Παιδια κατα τυχη μπηκα στην ταραγονα καθως γυρναγα απο το πορτ αβεντουρα και ηταν γραφικα και ομορφα. Μιας και θα εχω αλλη μια μερα το αμαξι μπορειτε να μου πειτε καποιο μερος κοντα στην βαρκελωνη που να αξιζει να παω?
Όπου απαγορεύετε υπάρχει σήμανση.Παντού υπάρχει χώρος να παρκάρεις (ελεγχόμενα) επί πληρωμή.Χάχα... Ναι το φαντάζομαι... Αλλά λέγοντας παράνομα;; υπάρχουν ειδικές σημανσεις όπου απαγορεύεται, ή θεωρείται δεδομένο ότι απαγορεύεται παντού εκτός από χώρους στάθμευσης;
Montserrat και γιατί όχι στην ομορφη Girona (1 ωρα 30 λεπτά το πολύ νομίζω)Παιδια κατα τυχη μπηκα στην ταραγονα καθως γυρναγα απο το πορτ αβεντουρα και ηταν γραφικα και ομορφα. Μιας και θα εχω αλλη μια μερα το αμαξι μπορειτε να μου πειτε καποιο μερος κοντα στην βαρκελωνη που να αξιζει να παω?
Χίλια ευχαριστώ!Όπου απαγορεύετε υπάρχει σήμανση.Παντού υπάρχει χώρος να παρκάρεις (ελεγχόμενα) επί πληρωμή.
Όλη η πόλη είναι γεμάτη με υπόγεια πάρκινγκ.Μην παρκάρεις όπου έχει κίτρινη γραμμή.
Δώστε μια βοήθεια παιδιά!Θα μείνουμε στην περιοχή Eixample οπότε την πρώτη μέρα σκέφτομαι να πάμε στην Passeig de Gracia και να δούμε απ'έξω μόνο Caza Mila και Caza Battlo. Προλαβαίνουμε να δούμε κάτι άλλο αν υπολογίσουμε οτι στο ξενοδοχείο θα φτάσουμε μετά τις 6; Τη δεύτερη μέρα λέμε να πάμε Camp nou γιατί την Κυριακή δύσκολο να πάμε. Με τι θα μπορούσαμε να το συνδυάσουμε.
Η αλήθεια είναι ότι νόμιζα πως σου είχα απαντησειΔώστε μια βοήθεια παιδιά!
Ότι θα ξεποδαριαστείτε είναι σίγουρο.Αλλά αν δεν περπατήσεις μια πόλη δεν την ευχαριστιέσαι.. @panpan εσύ τι λες για το πρόγραμμα; θα ξεποδαριαστουμε; τα παιδια έχουν μάθει από πεζοπορίες... Εγώ είμαι αυτή που κουράζεται ευκολα
τίποτα δεν είναι σχετικά κοντά. Μπαίνεις στο μετρό και πας όπου θες. Η στάση ζήτημα αν είναι 200 μετρα μακριά απο το γήπεδο. Υπολόγιζε κανένα δίωρο (αναλόγως πόσο σας ενδιαφέρει). Αναγκαστικά κάνεις ένα μεγάλο γύρο ακολουθώντας συγκεκριμένη διαδρομή και φυσικά έχει αρκετό κόσμο. Συν το χρόνο για φωτογραφίες και μπουτικ. Οπότε μετά θα κανόνιζα κάπου για φαγητό. Αν είναι νωρίς και έχει καλό καιρό μπορείτα να κατεβείτε στο παραλιακό μέτωπο για βόλτα και φαγητό.Serginio πόσο σ'ευχαριστω! Έχω διαβάσει παλιότερα posts σου με προτάσεις και τα έχω σημειώσει! Είμαι του ρομαντικού, του παλιού.. Από την άλλη θέλω και ένα camp nou να βάλω στο πρόγραμμα. Σε αυτό θέλω βοήθεια. Με τι να συνδυάσω το camp nou. Τί έχει σχετικά κοντά; Θα είμαστε εννοείται χωρίς αυτοκίνητο. Ευχαριστώ πολύ ξανά!