• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

pan82

Member
Έχει πόση ώρα το τηλέφωνο κατειλημμένο ή εκτός λειτουργίας.
Ε δε φαντάζομαι ότι θα λειτουργήσει σήμερα, χθές πάντως και μεσημέρι και βράδυ που πήρα είχε νορμάλ αναμονή περίπου στα 6 λεπτά.

tatooine

Member
Πάντως ένα πράγμα που εφαρμόζω στην αναχώρηση και που απαιτεί δέσμευση μιλιών, κλείνω άλλη μια πτήση έξτρα στον ίδιο προορισμό με μια η δυο μέρες διάφορα για οτιδήποτε συμβεί. Μεγάλα ταξίδια δεν μπορούμε να τα αφήνουμε στην τύχη.

paefstra

Member
Πάντως ένα πράγμα που εφαρμόζω στην αναχώρηση και που απαιτεί δέσμευση μιλιών, κλείνω άλλη μια πτήση έξτρα στον ίδιο προορισμό με μια η δυο μέρες διάφορα για οτιδήποτε συμβεί. Μεγάλα ταξίδια δεν μπορούμε να τα αφήνουμε στην τύχη.
Το εκανα οταν ο γιος μου ηταν μικρος και δεν ηξερα ποτε ακριβως θα τον ξαποστειλω σε παππουδες. Αυτα αυτα ειναι τα ωραια με τα μιλια. Τοτε μαλιστα δεν γινοταν και δωρεαν μεταφορα. Αλλα χαλαλι ενα 20ρικο για να σωθει ενα ταξιδι.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Έχω από το miles and bonus κουπόνι για fast track και σκέφτομαι να το χρησιμοποιήσω σε ταξίδι που πρόκειται να κάνω αυτή τη Πέμπτη για το Ηράκλειο. Πετάω 20:15 και πρόκειται να φτάσω στο αεροδρόμιο στις 18:50 γιατί θα έρθω απευθείας από δουλειά. Αξίζει να το θυσιάσω λέτε ή θα είναι άσκοπη η χρήση του δεδομένου ότι δεν φεύγω ημέρα αιχμής όπως η Παρασκευή ή το σαββατοκύριακο;

Υ.Γ. Αν το χρησιμοποιήσω στη κράτηση, θα έχω και για την επιστροφή fast track, ωστόσο δεν έχω δει είναι η αλήθεια ποτέ στο Ηράκλειο fast track στον έλεγχο. Ίσως δεν έχω προσέξει καλά.
Κοίτα, δεν έχει και πολλή αξία το κουπόνι έτσι κι αλλιώς, δεν είναι ότι αν το χρησιμοποιήσεις λάθος θα χάσεις κάτι αξίας. Γενικά με τις ώρες που δίνεις, προλαβαίνεις άνετα και χωρίς κουπόνι, ακόμα και σε μέρα αιχμής. Από κει και πέρα, αν είναι να πάει χαμένο, χρησιμοποίησέ το, θα πας λίγο πιο γρήγορα στον έλεγχο.
Στο Ηράκλειο έχει fast track (στον έλεγχο στη δεξιά πλευρά όπως το κοιτάς) και έχει περισσότερο νόημα κάθε Ιούλιο - Αύγουστο, για Απρίλιο δε νομίζω ότι έχει νόημα. Είναι αεροδρόμιο που πετάω συχνά, και κάθε φορά είναι και λίγο χειρότερα τα πράγματα. Το καλοκαίρι εννοείται δε βρίσκεις να καθίσεις, ειδικά όταν υπάρχουν καθυστερήσεις στις πτήσεις (και εννοείτε η Aegean από κει έχει σχεδόν πάντα καθυστερήσεις).

tatooine

Member
https://el.aegeanair.com/milesandbonus/news/2025/free-business-coupon-upgrade_2025/
Η αναβάθμιση σε Business Class γίνεται online!
Το Miles+Bonus ανταμείβει γενναιόδωρα την προτίμησή σας με προνόμια και υπηρεσίες που μετατρέπουν κάθε σας ταξίδι σε μια μοναδική εμπειρία!

Τα Silver και Gold μέλη έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν την ολοκληρωμένη εμπειρία Business Class της AEGEAN, απολαμβάνοντας δωρεάν αναβαθμίσειςτου Economy Class εισιτηρίου τους, κατά τη διάρκεια ισχύος της Miles+Bonus βαθμίδας τους. Τα Silver μέλη απολαμβάνουν 2 δωρεάν αναβαθμίσεις και τα Gold μέλη 4 δωρεάν αναβαθμίσεις.

Τι αλλάζει από 05.05.25 κι έπειτα;

Τα Silver και Gold μέλη θα μπορούν να υποβάλλουν το αίτημά τους για δωρεάν αναβάθμιση, αποκλειστικά online!

Τι αλλάζει ως προς τη διαδικασία;
  • Θα μπορείτε να συνδέεστε στον Miles+Bonus λογαριασμό σας και από την επιλογή “Δωρεάν αναβάθμιση σε Business Class”, να κάνετε το αίτημά σας έως και 2 ώρες πριν την αναχώρηση της πτήσης σας.
  • Αν το αίτημά σας επιβεβαιωθεί, θα λάβετε νέο εισιτήριο μέσω email.
  • Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε να συνδέεστε στον λογαριασμό σας για να παρακολουθείτε την εξέλιξη του αιτήματός σας.

Αναβαθμίστε το Economy Class εισιτήριό σας σε Business Class και απολαύστε μια σειρά δωρεάν υπηρεσιών και ανέσεων, πριν από την απογείωση, κατά τη διάρκεια της πτήσης σας, και μετά την ολοκλήρωσή της!

Διευκρινίζεται ότι μόνο εσείς ή επιβάτης που βρίσκεται στην ίδια κράτηση με εσάς, μπορεί να επωφεληθεί από το προνόμιο αναβάθμισης.
https://el.aegeanair.com/milesandbo...free-business-class-upgrade-terms-conditions/

Porfyria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Χίος
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Περού
Διευκρινίζεται ότι μόνο εσείς ή επιβάτης που βρίσκεται στην ίδια κράτηση με εσάς, μπορεί να επωφεληθεί από το προνόμιο αναβάθμισης.
Καθόλου δεν μου αρέσει αυτό αλλά τι να κάνουμε...

jimp

Member
Μέχρι τώρα δεν μπορούσες να αναβαθμίσεις και άλλον αν ήθελες; Τώρα το αλλάζουν;

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Μέχρι τώρα δεν μπορούσες να αναβαθμίσεις και άλλον αν ήθελες; Τώρα το αλλάζουν;
Αναβαθμιζες κ τον κ. Χουσειν απο Τζεντα για Αθηνα σε πτηση εκατονταδων € αξιας κ επαιρνες το κομματι σου..χωρις φυσικα να εισαι στην πτηση.

jimp

Member
Αναβαθμιζες κ τον κ. Χουσειν απο Τζεντα για Αθηνα σε πτηση εκατονταδων € αξιας κ επαιρνες το κομματι σου..χωρις φυσικα να εισαι στην πτηση.
Το θέμα είναι πως μέχρι πρότινος μπορούσα να αναβαθμίσω τους φίλους μου χουσειν, Γιώργο, Μαρία, Χάινριχ ενώ τώρα όπως φαίνεται δεν το επιτρέπουν.

Ποιο κομμάτι έπαιρνα; Εννοείς κάποιος αναβαθμιζε κάποιον φίλο του και του ζητούσε λεφτά;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.996
Μέλη
39.699
Νεότερο μέλος
GIANNIS PNT

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα