Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
δεν νομιζω να γυρισουν πισω το ιδιο θα κανουν παλι... ειμασταν τυχεροι με ενα λινκ περνουσαμε χιλιαδες μιλια

paefstra

Member
δεν νομιζω να γυρισουν πισω το ιδιο θα κανουν παλι... ειμασταν τυχεροι με ενα λινκ περνουσαμε χιλιαδες μιλια
Δεν ξερω αν θυμαστε το τεραστιο barcode στη βιτρινα του Αττικα που για μερες οποιος περνουσε απο Πανεπιστημιου επαιρνε μιλια.
Λες και ειχαμε ΠΑΣΟΚ.

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
4 πτήσεις. Αθήνα Κάιρο, Κάιρο Ασουάν, Λούξορ Κάιρο και τέλος Κάιρο Αθήνα.
Όλα αυτά ήταν σε ένα ενιαίο εισιτήριο; Ή έκλεισες ξεχωριστές πτήσεις; Για να μπορείς να πάρεις μίλια φαντάζομαι οτι τα έκλεισες απο Egypt air και έβαλες το λογαριασμό σου miles & bonus όταν έκανες την/τις κρατήσεις.

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
Δεν ξερω αν θυμαστε το τεραστιο barcode στη βιτρινα του Αττικα που για μερες οποιος περνουσε απο Πανεπιστημιου επαιρνε μιλια.
Λες και ειχαμε ΠΑΣΟΚ.
το ανεβαζαν και εδω και περναμε απειρα μιλια...

Είχαμε ήδη με την σύζυγο μου τους λογαριασμούς μας στην Aegean Miles+Bonus όταν ξεκίνησε το πρόγραμμα "Together" της Aegean και τότε πρόσθεσα μόνο τα 2 παιδιά μου με την λογική να υπάρχει όφελος από τα μίλια των παιδιών μας που δεν ταξιδεύουν ποτέ μόνα τους και όχι την γυναίκα μου.
Είναι λάθος το σκεπτικό αυτό εφόσον προσθέντονται σε εκείνη όταν ταξιδεύουμε?

paefstra

Member
Είχαμε ήδη με την σύζυγο μου τους λογαριασμούς μας στην Aegean Miles+Bonus όταν ξεκίνησε το πρόγραμμα "Together" της Aegean και τότε πρόσθεσα μόνο τα 2 παιδιά μου με την λογική να υπάρχει όφελος από τα μίλια των παιδιών μας που δεν ταξιδεύουν ποτέ μόνα τους και όχι την γυναίκα μου.
Είναι λάθος το σκεπτικό αυτό εφόσον προσθέντονται σε εκείνη όταν ταξιδεύουμε?
Καλα εκανες.
Η γυναικα σου να ανοιξει together να παρει των πεθερικων σου, κουνιαδων κλπ. Μπορουσες να της δωσεις και το ενα παιδι, αφου τη ρωτησεις ποιο θελει :D

Το είχα κάνει από την αρχή έτσι και δεν μπήκα ποτέ στην διαδικασία να την προσθέσω.
Το θέμα είναι υπάρχει διαφορά έτσι όπως είναι τώρα?
Υπάρχουν υπέρ και κατά στο πρόγραμμα αυτό?
Με μπέρδεψες!

bandit650

Member
Όλα αυτά ήταν σε ένα ενιαίο εισιτήριο; Ή έκλεισες ξεχωριστές πτήσεις; Για να μπορείς να πάρεις μίλια φαντάζομαι οτι τα έκλεισες απο Egypt air και έβαλες το λογαριασμό σου miles & bonus όταν έκανες την/τις κρατήσεις.
ναι οπως ειπες. ενα εισητηριο με το λογαριασμο Μ&Β. TO περιεργο ειναι οτι μπηκαν μιλια μονο για τις εσωτερικες πτησεις.

adiaforos

Member

deerhunter

Member
καλησπέρα τα μίλια που αποκτάμε ,μέσω αγορών από τα duty free σε πόσο χρόνο πιστώνονται?ευχαριστώ

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
ναι οπως ειπες. ενα εισητηριο με το λογαριασμο Μ&Β. TO περιεργο ειναι οτι μπηκαν μιλια μονο για τις εσωτερικες πτησεις.
Κάνε αυτό που σου είπε ο @adiaforos στο μήνυμα #5399. Δεν δίνουν όλοι οι ναύλοι των αεροπορικών της συμμαχίας μίλια, δυστυχώς :confused:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom