• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

ΗΠΑ Πρώτο ταξίδι στη Νέα Υόρκη

mary_a

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Route 66
Sorry παιδια, απλα δεν τις ξερω τις περιοχες γιατι απλά δεν έχω ξαναπάει!! Βέβαια κοιτάζοντας τον χαρτη είδα οτι είναι παρα πολύ μακριά τελικά και δεν βολεύει!! Κατέληξα όμως ύστερα απο ψάξιμο στο PAN AMERICAN HOTEL Hotel near La Guardia Airport and JFK Airport - Pan American Hotel - Official Site που βρίσκεται στο Queens. Απο αυτό έχει κανείς κάποιες εντυπώσεις; Σε tripadvisor έχει πάρα πολύ καλές κριτικές και το έχω βρει το δωμάτιο για 9 νύχτες 540 ερώ σε προσφορά! :shock: Ξερω οτι απο τιμή ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να βρω καλύτερο, αλλά νομίζω είναι και καλό σν ξενοδοχείο. Τι λέτε; Και απο θέμα μετακίνησης απο queens γιατι για manhatan, δεν παίζουν λεφτά με αυτά που βλέπω απο τιμές, δηλαδή πανω απο 1000 ευρώ όλα
ειναι πολυ μακρια! αν θες κατι πιο φτηνο ψαξε στο Χαρλεμ! μη πας να μεινεις οπου να ναι!

navis

Member
Ξερω οτι είναι το καλύτερο να μεινω μεσα στο μανχαταν. Επειδή όμως όλα είναι πάνω απο 1000 ευρω το λιγότερο, τα 540 που βρήκα, είναι όαση. Ξερώ οτι δεν είναι δίπλα, αλλα 20-25 λεπτα διαδρομή που θα πρέπει να κάνω δε με νοιάζει. περισσότερο κανω καθε μερα για τη δουλειά! :haha: Απλά το σκέφτομαι γιατι καλύτερα να παω και ας είμαι λίγο πιο μακριά, παρα να μην παω καθολου. Δεν πιστευετε δηλ οτι ειναι προσβασιμο ευκολα το μανχαταν απο αυτο το ξενοδοχειο, σκεφτομενοι οτι θα πηγαινω το πρωι μανχαταν και θα γυρναω το βραδυ στο ξενοδοχειο μονο για υπνο;

EIRHNH2

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
ο κόσμος ΟΛΟΣ!!!!
Εμενα μου φαινεται παααρα πολυ μακρια.... Ακομα και με το μετρο θα χανεις πολυ χρονο καθε μερα.... Εξαλλου δεν ειναι και ευκαιρια....

navis

Member
sorry αλλα περα απο το μακρια που ολοι που διαβασα τις κριτικες τους, το θεωρουν οχι κατι υπερβολικο το 20λεπτο με μισαωρο που χρειαζεται για να πας. Περα απο αυτο ομως τι θεωρειται προσφορα δηλ αν οχι τα 60 ευρω το βραδυ για δικλινο σε ενα αρκετα καλο ξενοδοχειο με οχι κοινοχρηστο μπανιο ( που μαλιστα σε μεταφερουν με δικο τους πουλμαν απο και προς το αεροδρομιο). Αν οχι αυτα, τι ειναι προσφορα; Τα 120 μινιμουμ που πρεπει να σκασω για να ειμαι στι μανχαταν και να γλυτωσω μιση ωρα τη μεραβγια τα διπλά ακριβως λεφτα;

mary_a

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Route 66
sorry αλλα περα απο το μακρια που ολοι που διαβασα τις κριτικες τους, το θεωρουν οχι κατι υπερβολικο το 20λεπτο με μισαωρο που χρειαζεται για να πας. Περα απο αυτο ομως τι θεωρειται προσφορα δηλ αν οχι τα 60 ευρω το βραδυ για δικλινο σε ενα αρκετα καλο ξενοδοχειο με οχι κοινοχρηστο μπανιο ( που μαλιστα σε μεταφερουν με δικο τους πουλμαν απο και προς το αεροδρομιο). Αν οχι αυτα, τι ειναι προσφορα; Τα 120 μινιμουμ που πρεπει να σκασω για να ειμαι στι μανχαταν και να γλυτωσω μιση ωρα τη μεραβγια τα διπλά ακριβως λεφτα;
για να εχουν τα ξενοδοχεια στο Μανχάταν αυτες τις διαφορες στις τιμες καποιος λογος θα υπαρχει..τωρα αν εισαι σιγουρος οτι θες να μεινεις στο Μπρονξ η δε ξερω γω που αλλου τι μας ρωτάς? αφου οτι και να σου πουμε δε το δεχεσαι..

navis

Member
Δεν ειπα οτι δε δεχομαι, απλα προσπαθω να καταλάβω αν εκτος απο τα 20-30 λεπτα αποστασης, μου προσφερει κατι λιγότερο το να μείνω στο queens. Και ναι, σιγουρα τα ξενοδοχεία που είναι στο κέντρο είναι διπλή και προσφέρουν κέρδος χρόνου. Απλά θέλω να δω αν αυτά τα 30 λεπτά είναι αποτρεπτικά στο να μείνω εκεί και αν θα ταλαιπωρηθώ πολύ. Σκεπτόμενοι πάντα οτι θα σευγω το πρωι και θα γυρναω βραδυ (πάντα έτσι κάνω στα ταξιδια μου ακόμα και οταν μένω στο κέντρο των πολεων που παω) ;)

_antonis_

Member
Δεν ειπα οτι δε δεχομαι, απλα προσπαθω να καταλάβω αν εκτος απο τα 20-30 λεπτα αποστασης, μου προσφερει κατι λιγότερο το να μείνω στο queens. Και ναι, σιγουρα τα ξενοδοχεία που είναι στο κέντρο είναι διπλή και προσφέρουν κέρδος χρόνου. Απλά θέλω να δω αν αυτά τα 30 λεπτά είναι αποτρεπτικά στο να μείνω εκεί και αν θα ταλαιπωρηθώ πολύ. Σκεπτόμενοι πάντα οτι θα σευγω το πρωι και θα γυρναω βραδυ (πάντα έτσι κάνω στα ταξιδια μου ακόμα και οταν μένω στο κέντρο των πολεων που παω) ;)
Το πρόβλημα κατά τη γνώμη μου δεν είναι το ότι θα τρώς 20 λεπτά να γυρίσεις, αλλά το πως τελικά θα επιστρέφεις το βράδυ σε μια μαλλον επικίνδυνη περιοχή. Εμείς μέναμε queens, 4 άτομα (που υποτίθεται θα ήμασταν ασφαλείς) και ΟΛΑ τα βράδυα επιστρέφαμε με ταξί για να μας αφήνει ακριβώς στην είσοδο του ξενοδοχείου. Δεν ήταν και ότι πιο οικονομικό πάντως...

navis

Member
Δεν έχω τόσο πρόβλημα απο θέμα φόβου. στο χάρτη οπως το είδα είναι πάνω σε κεντρικό δρόμο και γύρω στα 5-10 λεπτά απο το ξενοδοχείο είναι το μετρο. Πιο πολύ θα έπρεπε να φοβάμαι στην Ομόνοια, που ακόμα και εκέι κυκλοφορώ βράδυ. Ξερω οτι τα παραμερίζω όλα αλλά τι να κάνω...δεν διατίθενται παραπάνω λευτα για ξενοδοχείο και δεν θα ήθελα να παω καπου με κοινόχρηστο μπανιο για παραφειγμα. Εκτός αν έχει καποιος άλλος να προτείνει κατι αλλο με τετοια λεφτα στο κεντρο! :)

_antonis_

Member
Εγώ είχα μείνει στο Ravel, είναι στο Long Island, έχει υπέροχη θέα, αλλά είναι λίγο πιο ακριβό απο αυτό που κοιτάς. Όχι πολύ όμως, μπορείς να το δείς. Έχει πάρα πολύ καλά δωμάτια και καθαρά!!!!!!! Και γενικά πάρα πολύ καλή εξυπηρέτηση. Μείναμε πού ικανοποιημένοι. Αν θες να δείς φωτο είχα βάλει στην ιστορία μου:

http://www.travelstories.gr/%F4%E1%...9%DC-%EC%EF%F5-%ED%DD%E1-%F5%FC%F1%EA%E7.html

EIRHNH2

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
ο κόσμος ΟΛΟΣ!!!!
και εμεις ψαχναμε για κουινς αλλα μας ειπαν γνωστοι που ζουν εκει (αστορια) οτι δεν λεει και πολυ η περιοχη απο αποψη επικινδυνοτητας ... Δεν ξερω ....

_antonis_

Member
Και εμάς όλοι αυτό μας έλεγαν βέβαια, αλλά πάντα το βράδυ επιστρέφαμε με ταξί (είχαμε 2 μεγαλουσάνες μαζί μας). Το μετρό πάντως είναι 3 τετράγωνα παρακάτω, δηλαδή 3' με τα πόδια.
Αλλά να πώ την αλήθεια, δεν είδα τίποτα περίεργο στους δρόμους γύρω απο το ξενοδοχείο όσες μέρες μείναμε, παρ'όλα όσα είχαμε ακούσει... :rolleyes:

navis

Member
Και να ρωτησω και κατι άλλο ρε παιδιά; Στο hotels.com μου λεει οτι στην κρατηση για καθε ξενοδοχειο περιλαμβανονται φοροι και τελη. Στο booking.com όμως που είδα κάποιο άλλο, μου λεει "Δεν συμπεριλαμβάνεται στην τιμή δωματίου : 14.75 % ΦΟΡΟΣ, δημοτικός φόρος USD 3.50 τη βραδιά". αλλα μετα η τιμή όταν πάω να το κλείσω παραμένει ίδια... που τους πληρώνω δηλαδή τους φόρους σε αυτή την περίπτωση;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.633
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα