• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γενικά Πρόταση για τριήμερο.

ganlayer3

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΑΓΝΩΣΤΟ
Ταξίδι-Όνειρο
MANADO - INDONESIA
Εαν εισαι low budget, ριξε μια ματια στο hotel hadrigan. Ειναι οικονομικο και αξιοπρεπεστατο. Εχω μεινει και το προτεινω.

carouzos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μακαρι να ξερα...
Σας ευχαριστω πολυ παιδια για τις προτασεις σας αλλα περισσοτερο για την βοηθεια σας..επειδη σε αλλο τοπικ εχω ενα θεμα με καποιες κοπελες που μου ειπαν οτι κοροιδευω και κουραζω αν σας κουρασα σας ζητω συγγνωμη..σας ευχαριστω πολυ..

ganlayer3

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΑΓΝΩΣΤΟ
Ταξίδι-Όνειρο
MANADO - INDONESIA
Αντιθετα με αλλους εαν με κουραζες δεν θα σου απαντουσα. Κατανοω την αγωνια σου. Δεν χρειαζεται να πολυζητας συγνωμη. Καλο βραδι.

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
carouzos said:
...βασικα το θεμα μου ειναι να βρω πτηση πεμπτη απογευμα ετσι ωστε,οπου και να παω παρασκευη πρωι να ξεκινησω το tour δυναμικα..για λονδινο βρηκα καλες πτησεις..για βιεννη εχει παρασκευη μεσημερι τουτεστι φτανω απογευμα και δευτερα σχετικα νωρις φευγω..και με ξενισε λιγο..
Αν θες τέτοια ωράρια πτήσεων κοίτα Ολυμπιακή. Συνήθως έχει απογευματοβραδυνή πτήση και προς και από κάποιο προορισμό πχ Κωνστ/πολη, Βουκουρέστι, Σόφια, Τίρανα, Λάρνακα κτλ.

getxowoman

Member
Ολα τα ερωτηματα που ειχες θεσει σε τρια διαφορετικα τοπικ τα εβαλα σε ενα καινουριο, με το τιτλο που βλεπεις.

carouzos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μακαρι να ξερα...
Ειδα σε αλλα τοπικ περι βιεννης για ξενοδοχεια..τωρα που θελω να ακουσω προτασεις πρεπει να γραψω εδω η να ανατραψω στο συγκεκριμενο φορουμ?μην εχω παλι τα ιδια με τα χθεσινα με συγκεκριμενα ατομα γι αυτο ρωταω.

getxowoman

Member
Ειδα σε αλλα τοπικ περι βιεννης για ξενοδοχεια..τωρα που θελω να ακουσω προτασεις πρεπει να γραψω εδω η να ανατραψω στο συγκεκριμενο φορουμ?μην εχω παλι τα ιδια με τα χθεσινα με συγκεκριμενα ατομα γι αυτο ρωταω.
Αν εχεις συγκεκριμενη ερωτηση π.χ. για τα ξενοδοχεια στη Βιεννη, τοτε να ρωτησεις στο αναλογο τοπικ.

carouzos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μακαρι να ξερα...
Θελω να ρωτησω προτασεις που εχουν μεινει παιδια εκει αν πρεπει να βρω κατι σε κεντρικο σημειο..πρεπει να παω εκει;πληροφοριες για ξενοδοχεια στην βιεννη..μηπως θα πρεπει να βρω και συσκεκριμενα ξενοδοχεια και να ρωταω;

getxowoman

Member
Θελω να ρωτησω προτασεις που εχουν μεινει παιδια εκει αν πρεπει να βρω κατι σε κεντρικο σημειο..πρεπει να παω εκει;πληροφοριες για ξενοδοχεια στην βιεννη..μηπως θα πρεπει να βρω και συσκεκριμενα ξενοδοχεια και να ρωταω;
Αν θες για ξενοδοχειο στη Βιεννη, ρωτα στο τοπικ που εχεις βρει για ξενοδοχεια στη Βιεννη, ανεξαρτητα αν ειναι συγκεριμενο ξενοδοχειο ή οχι.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.643
Μέλη
39.384
Νεότερο μέλος
Lilla

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα