Πωλούνται δύο εισιτήρια για την Τραβιάτα στην Όπερα του Βερολίνου, στις 22/12/10

pinelopi

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βρεττάνη , Λίγηρας
Ταξίδι-Όνειρο
Παντού..αρκεί να φεύγω
Πολύ καλή μου φίλη διαθέτει δύο εισιτήρια για την Τραβιάτα , στην όπερα του Βερολίνου για 22/12/10. Ακυρώθηκε το ταξίδι της και της έμειναν τα εισιτήρια . Αν καποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει π.μ. Η παράσταση αρχίζει στις 8.30 μ.μ. Η τιμή τους είναι περίπου 70€ και για τα δύο.

(Ενημερωσα το Δευκαλίωνα για το παραπάνω τόπικ και μου έδωσε την άδειά του.)

pinelopi

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βρεττάνη , Λίγηρας
Ταξίδι-Όνειρο
Παντού..αρκεί να φεύγω
Μήπως δεν το έγραψα πολύ καθαρά....Η τιμή είναι 70? και τα δύο εισιτήρια μαζί ( από 35 το ένα).

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Να συμπληρωσω -μια και το εψαξα- οτι προκειται για την Deutsche Oper Berlin Deutsche Oper Berlin - Kalendarium - Dezember 2010 δηλαδη προκειται για την Οπερα του Δυτικου Βερολινου
και οχι για την Staatsoper Berlin η οποια βρισκεται στην Unter den Linden η οποια ηταν η Οπερα του ανατολικου Βερολινου.
Η Deutsche Oper θεωρειται οτι κανει πιο πρωτοποριακα ανεβασματα.

Θα βοηθουσε αν μας ελεγες για ποια κατηγορια εισητηρια προκειται.

Και για να σας δελεασω και περισσοτερο οριστε το φημισμενο Addio del passato που ακουγεται στην συγκεκριμενη οπερα:

Last edited by a moderator:

pinelopi

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βρεττάνη , Λίγηρας
Ταξίδι-Όνειρο
Παντού..αρκεί να φεύγω
Να συμπληρωσω -μια και το εψαξα- οτι προκειται για την Deutsche Oper Berlin Deutsche Oper Berlin - Kalendarium - Dezember 2010 δηλαδη προκειται για την Οπερα του Δυτικου Βερολινου
και οχι για την Staatsoper Berlin η οποια βρισκεται στην Unter den Linden η οποια ηταν η Οπερα του ανατολικου Βερολινου.
Η Deutsche Oper θεωρειται οτι κανει πιο πρωτοποριακα ανεβασματα.

Θα βοηθουσε αν μας ελεγες για ποια κατηγορια εισητηρια προκειται.

Και για να σας δελεασω και περισσοτερο οριστε το φημισμενο Addio del passato που ακουγεται στην συγκεκριμενη οπερα:

[URL="
- MARIA CALLAS La Traviata, Addio del passato 1953 (audio) e 1958 (foto)[/URL]
Έρση δεν παίζεσαι με τίποτα:clap::clap::clap:
Τόσες πολλές λεπτομέρειες δεν ξέρω , γιατί τα εισιτήρια δεν είναι δικά μου. θα ρωτήσω όμως και θα μάθω περισσότερα

Last edited by a moderator:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα