• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

ΗΠΑ Πρώτο ταξίδι στη Νέα Υόρκη

GTS

Member
Με το μπαρδόν αλλά την επόμενη φορά που θα πάτε δεσποινίς να σας πούμε καλύτερα μέρη από το Magnolia. Και εξαιρετικά cupcakes να είχε (που εμένα δεν μου άρεσαν - αλλά αυτό δεν λέει κάτι μιας και γενικότερα δεν μου αρέσουν), δεν μπορώ να αντέξω τις ουρές απο κοπέλες που την έχουν δει Carrie. Αν και ίσως αυτό είναι που το κάνει εμπειρία τελικά ;).
Το μαγαζί φτιάχνει ένα μυθικό keylime cheesecake. Μπροστά σε αυτό, τα cupcakes είναι γλυκό της σειράς (ούτε εγώ τρελλάθηκα με αυτά πάντως). Φυσικά αν έχετε κάποια άλλη κορυφαία πρόταση για γλυκό τύπου cheesecake να την ακούσουμε με ευλάβεια. Ως cheesecake hunter πάντως, δικαιούμαι να έχω άποψη (α, κορυφαίο επίσης cheesecake καταβροχθίσαμε και στο St John).

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Το μαγαζί φτιάχνει ένα μυθικό keylime cheesecake. Μπροστά σε αυτό, τα cupcakes είναι γλυκό της σειράς (ούτε εγώ τρελλάθηκα με αυτά πάντως). Φυσικά αν έχετε κάποια άλλη κορυφαία πρόταση για γλυκό τύπου cheesecake να την ακούσουμε με ευλάβεια. Ως cheesecake hunter πάντως, δικαιούμαι να έχω άποψη (α, κορυφαίο επίσης cheesecake καταβροχθίσαμε και στο St John).
Αντρες, αντρες... Ειστε αγουστοι!:bleh::bleh: Λοιπον την επομενη φορα θα γινω και γω cheesecake hunter!!!!

GTS

Member
Αντρες, αντρες... Ειστε αγουστοι!:bleh::bleh: Λοιπον την επομενη φορα θα γινω και γω cheesecake hunter!!!!
To cupcake βρε παιδί μου δε τρώγεται και εύκολα....θέλει και τα δυο χέρια, με το ένα να κάνεις στην άκρη το χαρτάκι που κολλάει στη ζύμη, με το άλλο να το κρατάς και να προσπαθείς να φας, να πασαλείβεσαι, μια ταλαιπωρία σκέτη :haha:

Ενώ στο άλλο, περιδρομιάζεις με το κουταλάκι σου. Κάθεσαι και στα παγκάκια απέναντι το μεσημεράκι (τα θυμάσαι?). Αχ...

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
To cupcake βρε παιδί μου δε τρώγεται και εύκολα....θέλει και τα δυο χέρια, με το ένα να κάνεις στην άκρη το χαρτάκι που κολλάει στη ζύμη, με το άλλο να το κρατάς και να προσπαθείς να φας, να πασαλείβεσαι, μια ταλαιπωρία σκέτη :haha:

Ενώ στο άλλο, περιδρομιάζεις με το κουταλάκι σου. Κάθεσαι και στα παγκάκια απέναντι το μεσημεράκι (τα θυμάσαι?). Αχ...
Κοίτα ο καλός ο μάστορας ολα τα μπορεί ! Το κουμαντάρω το χαρτάκι!
Εκει απέναντι στα παγκάκια στο Village.. παρέα με κατι γεροντάκια που έπαιζαν σκάκι... αχ αχ αχ

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Του Αχ συνέχεια...
Στο Red Rooster στο Harlem εφαγε προσφατα ο Barack Obama ..
Πανω στην Lenox ...
Οσοι βρεθειτε στην πρωτευουσα του κοσμου την περιοδο του Πασχα , καντε κρατηση για brunch την Κυριακη. Θα φατε με συνοδεια gospel
Red Rooster Harlem

• Like
Reactions: GTS

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Εμεις φαγαμε cupcakes απο magnolia και cheesecake απο το junior s στη Time Square απεναντι απο το Marriot Marquis , σκετο χωρις τη μαρμελαδα. Και τα δυο θεικα!

ZephX

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Azerbaijan/Bhutan
Δεν ξέρω τι αντιπαθώ πιο πολύ τα cupcakes ή τις cheesecakes. Και τα 2 με αφήνουν εντελώς αδιάφορο. Γενικότερα δεν είμαι άνθρωπος των γλυκών οπότε δεν ξέρω και αν η γνώμη μου μετράει σε αυτή την περίπτωση. Μαγαζιά με γλυκά που λατρεύω στη ΝΥ...

- Rice to Riches επειδή προσφέρουν ένα απο τα αγαπημένα μου γλυκά και το κάνουν ΤΕΛΕΙΑ.

RICE TO RICHES

- LA Burdick για σοκολάτα. Είναι ψιλο-αλυσίδα αλλά είναι υπέροχο.

Burdick Chocolate - gourmet handmade confections; artisanal and world class quality (800) 229-2419

- Chinatown Ice Cream Factory - Ινστιτούτο εδώ και δεκαετίες.

Chinatown Ice Cream Factory

- Dessert Truck Works - Chocolate Bread Pudding with Bacon Custard Sauce!!!!!

DessertTruck Works

- Πείτε με τουρίστα αλλά στη Bleeker μου άρεσε πολύ του Roccos όταν ζούσα εκεί. (Όπως και με το Sabarsky το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρω τι μπορεί να του βρεί ένας Ευρωπαίος τουρίστας). Εγώ πιστεύω οτι αξίζει παρ'ότι είναι πολύ τουριστικό.

Pasticceria Rocco - Indulge In Sweet Tradition

- Baked - Έχω μια σχέση αγάπης-μίσους με το Brooklyn (περισσότερο μίσους) και δεν είναι και το πιο εύκολο μαγαζί για να βρει κάποιος αλλά ειλικρινά αξίζει να κάνετε μια βόλτα αν είστε στο ΒΚ (για μερικούς φίλους μου κάνει τα καλύτερα cupcakes)

Baked

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Ανθρωπε μου , που ησουν τοσο καιρο!!! Δωσε και αλλα!:clap:

_antonis_

Member
Εγώ πάλι δε νομίζω πως υπάρχει ωραιότερο γλυκό απο το oreo brownie...Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο και που θα το φάς, αλλά ήταν απλά απίστευτο!! Μπουκιά και μουγκρητό!!!

kateP

Member
ετσι!ετσι! για συνεχιστε να λετε για φαγητα.... μιαμ!μιαμ!
Αυτο της ευαγγελιας τι ειναι; μπεικον;;;; Και ειναι και μεσημερι!!!!

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Kαι συνεχιζουμε περι φαγητων. Το καλυτερο steak το φαγαμε στο Gallagher που ειναι μεταξυ 8ης και Broadway. Στον καταλογο γραφει prime sirbin steak. Ο τροπος που αφηνουν να σιτεψει το κρεας ειναι η μυστικη τους συνταγη.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.629
Μέλη
39.370
Νεότερο μέλος
jsjsjsjs13

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom