panpan
Member
5.Και το ξενοδοχείο είναι καλό.
Στην Βαρκελώνη υπάρχουν πολλές οικονομικές επιλογές για φαγητό. Κατ'αρχήν κάθε μεσημέρι τα περισσότερα εστιατόρια έχουν menu del dia στο οποίο τρως πρώτο και δεύτερο πιάτο, επιδόρπιο και κάτι να πιεις. Για συγκεκριμένα μαγαζιά οι προτάσεις μου είναι οι εξής (σε αυτά έφαγα τελευταία φορά πριν 2 χρόνια)Που τρώμε σχετικά οικονομικά?
Μην σκεφτείς να παρκάρεις παράνομα,έστω και για λίγα λεπτά.Το πιο πιθανό είναι να βρεις
ένα αυτοκόλλητο στην θέση του αυτοκινήτου.Στην καλή περίπτωση αν δεν στο πάρουν να σε φωτογραφήσουν
και μετά να έρθει η κλήση στην κάρτα σου.
Για Sagrada δες πρώτα τις ώρες που έχει διαθεσιμότητα. Εγώ θα πήγαινα όσο πιο νωρίς γίνεται. Ξεκινάς από κει μετά την περιήγηση με λεωφορείο.σε 2 μερες, να βαλω τη σαγραδα πχ πρωι 10-12 και μετα να παρω λεωφορειο ?
να βαλω τη σαγραδα μεσα στο τουρ με λεωφορειο η να την αφησω για την αλλη μερα πχ? μαζι με κατι αλλο?
2 μερες καθαρες εχω και μιση, αρα 2 πες.
τη μια θελω σαγραδα οπωσδηποτε και την αλλη λεωφορειο πχ
Για το παρκο να κλεισω απο ελλαδα εισιτηριο;
Αν σκασω στο ετσι εκει καθημερινη θα βρω;
Τελη νοεμβρη
Πιο εύκολα δε γίνεται. 3 στάσεις μετρό , Γραμμή L5 από Hospital Clinic κατεβαίνεις Sagrada.Η στάση είναι κυριολεκτικά δίπλα στη Sagrada.σωστος! ωραια ιδεα! ξεκιναω πχ το πρωι με καφε και σαγραδα και απο εκει μετα χτυπαω λεωφορειακι!
απο εδω ποση ωρα ειναι περιπου η σαγραδα? -> Comte d'Urgell, 232, Eixample
το λεωφορειακι απο σαγραδα αφηνει παρκ γκουελ ε?