• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

Porfyria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Τζέντα
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Περού
Μια ακόμα ερώτηση εαν ξέρει κανείς.... Πες ότι κάνω εξαργύρωση σε μια εταιρεία όχι της Aegean πχ Lufthansa. Απλή θέση όχι business. Όταν αγοράζω τη θέση παίρνω κατευθείαν αριθμό ή μπορώ να επιλέξω θέση? Πχ να διαλέξω θέση upfront ή extra legroom εννοείται με καταβολή αντιτίμου.
Συγκεκριμένα για τη Lufthansa (και τη Swiss) που ξέρω, γίνεται να επιλέξεις θέση. Απλά δεν θυμάμαι αν αυτό γίνεται κατά την κράτηση του εισιτηρίου εξαργύρωσης ή πρέπει μετά να μπεις στη διαχείριση της κράτησης και να το κάνεις.

Zinoviap

Member
Και μια δεύτερη ερώτηση.... Κλείνω πχ ένα εισητηρίο economy για Αμερική με united. Checkin κτλ διαχείριση δλδ της πτήσης μου κάνω μέσω του site της united ή της Αιγαίου? Μπορώ να επιλέξω θέση με πληρωμή κτλ?
Θα ζητησεις το pnr της κρατησης σου απο την αιγαιου. Είναι διαφορετικος ο κωδικος που χρησιμοποιεις για την διαχειριση της κρατησης από αυτόν που φαίνεται στο εισιτήριο.
Σε εσωτερική πτήση εντος ΗΠΑ με united δεν με αφησε να προπληρωσω βαλιτσες. Μίλησα με agent και μου είπε οτι ήταν λογω του οτι είχα πληρωσει το εισιτήριο σε ευρω. Το έκανα στο αεροδρόμιο πολύ ευκολα ομως.

Gioref

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπέστη
Ταξίδι-Όνειρο
Καναδάς
Καλή χρονιά σε όλους με καλά ταξίδια!!
Όταν προσπαθώ να κάνω αναβάθμιση θέσης Star Alliance μου βγάζει ότι δεν επαρκούν τα μίλια μου, η αναβάθμιση αναφέρεται και στα 2 άτομα που είναι στην κράτηση;; Η πτήση είναι για Πεκίνο με Air China λογικά χρειάζονται 30.000 για την αναβάθμιση σωστά;;;

panosil

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Το λιγότερο ένα μήνα, ίσως και παραπάνω τις τυπώνουν μαζικά, μόλις συμπληρωθεί ένα συγκεκριμένο νούμερο.
Αυτή την απάντηση είχα από το τηλεφωνικό τους.
Έμενα έχει περάσει ήδη μήνας για την καινούρια. Θα ξανακάνω.
Την παρέλαβα χθες. Σχεδόν ένας μήνας πέρασε.

spyros91

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Ντουμπαι
Καλησπέρα!!! Ερώτηση προς έμπειρους παίκτες εξαργύρωσης μιλίων και alpha πόντων.. Λέω πρώτη φορά να εξαργυρώσω, έχω 7.000 μίλια και 50.000 άλφα πόντους εκ των οποίων τους 15.000 μπορώ να τους κάνω μίλια με αναλογία 2/1 . Με λίγα λόγια έχω 14.500 μίλια και 35.000 πόντους. Βγαίνει ταξίδι για Ιρλανδία για 2 άτομα ή θα το θελα?

pan82

Member
Καλησπέρα!!! Ερώτηση προς έμπειρους παίκτες εξαργύρωσης μιλίων και alpha πόντων.. Λέω πρώτη φορά να εξαργυρώσω, έχω 7.000 μίλια και 50.000 άλφα πόντους εκ των οποίων τους 15.000 μπορώ να τους κάνω μίλια με αναλογία 2/1 . Με λίγα λόγια έχω 14.500 μίλια και 35.000 πόντους. Βγαίνει ταξίδι για Ιρλανδία για 2 άτομα ή θα το θελα?
Βασικά δες πόσο περιοριστικες είναι οι μέρες που θες να πας, αν τις πτήσεις τις κλείνεις όπως εγώ που συνήθως κοιτάω περίοδο και ανάλογα το πότε θα βρω δωρεάν πτήσεις κλείνω και κυρίως αν δε σε βιάζει πχ για επόμενο τρίμηνο τότε επειδή συνήθως δύο φορές το χρόνο η aegean βγάζει πτήσεις με εξαργύρωση μισών bonus πόντων και έχει να βγάλει από τον Ιούλιο προσφορά πολύ πιθανό να βγάλει κάποια προσφορά μέσα στο Φλεβάρη που σημαίνει με 22.500 bonus πόντους βγάζεις πήγαινε έλα με βαλίτσα κι όλας.

Viajero93

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική, Κούβα
Καλησπέρα! Έχω ανάλογη ερώτηση καθώς κοιτάω γενικά για το επόμενο φθινόπωρο/χειμώνα (κυρίως Παρίσι και μετά Πράγα) και θέλω να κάνω εξαργύρωση μιλίων για πρώτη φορά. Έχω λίγο παραπάνω από 11.000, θα μπορώ λέτε να χρησιμοποιήσω κάποια από αυτά ή καλύτερα να χρησιμοποιήσω το miles + cash για να μειώσω το κόστος;

Μάγδα

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία- Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Υπάρχει πτήση για Ευρώπη της Aegean που δίνει 4 award tickets πήγαινε έλα, Έχω πάνω από 120.000 μίλια και θα ήθελα να κλείσουμε οικογενειακό ταξίδι. Τα μίλια φτάνουν αλλά 4 award tickets δεν είναι πολλά για να διατεθούν σε μια πτήση;

pan82

Member
Υπάρχει πτήση για Ευρώπη της Aegean που δίνει 4 award tickets πήγαινε έλα, Έχω πάνω από 120.000 μίλια και θα ήθελα να κλείσουμε οικογενειακό ταξίδι. Τα μίλια φτάνουν αλλά 4 award tickets δεν είναι πολλά για να διατεθούν σε μια πτήση;
Καλά αυτό εξαρτάται εσύ θα ψάξεις να δεις τι έχει. Γενικά έχω βρει και 5-6 απλςς θέσεις με μίλια σε κάποιους προορισμός. Πχ Ταλίν, Ριγα Σεβίλλη, Νάπολη, Ντουμπρόβνικ. Σε πολλούς προορισμούς έχει 3 απλά 3 business (πχ Μαδρίτη που έκλεισα). Γενικά τώρα βέβαια και πήγαινε και έλα να βρεις 4 και απλές θέσεις εύκολο δεν είναι γιατί όλο και κάποια μπορεί να έχει κλειστεί τώρα για τους μήνες που θες αφού έχει ανοίξει η διαθεσιμότητα αρκετούς μήνες ήδη αλλά αν μπορείς και κάποιος business πιθανόν να βρεθούν

Καλησπέρα! Έχω ανάλογη ερώτηση καθώς κοιτάω γενικά για το επόμενο φθινόπωρο/χειμώνα (κυρίως Παρίσι και μετά Πράγα) και θέλω να κάνω εξαργύρωση μιλίων για πρώτη φορά. Έχω λίγο παραπάνω από 11.000, θα μπορώ λέτε να χρησιμοποιήσω κάποια από αυτά ή καλύτερα να χρησιμοποιήσω το miles + cash για να μειώσω το κόστος;
Με 11000 όχι μόνο μια διαδρομή είναι γύρω στις 7500 η διαδρομή οπότε μόνο άμα βγάλει με 30% λιγότερα μίλια όπως είχε βγάλει το Νοέμβρη θα μπορείς να τα βγάλεις. Miles and cash ούτε να το σκέφτεσαι θα κερδίσεις καμια 35αρια ευρώ όλα κι όλα αστείο νούμερο

Μάγδα

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία- Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Καλά αυτό εξαρτάται εσύ θα ψάξεις να δεις τι έχει. Γενικά έχω βρει και 5-6 απλςς θέσεις με μίλια σε κάποιους προορισμός. Πχ Ταλίν, Ριγα Σεβίλλη, Νάπολη, Ντουμπρόβνικ. Σε πολλούς προορισμούς έχει 3 απλά 3 business (πχ Μαδρίτη που έκλεισα). Γενικά τώρα βέβαια και πήγαινε και έλα να βρεις 4 και απλές θέσεις εύκολο δεν είναι γιατί όλο και κάποια μπορεί να έχει κλειστεί τώρα για τους μήνες που θες αφού έχει ανοίξει η διαθεσιμότητα αρκετούς μήνες ήδη αλλά αν μπορείς και κάποιος business πιθανόν να βρεθούν
Ευχαριστώ. Δεν λέω για τώρα. Λέω γενικά για να δω αν γίνεται. Αφού γίνεται θα κοιτάξω όταν ανοίξουν νέα εισιτήρια του χρόνου. Δεν βιάζομαι. Για Μαδρίτη ενδιαφέρομαι κυρίως.

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Δες Τουλούζη

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.789
Μέλη
39.520
Νεότερο μέλος
Kaiser.de

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα