• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

kirmis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iceland
Καλημέρα, θα ήθελα να ενημερωθώ σχετικά με τη δυνατότητα πιστώσεων μιλίων Miles+Bonus σε εισιτήριο Aegean, το οποίο έχει εκδοθεί σε διαφορετικό όνομα από αυτό του κατόχου του λογαριασμού.

Υπάρχει περίπτωση να πιστωθούν αυτά τα μίλια στον λογαριασμό μου;

mourohavlos

Member
Καλημέρα, θα ήθελα να ενημερωθώ σχετικά με τη δυνατότητα πιστώσεων μιλίων Miles+Bonus σε εισιτήριο Aegean, το οποίο έχει εκδοθεί σε διαφορετικό όνομα από αυτό του κατόχου του λογαριασμού.

Υπάρχει περίπτωση να πιστωθούν τα μίλια στον λογαριασμό μου;
Μίλια αναβάθμισης όχι.
Μίλια εξαργύρωσης πάλι όχι, εκτός αν έχετε together λογαριασμό, οπότε θα πιστωθεί ο κοινός "κουβάς"

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand

Υπάρχει περίπτωση να πιστωθούν αυτά τα μίλια στον λογαριασμό μου;
Μίλια αναβάθμισης όχι.
Μίλια εξαργύρωσης πάλι όχι, εκτός αν έχετε together λογαριασμό, οπότε θα πιστωθεί ο κοινός "κουβάς"

Ή μπορεί να κάνει μεταφορά μιλίων στο δικό σου λογαριασμό με κόστος 15 ευρώ, νομίζω με μάξιμουμ 50000 μίλια.

pavlos1985

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Τις τελευταίες μέρες μου ήρθε 2 φορές μειλ στο οποίο αναφέρει ότι έκανα εξαργύρωση μιλίων επιτυχώς. Η αλήθεια είναι ότι δεν έκανα εγώ κάποια κίνηση, αλλά ούτε τα μίλια μου μειώθηκαν για να πω ότι κάποιος άλλος εξαργύρωσε για εμένα (δλδ να με έκλεψε). Σας έχει τύχει;
Θα μπορούσα να καλέσω και στην aegean, το ξέρω, αλλά δεν το έκανα προς το παρόν.

bandit650

Member
Πρόσφατα πήγα αιγυπτο με Egypt air. 4 πτήσεις. Αθήνα Κάιρο, Κάιρο Ασουάν, Λούξορ Κάιρο και τέλος Κάιρο Αθήνα.
Ενώ για τις ενδιάμεσες πτήσεις έχουν μπει τα μίλια στο λογαριασμό της Aegean για τις πτήσεις από και προς Αθήνα δε έχουν μπει. Που πρέπει να απευθυνθώ για τις πτήσεις αυτές;

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
4 πτήσεις. Αθήνα Κάιρο, Κάιρο Ασουάν, Λούξορ Κάιρο και τέλος Κάιρο Αθήνα.
Όλα αυτά ήταν σε ένα ενιαίο εισιτήριο; Ή έκλεισες ξεχωριστές πτήσεις; Για να μπορείς να πάρεις μίλια φαντάζομαι οτι τα έκλεισες απο Egypt air και έβαλες το λογαριασμό σου miles & bonus όταν έκανες την/τις κρατήσεις.

Είχαμε ήδη με την σύζυγο μου τους λογαριασμούς μας στην Aegean Miles+Bonus όταν ξεκίνησε το πρόγραμμα "Together" της Aegean και τότε πρόσθεσα μόνο τα 2 παιδιά μου με την λογική να υπάρχει όφελος από τα μίλια των παιδιών μας που δεν ταξιδεύουν ποτέ μόνα τους και όχι την γυναίκα μου.
Είναι λάθος το σκεπτικό αυτό εφόσον προσθέντονται σε εκείνη όταν ταξιδεύουμε?

paefstra

Member
Είχαμε ήδη με την σύζυγο μου τους λογαριασμούς μας στην Aegean Miles+Bonus όταν ξεκίνησε το πρόγραμμα "Together" της Aegean και τότε πρόσθεσα μόνο τα 2 παιδιά μου με την λογική να υπάρχει όφελος από τα μίλια των παιδιών μας που δεν ταξιδεύουν ποτέ μόνα τους και όχι την γυναίκα μου.
Είναι λάθος το σκεπτικό αυτό εφόσον προσθέντονται σε εκείνη όταν ταξιδεύουμε?
Καλα εκανες.
Η γυναικα σου να ανοιξει together να παρει των πεθερικων σου, κουνιαδων κλπ. Μπορουσες να της δωσεις και το ενα παιδι, αφου τη ρωτησεις ποιο θελει :D

Το είχα κάνει από την αρχή έτσι και δεν μπήκα ποτέ στην διαδικασία να την προσθέσω.
Το θέμα είναι υπάρχει διαφορά έτσι όπως είναι τώρα?
Υπάρχουν υπέρ και κατά στο πρόγραμμα αυτό?
Με μπέρδεψες!

bandit650

Member
Όλα αυτά ήταν σε ένα ενιαίο εισιτήριο; Ή έκλεισες ξεχωριστές πτήσεις; Για να μπορείς να πάρεις μίλια φαντάζομαι οτι τα έκλεισες απο Egypt air και έβαλες το λογαριασμό σου miles & bonus όταν έκανες την/τις κρατήσεις.
ναι οπως ειπες. ενα εισητηριο με το λογαριασμο Μ&Β. TO περιεργο ειναι οτι μπηκαν μιλια μονο για τις εσωτερικες πτησεις.

adiaforos

Member

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.621
Μέλη
39.357
Νεότερο μέλος
fani_rou