Πωλούνται 1000 ξενοδοχεία στην Ελλάδα

ANEL

Member
δεν βλέπω στη λίστα πως το ξενοδοχείο θα πρέπει να διαθέτει γκουρμέ εστιατόριο τουλάχιστον 2 Michelin και ανησυχώ!:bleh:

meli

Member
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ταξίδι-Όνειρο
Ολος ο κόσμος
Α,ξεχασατε το βασικοτερο απολα...
Να μην το εχει επισκεφτει η dim....:bleh::bleh::bleh:

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Παντως 70 ευρω για τη σουιτα πολλα μου φαινονται.
Την θεα την ειπαμε; Θεα στην Ακροπολη, στη θαλασσα, στο βουνο και στα λαγκαδια, στον Πυργο του Αιφελ και στην Παναγια των Παρισιων ταυτοχρονως, αλλιως δεν παταω το ποδαρι μου.

mfish

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η γη
Παντως 70 ευρω για τη σουιτα πολλα μου φαινονται.
Την θεα την ειπαμε; Θεα στην Ακροπολη, στη θαλασσα, στο βουνο και στα λαγκαδια, στον Πυργο του Αιφελ και στην Παναγια των Παρισιων ταυτοχρονως, αλλιως δεν παταω το ποδαρι μου.
βρηκα νομιζω το ιδανικο μερος, με βουνο, κοντα στη θαλασσα και με πυργο του Αιφελ....παναγια παρισιων δεν εχει, αλλα μια εκκλησια υπαρχει...:D και με καστρο παρακαλω

Παράξενος Ταξιδιώτης *: Ο Πύργος του Άιφελ στην... Πελ/σο

Ο … Πύργος του Άιφελ κι ένα κάστρο παραμυθιών στα Φιλιατρά « Περιοδικον Ποικιλης Υλης

http://www.flickr.com/photos/mpizelos/3269081801/

Dorotija

Member
Επόμενο Ταξίδι
Να είναι η Κρακοβία?
Ταξίδι-Όνειρο
Yemen
Παρότι θα είναι πεντάστερο, θα πρέπει να σε φέρνει σε επαφή με την καθημερινή ζωή των ντόπιων απλών ανθρώπων.

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Παρότι θα είναι πεντάστερο, θα πρέπει να σε φέρνει σε επαφή με την καθημερινή ζωή των ντόπιων απλών ανθρώπων.
Αλλα παραλληλα το προσωπικο θα ξερει να κρατα τις δεουσες αποστασεις απο τους εξεχοντες πελατες-μελη του Travelstories!

_antonis_

Member
Τα πουρμπουάρ απαγορεύονται δια ροπάλου!
Όποιος υπάλληλος δεχθεί, θα αυτομαστιγώνεται!!! (πολύ ξύλο έπεσε ξαφνικά!) :haha::haha:

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Επισης θα υπαρχουν και δωματια -τρυπες για αυτους που δεν γουσταρουν πολυτελειες. (βλ.Yorgos)
Αυτος ο οποιος θα μενει σε τετοια δωματια θα πληρωνεται εκ μερους του ξενοδοχειου.

Borealis

Member
Επισης θα υπαρχουν και δωματια -τρυπες για αυτους που δεν γουσταρουν πολυτελειες. (βλ.Yorgos)
Αυτος ο οποιος θα μενει σε τετοια δωματια θα πληρωνεται εκ μερους του ξενοδοχειου.
Θυμάμαι ένα ποστ όπου κάποιος πρότεινε σε κάποιον να μείνει στη ταράτσα. Δεν θυμάμαι καλά αν ήταν ο yorgos, ας το έχουμε στα υπόψιν...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom