Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

georgi d

Member
Είχαμε έναν ρωσο που δεν μπορέσαμε να τον βοηθήσουμε. Ρωτάω γιατί βλέπω εσείς όλα από έξω τα γνωρίζετε

Τι έπρεπε να κάνει σε αυτήν την περίπτωση.
Μας έγραψε :
Προσπαθώ να αγοράσω εισιτήρια μέσω της εφαρμογής για μένα και τη γυναίκα μου. Δεν με αφήνει γιατί ζητάει αριθμό συχνού επιβάτη όταν εισάγω τα στοιχεία της γυναίκας μου.

Σε αυτή την περίπτωση μπορούσε να το κάνει μέσω together;

adiaforos

Member
Μας έγραψε :
Προσπαθώ να αγοράσω εισιτήρια μέσω της εφαρμογής για μένα και τη γυναίκα μου. Δεν με αφήνει γιατί ζητάει αριθμό συχνού επιβάτη όταν εισάγω τα στοιχεία της γυναίκας μου.

Σε αυτή την περίπτωση μπορούσε να το κάνει μέσω together;
Εννοείς ότι προσπαθεί να αγοράσει εισιτήριο με μίλια για αυτόν και τη γυναίκα του; Αν ναι, δεν είναι υποχρεωτικό να συμπληρώσει αριθμό κάρτας μιλίων για τους συνεπιβάτες του. Μόνο φύλο, όνομα, επώνυμο και αφήνει κενό το πεδίο "αριθμός κάρτας μέλους".
Το together είναι άσχετο.

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πολωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Ο αριθμός έμπαινε αυτόματα ο δικός του όταν έγραφε τα στοιχεία της γυναίκας του.
Αυτό σημαίνει οτι έχει περάσει τα στοιχεία της γυναίκας του στην εφαρμογή ως συνεπιβάτη και έχει βάλει τον δικό του αριθμό miles & Bonus στα στοιχεία της. Οπότε όταν πάει να κάνει κράτηση παίρνει τα στοιχεία της αυτόματα με αποτέλεσμα να παίρνει και στα δύο εισιτήρια τον ίδιο αριθμό miles & Bonus, κάτι που δεν επιτρέπεται. Θα πρέπει να πάει στην εφαρμογή και να κάνει επεξεργασία των στοιχείων του συνεπιβάτη του (της συζύγου του) και να σβήσει το δικό του αριθμό Miles & Bonus. Καλό θα ήταν να της ανοίξει ένα δικό της και να κάνει και ένα λογαριασμό Together.

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Όχι. Ο επικεφαλής του together αποφασίζει ποια δικαιώματα έχουν τα μέλη.
Δεν το ήξερα... Εκανα πέρσι έναν together με τα παιδιά μου και απλά μαζεύουμε μίλια με μένα επικεφαλή.
Δηλαδή, μπορείς να προσθέσεις κάποιον στον λογαρισμό σου together να συνεισφέρει σε μίλια αλλά να μην μπορεί να τα κάνει χρήση όταν θέλει να εκδώσει εισιτήριο για τον ίδιο; Λίγο περίεργο μου ακούγεται, αλλά προφανώς ισχύει.

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πολωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Δεν το ήξερα... Εκανα πέρσι έναν together με τα παιδιά μου και απλά μαζεύουμε μίλια με μένα επικεφαλή.
Δηλαδή, μπορείς να προσθέσεις κάποιον στον λογαρισμό σου together να συνεισφέρει σε μίλια αλλά να μην μπορεί να τα κάνει χρήση όταν θέλει να εκδώσει εισιτήριο για τον ίδιο; Λίγο περίεργο μου ακούγεται, αλλά προφανώς ισχύει.
Υπάρχει επιλογή ο επικεφαλής να επιτρέπει ή όχι τη διαχείριση στους υπόλοιπους που είναι στον λογαριασμό

tatooine

Member
Επίσης όταν κάποιος φύγει από τον λογαριασμό παίρνει πίσω ποσοστιαία ότι μίλια του ανήκουν.
Κάποτε τα μίλια μένανε στον επικεφαλής.
Ωραίες μέρες τότε.

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Υπάρχει επιλογή ο επικεφαλής να επιτρέπει ή όχι τη διαχείριση στους υπόλοιπους που είναι στον λογαριασμό
Αλλο διαχείριση και άλλο εξαργύρωση των δικών μου μιλίων. Δηλαδή τα μέλη δεν μπορούν να εξαργυρώσουν τα μίλια που έχουν συγκεντρώσει τα ίδια;
Σον λογαριασμό του γιου μου εμφανίζονται ως διαθέσιμα μίλια όλα τα μίλια που συγκεντρώσαμε αθροιστικά οι τρεις μας.
Μπορώ εγώ δηλαδή να του απαγορέψω την εξαργύρωση των δικών του μιλίων;

tatooine

Member
Αλλο διαχείριση και άλλο εξαργύρωση των δικών μου μιλίων. Δηλαδή τα μέλη δεν μπορούν να εξαργυρώσουν τα μίλια που έχουν συγκεντρώσει τα ίδια;
Σον λογαριασμό του γιου μου εμφανίζονται ως διαθέσιμα μίλια όλα τα μίλια που συγκεντρώσαμε αθροιστικά οι τρεις μας.
Μόνο ο διαχειριστής έχει δικαίωμα αγοράς εισιτηρίων. Κανένας άλλος. Μπορεί αν θέλει να επιτρέψει άλλα μέλη τη διαχείρηση, όπως μπορεί ανά πάσα στιγμή να την άρει. Όλα τα μέλη μπορούν να δουν τους διαθέσιμους πόντους αλλά μέχρι εκεί.

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πολωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Για διαχείριση μίλησα εγώ. Τα υπόλοιπα μέλη του λογαριασμού μπορούν να εξαργυρώσουν μίλια μέχρι το ποσοτό που τους αναλογεί στο λογαριασμό. Αν ένα μέλος έχει 20% ποσοτό και το σύνολο των μιλίων του λογαριαμσού together είναι 100.000 μπορεί να εξαργυρώσει μέχρι 20.000 μίλια.

Σωστά. Αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση με την διαχείριση και την εξαργύρωση.

Όχι μέχρι το ποσοστό που του αναλογεί στο λογαριασμό, όπως σου έγραψα πιο πάνω. Απο τη στιγμή που έκανες αίτημα στον γιο σου να μπει στο λογαριασμό together που δημιούργησες και αυτός το αποδέχτηκε, αφού φαντάζομαι έχει διαβάσει τους όρους του λογαριασμού, εσύ σαν επικεφαλείς έχεις κάθε δικαίωμα να διαχειριστείς ανάλογα τα μίλια του λογαριασμού σύμφωνα με τους όρους της Aegean. Κανένας δεν γίνεται μέλος σε έναν λογαριαμσό together χωρίς να συναινέσει.

Μόνο ο διαχειριστής έχει δικαίωμα αγοράς εισιτηρίων. Κανένας άλλος.
Όλοι έχουν δικαίωμα αγοράς εισιτηρίων με μίλια μέχρι το ποσοστό που τους αναλογεί. Δεν έχουν το δικαίωμα να διαχειρίζονται το σύνολο των μιλίων του λογαριαμσού όσοι δεν είναι επικεφαλείς και δεν έχουν δικαίωμα διαχείρισης απο τον διαχειριστή.

Last edited:

tatooine

Member
Για διαχείριση μίλησα εγώ. Τα υπόλοιπα μέλη του λογαριασμού μπορούν να εξαργυρώσουν μίλια μέχρι το ποσοτό που τους αναλογεί στο λογαριασμό. Αν ένα μέλος έχει 20% ποσοτό και το σύνολο των μιλίων του λογαριαμσού together είναι 100.000 μπορεί να εξαργυρώσει μέχρι 20.000 μίλια.

Όλοι έχουν δικαίωμα αγοράς εισιτηρίων με μίλια μέχρι το ποσοστό που τους αναλογεί. Δεν έχουν το δικαίωμα να διαχειρίζονται το σύνολο των μιλίων του λογαριαμσού όσοι δεν είναι επικεφαλείς και δεν έχουν δικαίωμα διαχείρισης απο τον διαχειριστή.
Έχω μείνει στα παλιά οπού ο διαχειριστής όριζε τα πάντα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.902
Μέλη
39.600
Νεότερο μέλος
chrisdi

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom