Καλησπέρα,
έχω κράτηση για ATH-NY μέσω Κωνσταντινούπολης με Turkish. Μετά από τόσες απαγορεύσεις και ακυρώσεις πτήσεων κτλ λόγω του ιού, οι πτήσεις μου δεν επηρεάζονταν έως σήμερα και ας μην μπορούμε ως Έλληνες να μπούμε στις ΗΠΑ . Προσπάθησα φυσικά να μιλήσω με την αεροπορική, αλλά δεν κατάφερα ποτέ να πιάσω γραμμή. Έστειλα feedback στο costumer relation center και έκανα διάφορες δοκιμές να ακυρώσω τα εισιτήρια μου ή να αλλάξω ημερομηνίες, αλλά δυστυχώς στον υπολογισμό του refund έβγαζε μόνο γύρω στα 200€ (από τα 800€) ή για αλλαγή μου έβγαζε να πληρώσω και το change fee .
Σήμερα όμως έλαβα email ότι άλλαξαν οι ώρες της μίας πτήσης μου , από:
Athens - New York on Thursday, April 9
σε:
Athens - Istanbul on Thursday, April 9
Istanbul - New York on Friday, April 10
Από εκεί που ήταν δλδ βραδινή πτήση, έγινε πρωινή.
Μου βγάζει αυτό το μήνυμα:
There was an unexpected change in your flight. You can contact our call center or sales offices to make transactions.
και από κάτω τις επιλογές: cancel flight, change flight, I confirm
Αν επιλέξω cancel flight , με αφήνει να επιλέξω και το πήγαινε και το έλα (το οποίο δεν έχει επηρεαστεί ακόμα από κάποια αλλαγή) μου βγάζει:
Refund amount after cancellation
EUR797,04 που είναι και το ακριβές αντίτιμο το εισιτηρίων μου.
Εννοείται ότι έχω χαρεί πάρα πολύ, αλλά πριν πατήσω το confirm, ήθελα γνώμη από κάποιον πιο έμπειρο από εμένα στο αν πρέπει να συνεχίσω ή όχι ή πρέπει θεωρείτε να καλέσω αναγκαστικά στην Τουρκία??
έχω κράτηση για ATH-NY μέσω Κωνσταντινούπολης με Turkish. Μετά από τόσες απαγορεύσεις και ακυρώσεις πτήσεων κτλ λόγω του ιού, οι πτήσεις μου δεν επηρεάζονταν έως σήμερα και ας μην μπορούμε ως Έλληνες να μπούμε στις ΗΠΑ . Προσπάθησα φυσικά να μιλήσω με την αεροπορική, αλλά δεν κατάφερα ποτέ να πιάσω γραμμή. Έστειλα feedback στο costumer relation center και έκανα διάφορες δοκιμές να ακυρώσω τα εισιτήρια μου ή να αλλάξω ημερομηνίες, αλλά δυστυχώς στον υπολογισμό του refund έβγαζε μόνο γύρω στα 200€ (από τα 800€) ή για αλλαγή μου έβγαζε να πληρώσω και το change fee .
Σήμερα όμως έλαβα email ότι άλλαξαν οι ώρες της μίας πτήσης μου , από:
Athens - New York on Thursday, April 9
TK1844 Economy Class (U) | 22:25 Athens (ATH) Athens Elefterios Venizelos International Airport | 23:55 Istanbul (IST) Istanbul Airport |
Athens - Istanbul on Thursday, April 9
Istanbul - New York on Friday, April 10
Economy Class (U) | 10:25 Athens (ATH) Athens Elefterios Venizelos International Airport | 11:50 Istanbul (IST) |
Economy Class (U) | 07:00 Friday, April 10 Istanbul (IST) Istanbul Airport | 10:50 Friday, April 10 New York (JFK) John F. Kennedy International Airport |
Μου βγάζει αυτό το μήνυμα:
There was an unexpected change in your flight. You can contact our call center or sales offices to make transactions.
και από κάτω τις επιλογές: cancel flight, change flight, I confirm
Αν επιλέξω cancel flight , με αφήνει να επιλέξω και το πήγαινε και το έλα (το οποίο δεν έχει επηρεαστεί ακόμα από κάποια αλλαγή) μου βγάζει:
Refund amount after cancellation
EUR797,04 που είναι και το ακριβές αντίτιμο το εισιτηρίων μου.
Εννοείται ότι έχω χαρεί πάρα πολύ, αλλά πριν πατήσω το confirm, ήθελα γνώμη από κάποιον πιο έμπειρο από εμένα στο αν πρέπει να συνεχίσω ή όχι ή πρέπει θεωρείτε να καλέσω αναγκαστικά στην Τουρκία??