Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πολωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Μόνο ο διαχειριστής έχει δικαίωμα αγοράς εισιτηρίων.
Μόλις άλλαξα τους όρους σε ένα μέλος και δοκίμασα να εξαργυρώσω μίλια για αγορά εισιτηρίου απο τον λογαριαμσό του χωρίς να έχει δικαίωμα διαχείρισης και δεν με αφήνει γιατί λέει οτι δεν επαρκούν τα μίλια εξαργύρωσης, ενώ κανονικά θα έπρεπε να μπορεί.... Το άλλαξαν, έχεις δίκιο. Μόνο ο διαχειριστής μπορεί να κάνει αγορά!

depy!!!

Member
Επόμενο Ταξίδι
Περού - Βολιβια
Ταξίδι-Όνειρο
Με βανάκι στη Νορβηγία
Εμένα δε μου έχουν βάλει τα 2500 μίλια από τη ΔΕΗ με την ανανέωση του προγραμματος. Παίρνω τηλ στη ΔΕΗ, στην Άλφα ή στην Aegean;

andpsy

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λάρνακα
Ταξίδι-Όνειρο
Νότια Αμερική / Ισλανδία
Η alpha bank δεν έχει καμία σχέση στην προκειμένη περίπτωση, κάλεσε στην aegean αρχικά

giota235

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puglia, Dubrovnik
Ταξίδι-Όνειρο
Μάτσου Πίτσου, Αργεντινή
Εμένα δε μου έχουν βάλει τα 2500 μίλια από τη ΔΕΗ με την ανανέωση του προγραμματος. Παίρνω τηλ στη ΔΕΗ, στην Άλφα ή στην Aegean;
Στείλε αρχικά μέιλ στο support της ΔΕΗ και μετά με ετζιαν.

oasisAthens

Member
Παιδιά όταν κάνεις εξαργύρωση σε Τρίτη εταιρεία εισητηρία, εαν κλείσω δύο εισητηρία είτε economy είτε business, αυτά είναι μαζί? Μπορώ να διαλέξεις θέση?

tatooine

Member
Παιδιά όταν κάνεις εξαργύρωση σε Τρίτη εταιρεία εισητηρία, εαν κλείσω δύο εισητηρία είτε economy είτε business, αυτά είναι μαζί? Μπορώ να διαλέξεις θέση?
Στην οικονομική οι περισσότερες δεν επιτρέπουν πλέον δωρεάν θέσεις πριν το τσεκ ιν.
Στη διακεκριμένη μπορείς να επιλέξεις θέση δωρεάν εφόσον η εταιρεία επιτρέπει τη διαχείριση η μέσω της αιγαίου.

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
NY
Ταξίδι-Όνειρο
japan
καποιες εταιριες στην διακεκριμενη οπως η τουρκις αρχισαν να δινουν θεσεις αυτοματα πολυ θετικο αυτό, η united οχι ακομη , 10μηνες πριν και δωσαν θεσεις αυτοματα, στην economy δεν με αφηνει να δω θεσεις

oasisAthens

Member
Στην οικονομική οι περισσότερες δεν επιτρέπουν πλέον δωρεάν θέσεις πριν το τσεκ ιν.
Στη διακεκριμένη μπορείς να επιλέξεις θέση δωρεάν εφόσον η εταιρεία επιτρέπει τη διαχείριση η μέσω της αιγαίου.
Διαχείριση της κράτησης αριθμό κτλ τα κάνεις μέσω της Aegean ή μέσω της εταιρείας που είναι τα εισητηρία (πχswiss, turkish κτλ) ?

καποιες εταιριες στην διακεκριμενη οπως η τουρκις αρχισαν να δινουν θεσεις αυτοματα πολυ θετικο αυτό, η united οχι ακομη , 10μηνες πριν και δωσαν θεσεις αυτοματα, στην economy δεν με αφηνει να δω θεσεις
Όταν λες αυτόματα εννοείς κατά την κράτηση? Έχεις pnr για να κάνεις διαχείριση της κράτησης μέσω της εταιρείας?

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
NY
Ταξίδι-Όνειρο
japan
Όταν λες αυτόματα εννοείς κατά την κράτηση? Έχεις pnr για να κάνεις διαχείριση της κράτησης μέσω της εταιρείας?
στο παρελθον που προσπαθησα να κανω διαχειριση κρατησης δεν μπορουσα ουτε καν σε διακεκριμενη, τηλεφωνικος γινοταν η δουλεια στην εταιρια της κρατησης οχι στην aegean αν και τελικα οι θεσεις που μου λεγαν προφορικα δεν ισχυαν παντα... τωρα με το που εκανα την κρατηση εβγαλε μετα και τις θεσεις τυχαια το ειδα μετα απο ενα μηνα περιπου δεν ξερω ποτε ακριβως τις εδωσε. Για turkish μιλαμε παντα

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.911
Μέλη
39.617
Νεότερο μέλος
Elli Christina Me

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom