• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

ΗΠΑ Πρόταση γάμου στη Νέα Υόρκη!

DION7

Member
Επόμενο Ταξίδι
που???
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η καραιβικη
αν θελεις μονοπετρο σε διαμαντι αγορασε το απο εκει θα πετυχεις πολυ καλυτερη τιμη κανε και μια ερευνα μεσω ιντερνετ να δειις τη διαφορα...προσπαθω να θυμηθω το σαιτ που διαλεγεις τη βαση το σχημα το μεγεθος τα καρατια και την καθαροτητα

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Μπορεί να το περιστρέψει και το πετράδι να κάθεται εσωτερικά. Στο σωματικό έλεγχο θα πρέπει να βρει κατάλληλη δικαιολογία να χρησιμοποιήσει διαφορετικό διάδρομο απ' τη μέλλουσα σύζυγο ώστε να μην αποκαλυφθεί το βαρύτιμο δαχτυλίδι.
Eεεε....λίγο δύσκολο μου φαίνεται αυτό...Εκτός αν τη στείλει με κάποια αφορμή να περάσει έλεγχο νωρίτερα ή αργότερα από αυτόν ("Μωρό μου πέρνα εσύ, αγοράζω τσιγάρα κι έρχομαι").
Αλλιώς κάνε μια καλή έρευνα αγοράς για κοσμηματοπωλεία στη Νέα Υόρκη και πάρε από εκεί! Τα Tiffany's έχουν και πιο απλά δαχτυλίδια, όχι μόνο διαμαντένια μονόπετρα (μοντέρνοι άνθρωποι είμαστε, ας ξεπεράσουμε τα στερεότυπα :bleh:)

Η ιδέα της Ευαγγελίας για Brooklyn μ'αρέσει!! Αλλά μην καταλήξετε εκεί μετά από μια τεράστια κουραστική μέρα, με πρησμένα πόδια και ξεθεωμένοι, θα χάσει λίγο από τη λάμψη της η πρόταση..Ούτε το να γυρνάς μια ολόκληρη μέρα στη Νέα Υόρκη με ένα μονόπετρο μου κάνει ασφαλές!

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
ΕΡΣΗ σε ευχαριστώ για την ιδέα αλλά λίγο δύσκολο το βλέπω!!!
12.000 ευρώ για ένα δαχτυλίδι;!
Ήδη η εκδρομή αυτή καθ' αυτή με έχει πιέσει οικονομικά...

Τείνω προς την ιδέα της Ευαγγελίας. Κάτι τέτοιο είχα κατά νου... και είναι και οικονομικό!:D

Δεν ξέρω βέβαια αν πρέπει να πάρω δαχτυλίδι εκεί...
Μην με παίρνεις στα σοβαρά! Κάποιος που το έκανε, κοντεύει να καταστραφεί! :haha:

efi.hania

Member
Ταξίδι-Όνειρο
papua
Ενοητε το δαχτυλιδι το παιρνεις απο κει 1euro=1,36usd

Aνεβαινετε στον 102ο οροφο του empire state με την πιο απιστευτη θεα,(observation deck 360 μοιρες) και της λες ''η με παντρευεσαι η πεφτω'':haha::haha::haha:

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
ελπιζω να μην ειναι καμια συμφορουμιτισσα και χαλασουμε την εκπληξη ... :shock::shock:

et13

Member
Σας ευχαριστώ για τις ιδέες... έστω κι αν μερικές είναι λίγο παρανοικές!!!

Μπορεί να το περιστρέψει και το πετράδι να κάθεται εσωτερικά. Στο σωματικό έλεγχο θα πρέπει να βρει κατάλληλη δικαιολογία να χρησιμοποιήσει διαφορετικό διάδρομο απ' τη μέλλουσα σύζυγο ώστε να μην αποκαλυφθεί το βαρύτιμο δαχτυλίδι.
Θα ψάξω για κάτι σε λογική τιμή από Ν.Υ ή από κανένα flea market!:haha:

ΕΡΣΗ είσαι παντρεμένη και ξέρεις από κουπί;;;
Αν ήταν όλα εύκολα δεν θα είχε και τόση πλάκα!

et13

Member
Ενοητε το δαχτυλιδι το παιρνεις απο κει 1usd=1,36euro

Aνεβαινετε στον 102ο οροφο του empire state με την πιο απιστευτη θεα,(observation deck 360 μοιρες) και της λες ''η με παντρευεσαι η πεφτω'':haha::haha::haha:
Άμα θέλω σίγουρο ναι, το αλλάζω σε "ή με παντρεύεσαι η σε πετάω από κάτω"!:haha:

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Σας ευχαριστώ για τις ιδέες... έστω κι αν μερικές είναι λίγο παρανοικές!!!

Θα ψάξω για κάτι σε λογική τιμή από Ν.Υ ή από κανένα flea market!:haha:

ΕΡΣΗ είσαι παντρεμένη και ξέρεις από κουπί;;;
Αν ήταν όλα εύκολα δεν θα είχε και τόση πλάκα!
Καταρχήν λίγο πολύ είμαστε όλοι λίγο...κάπως!
Όσον αφορά εμένα, ναι είμαι παντρεμένη! Το κουπί πάντως το αφήνω όμως στον παρολίγον καταστραφέντα υπ' εμού αφέντη! :haha:

Borealis

Member
Άλλα σημέια για πρόταση:
- Στα brooklyn heights promenade με θέα το lower manhattan + τη γέφυρα
Μπράβο ρε Τάβερ, είσαι ο μόνος που κατάλαβε που μπορεί να είναι ρομαντικη η ΝΥ, μόνο προσοχή, δεν ενδείκνυται για κρύες βραδυές, θα κοκαλώσει η κοπέλα και θα σου μείνει το δακτυλίδι.

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Πρωτα, πρωτα να σε ευχαριστησω που διαλεξες την δικη μου προταση.
Στην θεωρια ειμαι καλη , στην πραξη χωλαινω ...
Οσον αφορα στο δαχτυλιδι σου προτεινω να πας στην diamond district
Εχει οτι μπορεις να φανταστεις , απο το πιο ακριβο μεχρι το πιο φθηνο.
Θα στειλεις την κοπελα στο Victoria's Secret να ψωνισει σεξυ εσωρουχα για το βραδυ (μμμμμ) και συ θα πεταχτεις να παρεις την κοτρωνα.
Diamond District | 47 BID
New York Diamond District Directory
Μην ξεχασεις να παρεις και ενα λουλουδακι για την περισταση...
Δεν ξερω που θα το βαλεις , αλλα μια προταση χωρις λελουδο ειναι μιση προταση
Οτι αλλο θες εδω ειμεθα

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills