• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

Porfyria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Τζέντα
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Περού
Μια ακόμα ερώτηση εαν ξέρει κανείς.... Πες ότι κάνω εξαργύρωση σε μια εταιρεία όχι της Aegean πχ Lufthansa. Απλή θέση όχι business. Όταν αγοράζω τη θέση παίρνω κατευθείαν αριθμό ή μπορώ να επιλέξω θέση? Πχ να διαλέξω θέση upfront ή extra legroom εννοείται με καταβολή αντιτίμου.
Συγκεκριμένα για τη Lufthansa (και τη Swiss) που ξέρω, γίνεται να επιλέξεις θέση. Απλά δεν θυμάμαι αν αυτό γίνεται κατά την κράτηση του εισιτηρίου εξαργύρωσης ή πρέπει μετά να μπεις στη διαχείριση της κράτησης και να το κάνεις.

Zinoviap

Member
Και μια δεύτερη ερώτηση.... Κλείνω πχ ένα εισητηρίο economy για Αμερική με united. Checkin κτλ διαχείριση δλδ της πτήσης μου κάνω μέσω του site της united ή της Αιγαίου? Μπορώ να επιλέξω θέση με πληρωμή κτλ?
Θα ζητησεις το pnr της κρατησης σου απο την αιγαιου. Είναι διαφορετικος ο κωδικος που χρησιμοποιεις για την διαχειριση της κρατησης από αυτόν που φαίνεται στο εισιτήριο.
Σε εσωτερική πτήση εντος ΗΠΑ με united δεν με αφησε να προπληρωσω βαλιτσες. Μίλησα με agent και μου είπε οτι ήταν λογω του οτι είχα πληρωσει το εισιτήριο σε ευρω. Το έκανα στο αεροδρόμιο πολύ ευκολα ομως.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.777
Μέλη
39.511
Νεότερο μέλος
Bdeves

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom