jimp
Member
Έχει πόση ώρα το τηλέφωνο κατειλημμένο ή εκτός λειτουργίας.
Ε δε φαντάζομαι ότι θα λειτουργήσει σήμερα, χθές πάντως και μεσημέρι και βράδυ που πήρα είχε νορμάλ αναμονή περίπου στα 6 λεπτά.Έχει πόση ώρα το τηλέφωνο κατειλημμένο ή εκτός λειτουργίας.
Το εκανα οταν ο γιος μου ηταν μικρος και δεν ηξερα ποτε ακριβως θα τον ξαποστειλω σε παππουδες. Αυτα αυτα ειναι τα ωραια με τα μιλια. Τοτε μαλιστα δεν γινοταν και δωρεαν μεταφορα. Αλλα χαλαλι ενα 20ρικο για να σωθει ενα ταξιδι.Πάντως ένα πράγμα που εφαρμόζω στην αναχώρηση και που απαιτεί δέσμευση μιλιών, κλείνω άλλη μια πτήση έξτρα στον ίδιο προορισμό με μια η δυο μέρες διάφορα για οτιδήποτε συμβεί. Μεγάλα ταξίδια δεν μπορούμε να τα αφήνουμε στην τύχη.
Κοίτα, δεν έχει και πολλή αξία το κουπόνι έτσι κι αλλιώς, δεν είναι ότι αν το χρησιμοποιήσεις λάθος θα χάσεις κάτι αξίας. Γενικά με τις ώρες που δίνεις, προλαβαίνεις άνετα και χωρίς κουπόνι, ακόμα και σε μέρα αιχμής. Από κει και πέρα, αν είναι να πάει χαμένο, χρησιμοποίησέ το, θα πας λίγο πιο γρήγορα στον έλεγχο.Έχω από το miles and bonus κουπόνι για fast track και σκέφτομαι να το χρησιμοποιήσω σε ταξίδι που πρόκειται να κάνω αυτή τη Πέμπτη για το Ηράκλειο. Πετάω 20:15 και πρόκειται να φτάσω στο αεροδρόμιο στις 18:50 γιατί θα έρθω απευθείας από δουλειά. Αξίζει να το θυσιάσω λέτε ή θα είναι άσκοπη η χρήση του δεδομένου ότι δεν φεύγω ημέρα αιχμής όπως η Παρασκευή ή το σαββατοκύριακο;
Υ.Γ. Αν το χρησιμοποιήσω στη κράτηση, θα έχω και για την επιστροφή fast track, ωστόσο δεν έχω δει είναι η αλήθεια ποτέ στο Ηράκλειο fast track στον έλεγχο. Ίσως δεν έχω προσέξει καλά.
Ενω το συζητουσαμε μπηκαν χωρις να τηλεφωνησω!Σε καμιά ώρα το πολύ αν επιμείνεις πολύ ευγενικά ότι χρειάζεσαι τα μίλια άμεσα. Τσεκαρισμένο πολλάκις.
Καθόλου δεν μου αρέσει αυτό αλλά τι να κάνουμε...Διευκρινίζεται ότι μόνο εσείς ή επιβάτης που βρίσκεται στην ίδια κράτηση με εσάς, μπορεί να επωφεληθεί από το προνόμιο αναβάθμισης.
Αναβαθμιζες κ τον κ. Χουσειν απο Τζεντα για Αθηνα σε πτηση εκατονταδων € αξιας κ επαιρνες το κομματι σου..χωρις φυσικα να εισαι στην πτηση.Μέχρι τώρα δεν μπορούσες να αναβαθμίσεις και άλλον αν ήθελες; Τώρα το αλλάζουν;
Το θέμα είναι πως μέχρι πρότινος μπορούσα να αναβαθμίσω τους φίλους μου χουσειν, Γιώργο, Μαρία, Χάινριχ ενώ τώρα όπως φαίνεται δεν το επιτρέπουν.Αναβαθμιζες κ τον κ. Χουσειν απο Τζεντα για Αθηνα σε πτηση εκατονταδων € αξιας κ επαιρνες το κομματι σου..χωρις φυσικα να εισαι στην πτηση.