χρόνος που δεν είναι άπλετος καθώς οι δουλειές τρέχουν και βέβαια το χρήμα που είναι σημαντικός παράγοντας για να πας εκεί που επιθυμείς.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Χμ... εγώ τελευταία το έχω σκίσει λιγάκι... Τους τελευταίους 12 μήνες έχω κάνει 10 ταξίδια (20 διαφορετικές χώρες), με αριθμό ημερών 12, 16, 4, 10, 10, 5, 3, 7, 4 και 4 αντίστοιχα.

Στα οπωσδήποτε κάθε χρόνου, βάζω Γερμανία, Γαλλία και Ελβετία.

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
μμμ...
εγω παω ενα ταξιδι εξωτικα καθε καλοκαιρι, κ απο εκει κ επειτα 2-3 φορες τον χρονο για σκι (Αυστρια)...
καποιες φορες παω κ μερικα εξτρα για επαγγ. λογους...αλλα ειναι αυτο που λεμε city break...
για παραδειγμα αυριο παω Ρουμανια - Καρπαθια...και χαιρομαι για αυτο... :clap:

δεν υπολογιζω τα εντος ελλαδος ή βουλγαρια, τα οποια εινια σε εβδομαδια βαση συνηθως (Σαβ/κο κλπ) και ειναι κυριως για σκι, ορειβασια κλπ.

axinos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βελιγραδι ισως...
Ταξίδι-Όνειρο
Νεα Υορκη
Στα οπωσδήποτε κάθε χρόνου, βάζω Γερμανία
Αχ βρε Ταβερ, ολο συμφωνουμε σημερα!:)
Εγω παλιοτερα ταξιδευα πολυ συχνα. Ειχαμε φτασει σε σημειο να κανουμε 4 διαφορετικα ταξιδια στο εξωτερικο σε διαστημα 5 μηνων. Ομως μετα το μωρο (ενος ετους τωρα) κλειστηκαμε λιγο μεσα. Βεβαια το Νοεμβριο πηγα μια εβδομαδα στη Γερμανια και ετοιμαζομαι να ξαναπαω 2 εβδομαδες το καλοκαιρι, δηλαδη τα ταξιδια δεν τα κοβω με τιποτε, απλα τα περιοριζω λιγο! Τωρα αν καταφερουμε να βρουμε χρονο και για την Ιορδανια, θα ειναι τελεια!

Dorotija

Member
Επόμενο Ταξίδι
Να είναι η Κρακοβία?
Ταξίδι-Όνειρο
Yemen
Εγώ τάξίδευα κυρίως Ελλάδα (φουλ ρεζερβουάρ και βουρ!) αλλά τελευταία ο... Φιλέας Φογκ έχει ξυπνήσει μέσα μου και όλο ταξίδια στο εξωτερικό ετοιμάζω (και ακόμα περισσότερα ονειρεύομαι). Είναι αλήθεια πως τώρα, και λόγω της δουλειάς μου, έχω περισσότερες ευκολίες σε εισιτήρια, ξενοδοχεία κτλ αλλιώς δύσκολα τα βγάζεις πέρα με τα €700... και ακόμα πιο δύσκολα με το αφεντικό που δεν ξέρεις αν θα σου δώσει τo πολυπόθητο ρεπό τις μέρες που η Skyeurope βγάζει Μπρατισλάβα με €33...

Ωστόσο προκύπτει άλλο πρόβλημα που είναι η έλλειψη συγχρονισμού με την παρέα! Κάποιοι έχουν άδεια Πάσχα- Χριστούγεννα -Αύγουστο, άλλοι ειδικά εκείνο τον καιρό δουλεύουνε φουλ! Και όσο και να πεις, θα ήθελα την ώρα που περπατάω στην Παλιά Πόλη να γυρίσω και να πω σε κάποιον: κοίτα εκείνο το ωραίο καφέ! Κάνουμε μια στάση για ένα latte?

Πάντως τα πράγματα μου έρχονται πιο εύκολα για Ευρώπη. Πιο οικονομικά βάσει προσφορών, και αρκεί ένα ΠΣΚ (κάνε τον άρρωστο βρε αδερφέ!). ενώ για Μεξικό- Γουατεμάλα κτλ κτλ, όσο να πεις, θέλει το 15ημεράκι του... :rolleyes:

giotamike

Member
Επόμενο Ταξίδι
USA
Λόγω δουλειάς, τουλάχιστον 3-4 το χρόνο. Υπάρχουν βέβαια και χρονιές όπως η φετινή που ξεκίνησε με Βοσνία, μετά Ιταλία, μετά Η.Π.Α. και τον επόμενο μήνα έχει Ελβετία, Ιαπωνία και συνεχίζεται με Κροατία, Σερβία, Τσεχία.

axinos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βελιγραδι ισως...
Ταξίδι-Όνειρο
Νεα Υορκη
Λόγω δουλειάς, τουλάχιστον 3-4 το χρόνο. Υπάρχουν βέβαια και χρονιές όπως η φετινή που ξεκίνησε με Βοσνία, μετά Ιταλία, μετά Η.Π.Α. και τον επόμενο μήνα έχει Ελβετία, Ιαπωνία και συνεχίζεται με Κροατία, Σερβία, Τσεχία.
Θελω και εγω τη δουλεια σου!:haha:

meli

Member
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ταξίδι-Όνειρο
Ολος ο κόσμος
Τον τελευταιο καιρο το εχω παρακανει λιγο...
Καθε 1,5-2 μηνες φευγουμε..;)
Εξωτερικο εννοω.. Ελλαδα σ.κ και οχι συχνα.. Δεν προλαβαινω.Δουλευω και Σαββατα και τοχω παρακανει στις αδειες.:bleh:
Το τραγικο ειναι οτι το καλοκαιρι εχω 3 μηνες αδεια και δεν μπορω να φυγω και τους 3!:(

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
3-4 ταξίδια το χρόνο ποικίλης διάρκειας (maximum 15 μέρες). Σίγουρα 1-2 το χειμώνα προς πιο ζεστά κλίματα. Φροντίζω πάντα να τα συνδυάζω με αργίες ώστε να αυξάνεται η παραμονή μου.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom