• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

ΗΠΑ Πρώτο ταξίδι στη Νέα Υόρκη

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Kαι συνεχιζουμε περι φαγητων. Το καλυτερο steak το φαγαμε στο Gallagher που ειναι μεταξυ 8ης και Broadway. Στον καταλογο γραφει prime sirbin steak. Ο τροπος που αφηνουν να σιτεψει το κρεας ειναι η μυστικη τους συνταγη.
sirloin εννοείς μάλλον....

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
sirloin εννοείς μάλλον....
Taver ναι πολυ σωστα, κοβει το ματι σου. Εγω νυσταζα και δεν εκανα ελεγχο στο τι εγραψα! Το χεις δοκιμασει το sirloin? (τωρα ξενυσταξα)

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Taver ναι πολυ σωστα, κοβει το ματι σου. Εγω νυσταζα και δεν εκανα ελεγχο στο τι εγραψα! Το χεις δοκιμασει το sirloin? (τωρα ξενυσταξα)
Μερικές δεκάδες φορές... (μπορεί και εκατοντάδες τώρα που το σκέφτομαι...)

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Μερικές δεκάδες φορές...
Σου αρεσε?Εμας μας φανηκε πολυ διαφορετικο απο αλλα.Αλλα τι ρωταω... Για να το εχεις φαει δεκαδες φορες θα σου αρεσε!

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Κι εσύ έχεις φάει σίγουρα πολλές φορές. Το Sirloin στην Ελλάδα το λέμε κόντρα-φιλέτο.

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Κι εσύ έχεις φάει σίγουρα πολλές φορές. Το Sirloin στην Ελλάδα το λέμε κόντρα-φιλέτο.
Ναι ενταξη το πως το λεμε εδω, απλα εκει ηταν πιο νοστιμα και μυρωδατα.

navis

Member
Καλησπέρα και πάλι απο εμένα!! Επιδη κι εγω σκεφτομαι για τον Σεπτεμβρη και βρήκα εισιτήρια με 512, σκεφτομαι να τα κλεισω. Για ξενοδοχειο δε θελω να διαθεσω λεφτα, γιατι δεν περισευουν!! Δε με νοιαζει κιολας το ξενοδοχειο...εδω έχω μείνει σε easyhotel στο Βερολινο και ήταν μια χαρα κι ας πληρωνα 40 ευρω το βραδυ! Δε θελω καμια πολυτελεια, απλα να μπορω να γυρναω να κοιμηθω ανθρωπινα. Για ξενοδοχειο θα ρωτησω λοιπον... το "Howard Johnson Inn Yankee Stadium" στο Bronx το ξερει καποιος; Ειναι απο τα πιο οικονομικα νορμαλ ξενοδοχεια που βρήκα...οχι hostel δηλ με κοινοχρηστα μπανια κτλ. Απο αποψη τοποθεσιας θελω να δω...βολευει να κινουμαι με το μετρο απο εκει;

_antonis_

Member
Στο Μπρόνξ;;;;
Νομίζω θα γίνεις Ήρωας αν μείνεις εκεί!!! :D
Η τιμή του εισιτηρίου είναι πολύ καλή φυσικά!!

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Καλησπέρα και πάλι απο εμένα!! Επιδη κι εγω σκεφτομαι για τον Σεπτεμβρη και βρήκα εισιτήρια με 512, σκεφτομαι να τα κλεισω. Για ξενοδοχειο δε θελω να διαθεσω λεφτα, γιατι δεν περισευουν!! Δε με νοιαζει κιολας το ξενοδοχειο...εδω έχω μείνει σε easyhotel στο Βερολινο και ήταν μια χαρα κι ας πληρωνα 40 ευρω το βραδυ! Δε θελω καμια πολυτελεια, απλα να μπορω να γυρναω να κοιμηθω ανθρωπινα. Για ξενοδοχειο θα ρωτησω λοιπον... το "Howard Johnson Inn Yankee Stadium" στο Bronx το ξερει καποιος; Ειναι απο τα πιο οικονομικα νορμαλ ξενοδοχεια που βρήκα...οχι hostel δηλ με κοινοχρηστα μπανια κτλ. Απο αποψη τοποθεσιας θελω να δω...βολευει να κινουμαι με το μετρο απο εκει;
Παρότι υπάρχουν και γειτονιές που θα τις λέγαμε "ασφαλείς" στο Bronx, δεν είναι καλή επιλογή να μείνεις εκεί. Αν δε σε νοιάζει να μείνεις όπου νάναι, ψάξε τίποτα στο Queens, αλλά να ξέρεις ότι θα έχεις διαδρομή με το τρένο κάθε μέρα για το Μανχάταν.

mary_a

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Route 66
χιλιες φορες να μεινεις σε χοτελ με κοινοχτηστα μπανια στο Μανχαταν παρα στο Μπρονξ ή οπουδηποτε αλλου εκτος Μανχάταν!

navis

Member
Sorry παιδια, απλα δεν τις ξερω τις περιοχες γιατι απλά δεν έχω ξαναπάει!! Βέβαια κοιτάζοντας τον χαρτη είδα οτι είναι παρα πολύ μακριά τελικά και δεν βολεύει!! Κατέληξα όμως ύστερα απο ψάξιμο στο PAN AMERICAN HOTEL Hotel near La Guardia Airport and JFK Airport - Pan American Hotel - Official Site που βρίσκεται στο Queens. Απο αυτό έχει κανείς κάποιες εντυπώσεις; Σε tripadvisor έχει πάρα πολύ καλές κριτικές και το έχω βρει το δωμάτιο για 9 νύχτες 540 ερώ σε προσφορά! :shock: Ξερω οτι απο τιμή ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να βρω καλύτερο, αλλά νομίζω είναι και καλό σν ξενοδοχείο. Τι λέτε; Και απο θέμα μετακίνησης απο queens γιατι για manhatan, δεν παίζουν λεφτά με αυτά που βλέπω απο τιμές, δηλαδή πανω απο 1000 ευρώ όλα

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.629
Μέλη
39.370
Νεότερο μέλος
jsjsjsjs13

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom