Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

pan82

Member
Αρα μια πολυ ακριβη εταιρεια χρεωνει 23 ευρω την εξυπηρετηση απο υπαλληλους ενω το βρισκουμε πολυ φυσιολογικο να ειναι ανεκπαιδευτοι οι υπαλληλοι.
Η μαγεια της ελευθερης οικονομιας.
Δυστυχώς αυτό ισχύει παντού, επειδή είχα περάσει κάποια φεγγάρια σα φοιτητής από διάφορα τμήματα εξυπηρέτησης πελατών, πάντα η εξυπηρέτηση ήταν ο τελευταίος τροχός της αμάξης, οι πελάτες ενημέρωναν για τις αλλαγές και τις μαθαίναμε και εμείς πολλές φορές τυχαία από αυτούς οπότε δε μου κάνει καμία εντύπωση. Ειναι η ελληνική πραγματικότητα

paefstra

Member
Δυστυχώς αυτό ισχύει παντού, επειδή είχα περάσει κάποια φεγγάρια σα φοιτητής από διάφορα τμήματα εξυπηρέτησης πελατών, πάντα η εξυπηρέτηση ήταν ο τελευταίος τροχός της αμάξης, οι πελάτες ενημέρωναν για τις αλλαγές και τις μαθαίναμε και εμείς πολλές φορές τυχαία από αυτούς οπότε δε μου κάνει καμία εντύπωση. Ειναι η ελληνική πραγματικότητα
Δεν ειναι η Ελληνικη. Ειναι της Aegean.
Αν πας στη Sky Express θα περιμενεις ολη μερα να απαντησουν αλλα δεν θα σε χρεωσουν 23 γιατι την εχουν δει ελιτ των αεροπορικων.
Που ποσως με ενδιαφερει, εγω με μιλια πεταω. Αν ειναι να πληρωσω πανω απο 40 ευρω εισιτηριο, πληρωνω της sky που δεν χρεωνει ακυρωτικα.

Last edited:

pan82

Member
Δεν ειναι η Ελληνικη. Ειναι της Aegean.
Αν πας στη Sky Express θα περιμενεις ολη μερα να απαντησουν αλλα δεν θα σε χρεωσουν 23 γιατι την εχουν δει ελιτ των αεροπορικων.
Που ποσως με ενδιαφερει, εγω με μιλια πεταω. Αν ειναι να πληρωσω πανω απο 40 ευρω εισιτηριο, πληρωνω της sky που δεν χρεωνει ακυρωτικα.
Μακάρι paefstra να ήταν της aegean μόνο, δυστυχώς είναι η ελληνική πραγματικότητα γενικά. Δε μιλάω για αεροπορικες, σε τηλεφωνια, τράπεζες, ρευμα παντού. Έχω φίλους που δουλεύουν ακόμα σε πολλά και διαφορετικά τμήματα και η αλήθεια είναι αυτή, εκπαίδευση πλέον μηδενική και όλα τα μαθαίνουν από πελάτες και μιλάμε για τεράστιες εταιρείες πάντα. Και πλέον σε πολλές τους το λένε ξεκάθαρα δεν ενδιαφέρει τους από πάνω η ποιότητα στην εξυπηρέτηση θέλουμε απλα να σηκώνουν γραμμές και να κλείνουν όσο πιο γρήγορα, ταχύτητα και μηδέν ποιότητα και ας πάρεις δέκα φορές εσύ να ρωτήσεις το ίδιο.

oasisAthens

Member
Καλησπέρα σας, ενδιαφέρομαι να κάνω εξαργύρωση μιλίων και μάλιστα για υπερατλαντικό. Σκεφτόμουνα η διαθεσιμότητα θέσεων είτε απλή είτε business σε τέτοια ταξίδια πόσο καιρό πριν βγαίνει ; Όταν έχει βγει το πρόγραμμα των εταιρείων πχ 9-12 μήνες ή ποιο μετά ;
Εάν έχει κάνει και κανείς τέτοια εξαργύρωση θα με υποχρέωνε... :)

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Καλησπέρα σας, ενδιαφέρομαι να κάνω εξαργύρωση μιλίων και μάλιστα για υπερατλαντικό. Σκεφτόμουνα η διαθεσιμότητα θέσεων είτε απλή είτε business σε τέτοια ταξίδια πόσο καιρό πριν βγαίνει ; Όταν έχει βγει το πρόγραμμα των εταιρείων πχ 9-12 μήνες ή ποιο μετά ;
Εάν έχει κάνει και κανείς τέτοια εξαργύρωση θα με υποχρέωνε... :)
Μπορείς να βρεις ακόμα και την προηγούμενη ημέρα. Αναλόγως τον προορισμό, την εποχή, το πόσες πτήσεις έχει από εταιρείες της συμμαχίας ο προορισμός την ημέρα.

Έχουν ειπωθεί διάφορες ωραίες προτάσεις και σε αυτό το τόπικ και εδώ:

Aegean Airlines - Γενικά - Πτήσεις με μίλια-παραδείγματα και προτάσεις

pan82

Member
Θυμάται κανείς πόσες μέρες κάνουν να επιστραφούν τα μίλια σε περίπτωση ακύρωσης εισιτηρίων. Είχα την αίσθηση ότι τα μίλια επιστρέφονται άμεσα και τα χρήματα κάνουν αρκετό χρόνο η θέλουν κι αυτά μέρες; Επειδή έχουν περάσει 6 μέρες ήδη να πάρω τηλέφωνο η είναι φυσιολογικό;

giannis228

Member
Θυμάται κανείς πόσες μέρες κάνουν να επιστραφούν τα μίλια σε περίπτωση ακύρωσης εισιτηρίων. Είχα την αίσθηση ότι τα μίλια επιστρέφονται άμεσα και τα χρήματα κάνουν αρκετό χρόνο η θέλουν κι αυτά μέρες; Επειδή έχουν περάσει 6 μέρες ήδη να πάρω τηλέφωνο η είναι φυσιολογικό;
Αμεσα μπαινουν ! τα επομενα 5 λεπτα

pan82

Member
Αμεσα μπαινουν ! τα επομενα 5 λεπτα
Κι εγώ έτσι θυμόμουν αν και στο τηλέφωνο μου είπαν μέσα σε 30 μέρες και για χρήματα και ηοα μίλια αλλά λέω κάτσε να το επαλήθευσω. Θα πάρω ένα τηλέφωνο αύριο τοτε

KostasX

Member
Σε πρόσφατη ακύρωση για πτήση Οκτωβρίου, μίλια και συμψηφισμός φόρων κλπ έκαναν 20 μέρες.
Και τηλέφωνο ξανά να τους πάρεις θα σου πουν μέσα σε 30 μέρες ότι κάποια στιγμή θα γίνει...

paefstra

Member
Κι εγώ έτσι θυμόμουν αν και στο τηλέφωνο μου είπαν μέσα σε 30 μέρες και για χρήματα και ηοα μίλια αλλά λέω κάτσε να το επαλήθευσω. Θα πάρω ένα τηλέφωνο αύριο τοτε
Αμεσα μπαινουν τα bonus.
Μεχρι και 10ημερο μου ετυχε για μιλια.
Πρεπει να παρακαλεσεις για αμεσα.

pan82

Member
Αμεσα μπαινουν τα bonus.
Μεχρι και 10ημερο μου ετυχε για μιλια.
Πρεπει να παρακαλεσεις για αμεσα.
Σε πρόσφατη ακύρωση για πτήση Οκτωβρίου, μίλια και συμψηφισμός φόρων κλπ έκαναν 20 μέρες.
Και τηλέφωνο ξανά να τους πάρεις θα σου πουν μέσα σε 30 μέρες ότι κάποια στιγμή θα γίνει...
A όχι δε τα βιάζομαι απλά ανησύχησα μήπως με ξέχασαν γιατί δε μπορούσα να θυμηθώ αν έμπαιναν αμεσα η θέλει όντως μέρες, απλά επειδή έκανα αλλαγή σε κάποια άλλα τώρα με προσφορά και μπήκε ακαριαία η επιστροφή προβληματίστηκα και λέω κάτσε να ρωτήσω γιατί έχω χρόνια να ακυρώσω τελείως εισίτηρια

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.741
Μέλη
39.475
Νεότερο μέλος
Drnv

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα