• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

paefstra

Member
Είχαμε ήδη με την σύζυγο μου τους λογαριασμούς μας στην Aegean Miles+Bonus όταν ξεκίνησε το πρόγραμμα "Together" της Aegean και τότε πρόσθεσα μόνο τα 2 παιδιά μου με την λογική να υπάρχει όφελος από τα μίλια των παιδιών μας που δεν ταξιδεύουν ποτέ μόνα τους και όχι την γυναίκα μου.
Είναι λάθος το σκεπτικό αυτό εφόσον προσθέντονται σε εκείνη όταν ταξιδεύουμε?
Καλα εκανες.
Η γυναικα σου να ανοιξει together να παρει των πεθερικων σου, κουνιαδων κλπ. Μπορουσες να της δωσεις και το ενα παιδι, αφου τη ρωτησεις ποιο θελει :D

Το είχα κάνει από την αρχή έτσι και δεν μπήκα ποτέ στην διαδικασία να την προσθέσω.
Το θέμα είναι υπάρχει διαφορά έτσι όπως είναι τώρα?
Υπάρχουν υπέρ και κατά στο πρόγραμμα αυτό?
Με μπέρδεψες!

bandit650

Member
Όλα αυτά ήταν σε ένα ενιαίο εισιτήριο; Ή έκλεισες ξεχωριστές πτήσεις; Για να μπορείς να πάρεις μίλια φαντάζομαι οτι τα έκλεισες απο Egypt air και έβαλες το λογαριασμό σου miles & bonus όταν έκανες την/τις κρατήσεις.
ναι οπως ειπες. ενα εισητηριο με το λογαριασμο Μ&Β. TO περιεργο ειναι οτι μπηκαν μιλια μονο για τις εσωτερικες πτησεις.

adiaforos

Member

deerhunter

Member
καλησπέρα τα μίλια που αποκτάμε ,μέσω αγορών από τα duty free σε πόσο χρόνο πιστώνονται?ευχαριστώ

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
ναι οπως ειπες. ενα εισητηριο με το λογαριασμο Μ&Β. TO περιεργο ειναι οτι μπηκαν μιλια μονο για τις εσωτερικες πτησεις.
Κάνε αυτό που σου είπε ο @adiaforos στο μήνυμα #5399. Δεν δίνουν όλοι οι ναύλοι των αεροπορικών της συμμαχίας μίλια, δυστυχώς :confused:

chris7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λουξεμβούργο
Ταξίδι-Όνειρο
Καναδάς
καλησπέρα τα μίλια που αποκτάμε ,μέσω αγορών από τα duty free σε πόσο χρόνο πιστώνονται?ευχαριστώ
Κάποια φορά άργησαν να πιστωθούν σε μένα και τους πήρα τηλέφωνο. Τελικά πιστώθηκαν μετά από ένα περίπου μήνα και μετά από κάποια τηλεφωνήματα ακόμη. Πάντως πρέπει να επιμείνεις.

maria91

Member
Αρα κατεβαινουμε και Σαββατο και Κυριακη?ή μονο Κυριακη λετε να παιξει η μασκοτ με το qr?:xalara:

andpsy

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
Νότια Αμερική / Ισλανδία
Στο sponsor's village απέναντι από το Καλλιμάρμαρο, δεν είδα περίπτερο της aegean. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι στην πλατεία Συντάγματος.

andpsy

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
Νότια Αμερική / Ισλανδία
Στο Σύνταγμα δεν είχε καθόλου περίπτερα χορηγών, θα έχω το νου μου αύριο ξανά το πρωί που θα τρέξω τα 10χλμ. Αν θα υπάρξει κάτι πάντως, θα είναι πλατεία απέναντι από το Καλλιμάρμαρο, όπου είναι όλα τα περίπτερα των χορηγών

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.402
Νεότερο μέλος
Nefeli Iakovou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα