Leftris B
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- τοσκάνη
- Ταξίδι-Όνειρο
- japan
δεν νομιζω να γυρισουν πισω το ιδιο θα κανουν παλι... ειμασταν τυχεροι με ενα λινκ περνουσαμε χιλιαδες μιλια
Δεν ξερω αν θυμαστε το τεραστιο barcode στη βιτρινα του Αττικα που για μερες οποιος περνουσε απο Πανεπιστημιου επαιρνε μιλια.δεν νομιζω να γυρισουν πισω το ιδιο θα κανουν παλι... ειμασταν τυχεροι με ενα λινκ περνουσαμε χιλιαδες μιλια
Όλα αυτά ήταν σε ένα ενιαίο εισιτήριο; Ή έκλεισες ξεχωριστές πτήσεις; Για να μπορείς να πάρεις μίλια φαντάζομαι οτι τα έκλεισες απο Egypt air και έβαλες το λογαριασμό σου miles & bonus όταν έκανες την/τις κρατήσεις.4 πτήσεις. Αθήνα Κάιρο, Κάιρο Ασουάν, Λούξορ Κάιρο και τέλος Κάιρο Αθήνα.
το ανεβαζαν και εδω και περναμε απειρα μιλια...Δεν ξερω αν θυμαστε το τεραστιο barcode στη βιτρινα του Αττικα που για μερες οποιος περνουσε απο Πανεπιστημιου επαιρνε μιλια.
Λες και ειχαμε ΠΑΣΟΚ.
Καλα εκανες.Είχαμε ήδη με την σύζυγο μου τους λογαριασμούς μας στην Aegean Miles+Bonus όταν ξεκίνησε το πρόγραμμα "Together" της Aegean και τότε πρόσθεσα μόνο τα 2 παιδιά μου με την λογική να υπάρχει όφελος από τα μίλια των παιδιών μας που δεν ταξιδεύουν ποτέ μόνα τους και όχι την γυναίκα μου.
Είναι λάθος το σκεπτικό αυτό εφόσον προσθέντονται σε εκείνη όταν ταξιδεύουμε?
ναι οπως ειπες. ενα εισητηριο με το λογαριασμο Μ&Β. TO περιεργο ειναι οτι μπηκαν μιλια μονο για τις εσωτερικες πτησεις.Όλα αυτά ήταν σε ένα ενιαίο εισιτήριο; Ή έκλεισες ξεχωριστές πτήσεις; Για να μπορείς να πάρεις μίλια φαντάζομαι οτι τα έκλεισες απο Egypt air και έβαλες το λογαριασμό σου miles & bonus όταν έκανες την/τις κρατήσεις.
Δες αν ο ναύλος που έκλεισες δίνει μίλια:ναι οπως ειπες. ενα εισητηριο με το λογαριασμο Μ&Β. TO περιεργο ειναι οτι μπηκαν μιλια μονο για τις εσωτερικες πτησεις.
Αμέσως πιστώθηκαν σε εμένα.καλησπέρα τα μίλια που αποκτάμε ,μέσω αγορών από τα duty free σε πόσο χρόνο πιστώνονται?ευχαριστώ
Κάνε αυτό που σου είπε ο @adiaforos στο μήνυμα #5399. Δεν δίνουν όλοι οι ναύλοι των αεροπορικών της συμμαχίας μίλια, δυστυχώςναι οπως ειπες. ενα εισητηριο με το λογαριασμο Μ&Β. TO περιεργο ειναι οτι μπηκαν μιλια μονο για τις εσωτερικες πτησεις.