serginio
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Νάπολι,Ιταλία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ισλανδία
Για μετά τις 1800 διάβασε και τα σχόλια που έκανα παραπάνω (Gracia και El Born για κόσμο και μαγαζιά) ή και Barceloneta αν έχει καλό καιρό. Πάρκο Guell σου πα την άποψή μου.καλησπερες εγκεν. φτανουμε 5 απογευμα. εσαμπλε το χοτελ. θα ειμαστε πχ 18.00 χοτελ? να αφησουμε πραγματα πες 18.30?
τι να δω εκεινη τη πρωτη μερα μετα τις 6 λοιπον?μετρο και μια χαλαρη βολτα εξω απο σαγραδα? και να συνεχισουμε καπου αλλου και μετα φαγητο?
μετα εχω 2 μερες κα8αρες για σαγραδα μεσα, παρκ κτλ. παρκ τελικα να πληρωσω και να μπω? η εξ αποστασεως που γραψαν μερικοι?
δευτερη μερα πρωι σαγραδα νωρις πχ 9-10 λεω και μεσημερι παρκ και μιλα. προλαβαινω και παραλια- monjuic/?η να τα αφησω για την αλλη μερα?
την τριτη μετα λεωφορειακι και αναλογα να σταματαω σε διαφορα οπως πχ επειδη πεφτει παρασκευη η τελευταια μερα, στις 20.00 το συντριβανι.
πως σας φαινεται?
Για τη μέρα που θα πας Sagrada προλαβαίνεις ότι θες για βράδυ. Αν πας Guell και Casa Mila υπολόγισε 1 και μισή με δύο ώρες στο καθένα. Ε θα χεις όλο το βράδυ ελεύθερο πάλι. Από Casa Mila πας παντού, είναι κεντρικά. Μια χαρά φαίνεται το πρόγραμμα.
Το λεωφορείο hop on off έχει τρεις διαδρομές νομίζω. Διάλεξε αυτή που σε βολεύει.
Βάλε όμως και Γοτθική Συνοικία (πρωινές ώρες είναι πιο καλά). Μπορείς να πας και στη La Boqueria (στάση Liceu).Ακριβώς απέναντι είναι μια από τις κεντρικές εισόδους για Γοτθική Συνοικία. Δοκίμασε τσουρος με σοκολάτα. Επειδή η Boqueria είναι φουλ τουριστική, μπορείς να προτιμήσεις κάποια άλλη αγορά, όπως τη Mercal del Clot στην περιοχή Sant Marti.