vasiliss
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ;;;
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ρωσία -Ισλανδία - Περού
Το ίδιο κι εγώΛυπάμαι για σένα και χαίρομαι πολύ για την κόρη!
Ευχαριστώ για την απάντηση
Το ίδιο κι εγώΛυπάμαι για σένα και χαίρομαι πολύ για την κόρη!
Στις πτήσεις με την Aegean φαντάζομαι δεν θα ασχοληθεί με παραλαβή - παράδοση αποσκευών. Σωστά;Συνήθως η πρώτη πτήση απο Θεσσαλονίκη για Αθήνα δεν έχει καμία καθυστέρηση. Την έχω κάνει αρκετές φορές και όλες σχεδόν για μετεπιβιβαση σε επόμενες πτήσεις. Η 1,5 ώρα για εντός Σεγκεν είναι μια χαρά.
Όταν είναι ενιαίο το εισιτήριο όχι! Οι αποσκευές μεταφέρονται στις πτήσεις και πες της να μη χάσει το χαρτάκι που θα της δώσουν για τη παραδοτεα αποσκευή! Ακόμα και να χάσει τη πτήση για Λισαβόνα θα την βάλουν στην επόμενη πτήση ανεξοδα. Δύσκολα όμως να χάσει τη πτήση, θα πρέπει να συμβεί κάτι αναπάντεχο. Τσεκάρετε επίσης καλού κακού (που δεν το πιστεύω) ποια είναι η επόμενη πτήση της Aegean για Λισαβόνα. Αυτό βοηθάει πάντα στη βέλτιστη κράτηση της επόμενης πτήσης ειδικά όταν είναι ξεχωριστή απο τη προηγούμενη!Στις πτήσεις με την Aegean φαντάζομαι δεν θα ασχοληθεί με παραλαβή - παράδοση αποσκευών. Σωστά;
Ναι και οι δύο πτήσεις είναι από το τέρμιναλ 1Οταν είχα πάει τελευταία φορά εγώ, το 2011, το αεροδρόμιο της Λισαβώνας είχε 2 terminals, τα οποία συνδέονταν με λεωφορείο. Τσέκαρες σε ποιο terminal φτάνει και από ποιο φεύγει;
Όχι δεν το έχω δει. Πώς το ψάχνω αυτό;Μπορεί τότε να το ρίσκαρα για τις 2. Έχεις δει αν γενικά η πτήση είναι ακριβής (στην ώρα που φτάνει η πτήση από Ελλάδα);
Για πείτε την γνώμη σας οι πιο έμπειροι:
1. Τέλη Ιανουαρίου πτήση με Aegean από Θεσσαλονίκη για Λισαβόνα, ενιαίο εισιτήριο . Φεύγει από Θεσσαλονίκη 6.05 και φτάνει Αθήνα 7.00 όπου φαντάζομαι γίνεται μετεπιβίβαση και από εκεί 8.35 φεύγει για Λισαβόνα.
Πως σας φαίνεται μέχρι εδώ; Είναι αρκετός ο χρόνος;
2. Και συνεχίζουμε. Από Λισαβόνα που θεωρητικά θα φτάσει 11.05, θέλουμε να κλείσουμε για Αζόρες. Οι επιλογές είναι να κλείσουμε στις 14.05 ή στις 17.50. Εγώ λέω το πρώτο, εσείς;
Οχι δεν τις στελνουν Αζορες. Μεχρι Λισαβονα που ειναι εναιαιο. Μετα θα πρεπει να περιμενετε στον ιμαντα στη Λισαβονα τη βαλιτσα. Και προσοχη, σε πτηση απο Λισαβονα το αεροδρομιο δεν δεχοταν on line check in και επρεπε να περιμενουμε ΟΛΟΙ στην ουρα, ακομη και οσοι δεν ειχαμε βαλιτσα.Κάτι που σκέφτηκα τώρα σε σχέση με τις αποσκευές, αν ω μη γένοιτο χαθούν ή καθυστερήσουν οι αποσκευές στο σκέλος της Aegean, είναι υποχρεωμένοι να τις στείλουν μέχρι την Λισαβόνα ή μέχρι τον τελικό της προορισμό που είναι οι Αζόρες; Γιατί το δεύτερο σκέλος θα είναι με άλλη εταιρεία.
Δυστυχώς αυτό είναι αδύνατο, γιατί είναι ταξίδι για 6μηνο Erasmus οπότε θα έχει αρκετά πράγματα μαζί.Σε τετοιο προγραμμα θα με 3 σκελη μη ενιαια εισιτηρια θα εκανα ο,τι ειναι δυνατον να εχω μονο μικρο βαλιτσακι.